çocuktan aşırı derece hoşlanıyorum ve unutacağa da benzemiyorum

Tedavi olmama gerek yok bu uygulamayı kullandıkça bu duygudan eser kalmayacağını düşünüyorum ki umarım öyle olur

Tedavi olmama gerek yok bu uygulamayı kullandıkça bu duygudan eser kalmayacağını düşünüyorum ki umarım öyle olur
Dedimya sizi tanımamak o çocuğun kaybı olmuş .Allah bin kat iyisini çıkarsın sizin gibi kibar insanlara düşsün yolunuz Üyelere hep kibar cevaplar verdiniz.Siteye yeni üyesiniz belki bilmiyorsunuz dur diye yazıyorum istediğiniz kadar yorum aldıktan sonra konuyu kapattirabilirsiniz .Sadece bilin diye yazdım kapattıran diye değil .Hayatta başarılar dilerim

Bilet al Balikesir e git. Fotografi varsa herkese gostere gostere adresini bul, evine git. Kapisina dayan. Senden cok hoslaniyorum, sana yazmadigim icin numarami sildin sanirim ama sana aitim ben, sensiz yapamam de.
Tam o anda onunde diz cok ve cebinden cikar yuzugu, "buraya kadar gelmisken elim bos donmek istemiyorum. Kendi aramizda söz nisan yapalim, hadi git hazirlan da pastaneye gidelim" de

saplantılı mısın? Alt tarafı 10 yaşında 6 ay oyun oynamışsınız sanalda. Kendine gerçek dünyada bir hayat edin.
10 yaşında kışın okula giderken sabah önlük giymek için erken uyanmayayım diye önlükle yatıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…