çocuktan aşırı derece hoşlanıyorum ve unutacağa da benzemiyorum

Tedavi olmama gerek yok bu uygulamayı kullandıkça bu duygudan eser kalmayacağını düşünüyorum ki umarım öyle olur

Tedavi olmama gerek yok bu uygulamayı kullandıkça bu duygudan eser kalmayacağını düşünüyorum ki umarım öyle olur
Dedimya sizi tanımamak o çocuğun kaybı olmuş .Allah bin kat iyisini çıkarsın sizin gibi kibar insanlara düşsün yolunuz Üyelere hep kibar cevaplar verdiniz.Siteye yeni üyesiniz belki bilmiyorsunuz dur diye yazıyorum istediğiniz kadar yorum aldıktan sonra konuyu kapattirabilirsiniz .Sadece bilin diye yazdım kapattıran diye değil .Hayatta başarılar dilerim

Bilet al Balikesir e git. Fotografi varsa herkese gostere gostere adresini bul, evine git. Kapisina dayan. Senden cok hoslaniyorum, sana yazmadigim icin numarami sildin sanirim ama sana aitim ben, sensiz yapamam de.
Tam o anda onunde diz cok ve cebinden cikar yuzugu, "buraya kadar gelmisken elim bos donmek istemiyorum. Kendi aramizda söz nisan yapalim, hadi git hazirlan da pastaneye gidelim" de

saplantılı mısın? Alt tarafı 10 yaşında 6 ay oyun oynamışsınız sanalda. Kendine gerçek dünyada bir hayat edin.
10 yaşında kışın okula giderken sabah önlük giymek için erken uyanmayayım diye önlükle yatıyordum

Sen akıllı bir kızsın, gençken bazen yanlış kişilerde zaman ve duygularımızı harcadığımız olur. Önemli olan yanlışı görüp doğru yola yönelmek. Önünde pırıl pırıl bir hayat var, elin bir öyle bir böyle davranan ne istediği belirsiz kaprisli oğulları için üzülme.Daha karşına ne yakışıklı, düzgün erkekler çıkacak hele ki üniversitede, iş hayatında vs. Şu an tek odağın derslerin ve sağlığın olsun. Herkes gider, gitmese de o ihtimal hep olur ama kariyerin seni hiçbir zaman terk etmez. Kendi ayakları üzerinde durmanın, koluna altın bileziği takmanın hazzı hiçbir şeyde yok. Gönlünce olsun her şey

kendınıze göre cok buyuttugunuz bı olay olmus bu. Ne dıyecegımı bılemedım, bıraz olgunlasmalısınız önünüze bakın daha kımlerle tanısırsınız.

Bence siz kendinize eğlence arıyorsunuz ve işiniz olmadığı için de böyle şeylere takılıp duruyorsunuz. Hiç düşünmediniz mi bu çocuk in mi cin mi ben buna neden numaramı atıyorum? Büyükleriniz çok da büyük değilmiş bence yoksa kimse 8 yıl sonra çocuğu bulup darlamanızı normal karşılamazdı

10 yasinda hey allahim ya eskiden cocuklari korumak icin kapiyi kapatmamiz yeter di ama internet sayesinde her eve tehlike sessizce giriyor

Su an 18 yasindasin ve tahminimce henüz sevgilin olmadi onu da kafanda düsüne düsüne sahiplenmis hayallerle sana asik zannediyorsun

Hala cocuk kafasi insanlarin beyni 25 yasinda cocukluktan cikiyor

Takintilisin git tedavi ol ol ki bir kac ay sonra #Nazaltunicinadalet diye bagirmayalim

Gördün mü haberlerde Hilal isimli kizi sevgilisinin kiskanclik hastaligini onu seviyor zannederek tiktokta paylasirmis sevgilisinin sabikali bir psikopat olmasiyla övünürmüs kac kili var yazana bile dalga gercer gibi yazmis sonuc öldürüldü ah akilli olun akilli

Ben bu yazıyı "Acaba gelecekte öldürülcek miyim büyüklerim cevap verir misiniz?" diye değil, sizden tavsiye için yazdım ülkenin nasıl bir halde olduğunu biliyorum zaten sırf yanlış bir hataya düşmeyeyim diye tavsiye istedim daha önce de bahsettiğim gibi aklı bir karış havada bir kız değilim öyle de düşünmenizi istemem kesinlikle ayrıca direkt böyle etiket olarak yapıştırmanız gerçekten hiç hoş değil ben buraya sadece tavsiye için yazdım bu yazdığım şeyi de silmeyecegim ki şeytan benimle uğraşmaya çalıştığında buraya bakıp "Bak naz büyüklerini dinle onlar da senin yolundan geçti akıllı ol kızım" diyebileyim. Yinede beni tanimamaniza rağmen bu şekilde endişe duyduğunuz için çok çok teşekkür ederim eğer bir kız annesiyseniz de umarım kızınız yanlış hatalara düşmez küçük hatalara düşse bile yanlışlarından ders çıkarır amin inşallah

Güzel ve saygili yazdigin icin ben de tesekkür ederim 34 yasindan ysziyorum erkekler cabalamalari gereken kadinlarin pesinden gider elde edince kimisi bikar birakir kimisi hayatinin sonuna kadar sadik kalir biraz sans ve İyi secim olmali

Evet bir kiz annesiyim ondan endiseli yaziyorum büyük konusmam Allah kimseyi evladiyla sinamasin ama ucurumu göre göre kimseyi o yol İyi dene demem

Sana tavsiyem kimsenin pesinden kosma okadar kücüksün ki daha uzun bir yol var önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…