Çocuktan ayrı kalmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hbn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2020
190
86
28
32
Babası 3 haftada bir alıyor ve bir hafta alıyor ama oğlum gidince çok özlüyorum ama her seferinde yine bir hafta veriyorum doğru mu yapıyorum oğluma yanlış mi yapıyorum bilmiyorum babası başka şehirde diye 3 gün almak istemiyor bir haftayı kabul ediyorum ama gel gör ki her gittiğinde çok özlüyorum daha 2.5 yaşında . Acaba etkileniyor Mudur normalde mutlu bana düşkün keyifli bincocuk ama ben tereddutteyim

O yaşta bir çocuk sizden en fazla 3 gün ayrı kalmalı. Yaşı kadar gün en fazla. Bence izin vermeyin. Ayda bir bir hafta fazla.
Uzaktan akraba olduğu icin dayatmalarla hep bir hafta aldı şimdi de alıştı 3 gün olursa almam diyordu

Cocuk buyuyunce okula vitmeye baslayinca nasil olacak? Baska sehirde olmasi onun problemi. 2.5 yasindaki cocuk uzun sure anneden ayri kalamaz ki.
Evet ama bunu düşünemiyor ben de her seferinde tamam diyorum ama pişman oluyorum çocuk gittiği gün bile çok özlüyorum

Bence çocuğu bazı aktivitelere yazdırın haftalık olarak. Eski eşiniz almak istediğinde o aktivitedeki devamlılığın önemli olduğunu 1 haftanın eskisi gibi mümkün olamayacağını söyleyin. Şu an sorun gibi olmasa da ileride sorun çıkarır bu durum.

Sizin bakımıniza ve sevginize muhtaç.Imkaniniz varsa vermeyin derim.Benim kızım 7 yaşında ben ayrilma sürecinde 15 günde bir 1 gece yatili verdim sadece.O bile psikolojisini bozdu.Artik vermiyorum
Babasına gitmeye çok hevesli küçük ama babama gidicem diye çok mutlu babasını görünce benim papuc dama atılıyor

Neden o kdr ayri kaliyorsunuz o daha anne kuzusu gelsin otelde kalsin görsün gitsin pedagog gorusu alin. lakin mahkemeler bile 3 yasina kdr annede birakiyor genelde 3 ten sonra yatili veriyor1 ayligina bana kalsa 5 ten sonra yatili vermeli ilerde velayet acip annesi yatili olmadigi halde bana haftalarca verdi diye dava acmasin bakamiyor diye

Neden o kdr ayri kaliyorsunuz o daha anne kuzusu gelsin otelde kalsin görsün gitsin pedagog gorusu alin. lakin mahkemeler bile 3 yasina kdr annede birakiyor genelde 3 ten sonra yatili veriyor1 ayligina bana kalsa 5 ten sonra yatili vermeli ilerde velayet acip annesi yatili olmadigi halde bana haftalarca verdi diye dava acmasin bakamiyor diye
Yatılı hakkı vardı zaten 2 haftada bir iki gün yatılı alabilirdi babası da 2 haftada bir değilde 1 ayda bir hafta alıyor

Babasına gitmeye çok hevesli küçük ama babama gidicem diye çok mutlu babasını görünce benim papuc dama atılıyor

Çocuğunuz mutlu , gittiği yerde yabancı yer değil öz babası ; ek olarak akraba evliliği sebebiyle , o evdeki herkeste akrabası. Babası alıyor ve ilgileniyorken , çocuğunuz da mutluyken üzmeyin kendinizi.

O bir haftayı kendinize ayırdığınızı düşünün ve yapmak istediklerinizi yapmaya çalışın.

Çocuğunuz mutlu , gittiği yerde yabancı yer değil öz babası ; ek olarak akraba evliliği sebebiyle , o evdeki herkeste akrabası. Babası alıyor ve ilgileniyorken , çocuğunuz da mutluyken üzmeyin kendinizi.

O bir haftayı kendinize ayırdığınızı düşünün ve yapmak istediklerinizi yapmaya çalışın.
Öyle yapıyorum gideceğim bi kaç kurs var en azından kendim için biseyler yaparım diyorum sadece acaba yanlış mi yapıyorum çocuğu nasıl etkiler diye düşünüyorum

Mahkeme kararları keyfi alınmıyor . 2 haftada 2 günse 2 haftada 2 gündür.
İyi niyetim bu konularda hep suistimal edildiği için netim

Mahkeme kararları keyfi alınmıyor . 2 haftada 2 günse 2 haftada 2 gündür.
İyi niyetim bu konularda hep suistimal edildiği için netim
Evet maalesef bazen suistimal ediliyor tabi çocuğu düşünerek hareket etmemesi cabası ama elbet bi hafta meselesi de kapanır evlenince

Back
X