- 1 Eylül 2025
- 6
- 10
- 3
- 24
- Konu Sahibi nazzaltuun
-
Bilmiyorum olabilir ama yapacağım bir şey yok olmuyor yani bide alt tarafı demeyelim ona çoğu erkek bile ilk aşkını unutamıyorken biz kızlar bu konuya nasıl soğuk bakalım ama yinede yanıtladığın için teşekkürlersaplantılı mısın? Alt tarafı 10 yaşında 6 ay oyun oynamışsınız sanalda. Kendine gerçek dünyada bir hayat edin.
10 yaşında oyundan tanışıp 6 ay konuştuğun birine fazla anlam ve duygu yüklüyorsun. 10 yaşında çocuk olarak ne konuşmuş olabilirsiniz ki bu kadar iz bırakmış. O 14 yaşındaymış bugün 22 yaşında. Sevgilisi vardır. Senden duygusal yada arkadaş olarak o elektriği alamamıştır. Sen kendini hatırlatmışsın. O ise arkadaşlığınızı ileriye taşımamaya karar vermiş. Takıntı haliniz varsa bu hayatının her alanında seni kötü etkiler.Kızlar bu uygulamayı ilk kez kullanıyorum bu yüzden belki çoğu kişinin veyahut kimsenin karşısına çıkmayacak ama olsun
Başlıktan da anlaşılacağı üzere yardıma ihtiyacım var peki hangi konuda?
Benim 8 sene önce sanaldan tanıştığım bir erkek hakkında evet 8 sene önce
10 yaşındayken oyundan bir çocuk ile tanışmıştım adını bosverin neyse biz bu çocukla konuşuyorduk egleniyorduk hatta o kadar kibardi ki (o zamanlar 14 yaşındaydı oda) Tam olarak güvenim sonsuzdu yani ki hala öyle ama ilk tanıştığımızda ben ona hem yaşım hem de dış görünüşüm hakkında yalan söylemiştim(çocuk aklı diyelim)Bunun bide bir kardeşi vardı aradan zaman geçtikten sonra benim yaşımı ifşalamıştı sonra ismini vermediğim şahıs bana üzüldüğünü söylemişti bende buna dayanamayıp ona engel atmıştım eveet dün gibi hatırlıyorum işte
Neyse gelelim 8 sene sonraya ben genelde sosyal medya kullanan bir insan değildim bu yaşıma kadar(Yaşıma göre çok gereksiz bir şey olduğunu düşünürdüm)Ama geçenlerde arkadaşlarımın ısrarıyla açtım ve dediğim gibi 8 sene sonra ben gittim çocuğun ismini ve soyismini yazıp hesabını arattıp
Buldum.
Tabi bu bi 7 ay önce yaşanmış bir olay neyse bulduktan sonra çocuğa takip isteği atıp bekledim ki kabul etmesi uzun sürmedi zaten bende kabul eder etmez yazdım direkt hatırladın mı diye oda evet yazdı o anki sevinmemi anlayamazsınız ama şuan da düşünüyorum da yalan söylediğim için mi yoksa o zamanlar bana karşı duygu beslediği için mi hatırladı bilemiyorum
Her neyse biz konuştuk ama konuşmalarımız da o kadar resmiydi ki anlatamam yani bi arkadaşın değil de sanki müdür çalışan ilişkisi yaşıyormuş gibiydik.
Bu olaylardan bir süre sonra sosyal medya hesabımı kapatma kararı aldım ve çocuğa numaramı atıyorum konuşuruz yine dedim yani bir şey yapmayacağını zaten biliyorum direkt verdim o yüzden
Hesabı kapattım tamamen 30 günde geçti ama numaramı verdiğim günden 2 hafta sonra çocuk numaramı silmiş yani bildiğiniz bende sürekli ne zaman yazsam ne zaman yazsam diyordum çünkü 2 hafta boyunca hiç konuşmadık.
Bu olayı bir kaç büyüğüme anlattığım da demekki seni önemsememiş yada sevgilisi var dedigini söylediler. Haklılar ama ben bunu kabul etmek istemiyorum.
Düşünsenize 8 sene önce 6 ay boyunca kahkaha atarak mesajlaştığınız kisiyi 8 sene sonra buluyorsunuz ve elinizden kayıp gidiyor korkunç bir şey(bana göre)
Çocuğu unutamıyorum aklıma gelmediği bir kaç gün olsa bile Allah bana rüyalarım da gösteriyor dün 31 ağustos ve bugün 1 Eylül dün ve bugün rüyalarıma girdi üst üste iki gün ki 2 hafta önce gerçekten unutmuş gibiydim ama yine hafta sonu rüyama girdi. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Sizin de anlayacağınız üzere çocuktan aşırı derece hoşlanıyorum ve unutacağıma da benzemiyor.
O şuanda Balıkesir'de yaşıyor kendi şehrinde ünlü bir basketbolcu sanırım bilmiyorum ama eğer bunu birisi okursa lütfen yardım etsin ne yapmam gerekiyor yeteri kadar dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla da sohbet ediyorum ama cidden olmuyor
Lütfen büyüklerimden tavsiye istiyorum şimdiden teşekkür ederim.
İlk aşk yok ortada.Bilmiyorum olabilir ama yapacağım bir şey yok olmuyor yani bide alt tarafı demeyelim ona çoğu erkek bile ilk aşkını unutamıyorken biz kızlar bu konuya nasıl soğuk bakalım ama yinede yanıtladığın için teşekkürler
Nasıl aşkmış bu, görmeden görüşmeden?Bilmiyorum olabilir ama yapacağım bir şey yok olmuyor yani bide alt tarafı demeyelim ona çoğu erkek bile ilk aşkını unutamıyorken biz kızlar bu konuya nasıl soğuk bakalım ama yinede yanıtladığın için teşekkürler
niye yapışıyorsunuz sizi istemeyen bırının arkasına anlamıyorum 10 yaş daha çoçuktur ne alaka yanı kendi kendinize yazıp kurup doldurmuşsunuz boşu boşunaKızlar bu uygulamayı ilk kez kullanıyorum bu yüzden belki çoğu kişinin veyahut kimsenin karşısına çıkmayacak ama olsun
10 yaşındayken oyundan bir çocuk ile tanışmıştım adını bosverin neyse biz bu çocukla konuşuyorduk egleniyorduk hatta o kadar kibardi ki (o zamanlar 14 yaşındaydı oda) Tam olarak güvenim sonsuzdu yani ki hala öyle ama ilk tanıştığımızda ben ona hem yaşım hem de dış görünüşüm hakkında yalan söylemiştim(çocuk aklı diyelim)Bunun bide bir kardeşi vardı aradan zaman geçtikten sonra benim yaşımı ifşalamıştı sonra ismini vermediğim şahıs bana üzüldüğünü söylemişti bende buna dayanamayıp ona engel atmıştım eveet dün gibi hatırlıyorum işte
Neyse gelelim 8 sene sonraya ben genelde sosyal medya kullanan bir insan değildim bu yaşıma kadar(Yaşıma göre çok gereksiz bir şey olduğunu düşünürdüm)Ama geçenlerde arkadaşlarımın ısrarıyla açtım ve dediğim gibi 8 sene sonra ben gittim çocuğun ismini ve soyismini yazıp hesabını arattıp
Buldum.
Tabi bu bi 7 ay önce yaşanmış bir olay neyse bulduktan sonra çocuğa takip isteği atıp bekledim ki kabul etmesi uzun sürmedi zaten bende kabul eder etmez yazdım direkt hatırladın mı diye oda evet yazdı o anki sevinmemi anlayamazsınız ama şuan da düşünüyorum da yalan söylediğim için mi yoksa o zamanlar bana karşı duygu beslediği için mi hatırladı bilemiyorum
Her neyse biz konuştuk ama konuşmalarımız da o kadar resmiydi ki anlatamam yani bi arkadaşın değil de sanki müdür çalışan ilişkisi yaşıyormuş gibiydik.
Bu olaylardan bir süre sonra sosyal medya hesabımı kapatma kararı aldım ve çocuğa numaramı atıyorum konuşuruz yine dedim yani bir şey yapmayacağını zaten biliyorum direkt verdim o yüzden
Hesabı kapattım tamamen 30 günde geçti ama numaramı verdiğim günden 2 hafta sonra çocuk numaramı silmiş yani bildiğiniz bende sürekli ne zaman yazsam ne zaman yazsam diyordum çünkü 2 hafta boyunca hiç konuşmadık.
Bu olayı bir kaç büyüğüme anlattığım da demekki seni önemsememiş yada sevgilisi var dedigini söylediler. Haklılar ama ben bunu kabul etmek istemiyorum.
Düşünsenize 8 sene önce 6 ay boyunca kahkaha atarak mesajlaştığınız kisiyi 8 sene sonra buluyorsunuz ve elinizden kayıp gidiyor korkunç bir şey(bana göre)
Çocuğu unutamıyorum aklıma gelmediği bir kaç gün olsa bile Allah bana rüyalarım da gösteriyor dün 31 ağustos ve bugün 1 Eylül dün ve bugün rüyalarıma girdi üst üste iki gün ki 2 hafta önce gerçekten unutmuş gibiydim ama yine hafta sonu rüyama girdi. Artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Sizin de anlayacağınız üzere çocuktan aşırı derece hoşlanıyorum ve unutacağıma da benzemiyor.
O şuanda Balıkesir'de yaşıyor kendi şehrinde ünlü bir basketbolcu sanırım bilmiyorum ama eğer bunu birisi okursa lütfen yardım etsin ne yapmam gerekiyor yeteri kadar dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla da sohbet ediyorum ama cidden olmuyor
Kendi hayatından örnek verdiğin için çok teşekkür ederim ben sadece içimi dökmek istedim belki böyle bir rahatlama duygusu gelir diye kimseyi tersleme niyetinde değilim herkesin düşüncesi çok önemli benim için yaşımın erken olduğunu biliyorum saplantılı gözüktüğümü de biliyorum ki belki öyleyimdir daha kendimi tam olarak tanıyamadım bu konularda neyse kısaca teşekkürler aklımda bulunduracagim17 yaşımdayken senin gibi böyle aklı 5 karış havada bir kızdım, biriyle tanışmıştım ve o kadar iyi anlaşıyorduk ki sorma fakat ona kendim hakkında yalanlar söylemiştim. Yakalaması çok sürmedi benden yaşça büyük ve o zamana göre daha akıllı biriydi zaten. Neyse sonra nunaramı engelledi. Aradan 8 9 yıl geçti. Kader bu ya biz bu kişiyle meslektaş olduk hatta bir ortamda da denk geldik. Beni hatırlamadı. (Çok şükür) Ben de onu çok sevdiğim için hatırlamıyorum, yalanımı yakaladığı için mahçup olmuştum seneleeeer önce bu da bana ders olmuştu ve meslektaş olmamız ironik oldu bu yüzden unutmuyorum
Neyse arkadaş ortamındaydık dedi ki aa numaranı versene kaydedeyim. İçimden diyorum ki zaten kayıtlıyım ama engellenenler listesindeTabii o an bunu demedim, bir şeyler uydurup vermedim numarayı.
Velhasıl erkekler ilk aşkı, en büyük aşkı ya da en toksik ilişkilerinden biri değilsen öyle sanalda, oyunda vs tanıştığı kızı hatırlamaz. Bazen ayıp olmasın diye hatırladım der bir fırsatta başından atar. Hatırlasa da aradan 8 yıl geçmiş bir olayın tesiri insanın üzerinde çok kalmaz. Sanalda istediğin kadar gül, konuş vakit geçir gerçek bir ilişkinin yerini tutmaz.
Kaç sene önce konuştuğun çocukla bugünkü aynı kişi değil. 8 sene önce deli gibi aşık olduğum kişi bugün dünyada son erkek o kalsa yine bakmam. Zaman değişiyor, biz değişiyoruz, başımızdan ayrılıklar aşklar geçiyor.
Bunca yıl seni düşünüp beklediğini, samimiyetin de aynı yerden devam edeceğini umman yalnızca kendini kandırıp üzmek olur.
Hatta adama bir tık korkutucu bile gelmiş olabilirsin. Belki ilişkisi var belki aşık olduğu biri ve başkası karşısına çıkıp "biz 8 yıl önce sanalda konuştuk ben seni unutmadım bu da numaram" diyor. Ben de dönmem şahsen. Unut diyenlere unutamam diyorsun. O zaman kendi köşende bir 8 yıl hatta 18 yıl daha hiç elini tutmayacak, sarılmayacak, sana hisler beslemeyen birini -muhtemelen düğününü, çocuğu oluşunu da- sessizce izleyip acı çekeceksin. Ömür geçecek hayat bitecek elde var 0. Bu aşk değil, sağlıklı bir durum değil niye devam ettirmekte ısrarcısın? Dünyadaki başka erkek mi kalmadı? Yazık ediyorsun kendine sadece bunu bil.
Kimse bıraktığın hâliyle aynı yerde kalmıyor. O senin için hâlâ tanıdık biri belki ama sen onun gözünde bir yabancısın. Şansını denemişsin, içinde kalmamış. Her zaman olumlu dönüş olacak diye bir şey yok reddedilmek de hayata dair. Buna takılma ve lütfen önüne bak geleceğin için çabala. Şu an hissettiğin üzüldüğün her şeyle en geç 5 sene sonra alay edeceksin. Duyguları haddinden fazla yoğun yaşadığın, insanlara fazla anlam yüklediğin çok küçük bir yaştasın daha. Önünde uzun bir hayat var, belki şimdi seni anlamadığımızı düşünüyorsun ama hepimiz o yollardan geçtik, kendimizden küçüklerin boş yere üzüldüğünü fark ettiğimiz için üslubumuz bazen sert olabiliyor. Hayatta bir sürü yakışıklı, seninle ortak zevkleri olan, düzgün ve sevebileceğin erkek var. Daha çoook gençsin kendi yolunu çiz önce sonra en güzeli seni bulacak. O zaman bu çocuğun bir hiç olduğunu anlayacaksınKendi hayatından örnek verdiğin için çok teşekkür ederim ben sadece içimi dökmek istedim belki böyle bir rahatlama duygusu gelir diye kimseyi tersleme niyetinde değilim herkesin düşüncesi çok önemli benim için yaşımın erken olduğunu biliyorum saplantılı gözüktüğümü de biliyorum ki belki öyleyimdir daha kendimi tam olarak tanıyamadım bu konularda neyse kısaca teşekkürler aklımda bulunduracagim
Ben mi şıpseydim acaba ya birine bu kadar sene duygu besleyen insanlar görünce şaşırıyorumKızlar bu uygulamayı ilk kez kullanıyorum bu yüzden belki çoğu kişinin veyahut kimsenin karşısına çıkmayacak ama olsun
Buldum.
Çok teşekkür ederim gerçekten her birinizin yorumlarını okuyorum. Asla "Beni anlamıyorlar" düşüncesinde değilim her biriniz bu yollardan geçtiniz hani derler ya senin geçtiğin yoldan biz 2 kere geçtik diye ondan büyüklerimden tavsiye diye yazdım çünkü aynı yaşta olduğum kişiler umutsuzluk aşılamaktan başka bir şey yapmıyor(en azından çoğu) Uygulamayı yeni kullanıyorum dediğim gibi ve hiç olumsuz bir yorum-düşünce ile karşılaşmadım hepiniz anlayış gösterdinizKimse bıraktığın hâliyle aynı yerde kalmıyor. O senin için hâlâ tanıdık biri belki ama sen onun gözünde bir yabancısın. Şansını denemişsin, içinde kalmamış. Her zaman olumlu dönüş olacak diye bir şey yok reddedilmek de hayata dair. Buna takılma ve lütfen önüne bak geleceğin için çabala. Şu an hissettiğin üzüldüğün her şeyle en geç 5 sene sonra alay edeceksin. Duyguları haddinden fazla yoğun yaşadığın, insanlara fazla anlam yüklediğin çok küçük bir yaştasın daha. Önünde uzun bir hayat var, belki şimdi seni anlamadığımızı düşünüyorsun ama hepimiz o yollardan geçtik, kendimizden küçüklerin boş yere üzüldüğünü fark ettiğimiz için üslubumuz bazen sert olabiliyor. Hayatta bir sürü yakışıklı, seninle ortak zevkleri olan, düzgün ve sevebileceğin erkek var. Daha çoook gençsin kendi yolunu çiz önce sonra en güzeli seni bulacak. O zaman bu çocuğun bir hiç olduğunu anlayacaksın
Yaşın küçük ama lafı evirip çevirmeyeceğim.Karşıdakini korkutmuşsun ,takıntılı saplantılı ruh halindesin bu duygu içinde büyüyüp kendine ve ya karşıdakine zarar vermeden tedavi ol.Bu romantik çocukluk aşkı kaderindeki adam hikayelerine benzemiyor kendini kandırmayı bırak...Kızlar bu uygulamayı ilk kez kullanıyorum bu yüzden belki çoğu kişinin veyahut kimsenin karşısına çıkmayacak ama olsun
Buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?