- Konu Sahibi clementine_
-
Görümcenizle aranızdaki mesafe nasıldır bilemem ama gerekirse görümcenizle konuşun bu durumu..
aklımdan ilk konuşmak geçti ancak 6 yaşındaki çocuun sözüyle hareket etmiş olacağım yakışık alır mı sence?
olgun bir davranış gibi gözükmemesinden çekiniyorum..
eşime söylemelimiyim bu durumu?
vuhuuuu 13 yaşındaki kız sizden gıcık kapıyodur demiştir. ergenler yalana meyillidir. neyse en güzeli şu
herkesin masaya oturduğu bi gün ben sizinle bir şey paylaşmak istiyorum de o kızında orda olduğu bi gün yüz yüze ben bunlarımı söçylemişim duydum çok üzüldüm yüzleşmek istedim de. herkes kendi kızının yalan söylediğini anlasın. bu işler böyle çözülür yüzleşeceksin
aklımdan ilk konuşmak geçti ancak 6 yaşındaki çocuun sözüyle hareket etmiş olacağım yakışık alır mı sence?
13 yaşında genç kızlığa adım atan bir çocuk belki sizi kıskanmıştır.
ama bunu konuşmanız lazım. ağır bir laf ve yutulacak bir şey değil.
Görümcenizle konuşun gerekirse kızla yüzleşin.
görümcenizin yanında kızına neden böyle birşey dediğini sorun.
kesinlikle konuşup açıklığa kavuşturmanız gereken bir konu bu.gerçi onlar size sormadan hemen etiketlemişler ama en azından yargısız infaz yaptıkları için utanırlar heralde.
görümcenizin yanında kızına neden böyle birşey dediğini sorun.
kesinlikle konuşup açıklığa kavuşturmanız gereken bir konu bu.gerçi onlar size sormadan hemen etiketlemişler ama en azından yargısız infaz yaptıkları için utanırlar heralde.
Niye böyle bir yalana gerek duydu kız acaba.
Görümcenizin yerine olsam direk açar sorarım.
Tabi kızın söylediğinin doğruluğu konusunda ıyıce emin olduktan sonra.
Böyle bir laf yutulmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?