Çocuktan ayrı kalmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle yapıyorum gideceğim bi kaç kurs var en azından kendim için biseyler yaparım diyorum sadece acaba yanlış mi yapıyorum çocuğu nasıl etkiler diye düşünüyorum
Babalığı iyi biriyse bence sorun yok,çoğu kişi boşanınca çocuğundan da boşanır gibi bi daha yüzüne bakmıyor en azından sizinki düzenli şekilde alıyor..size karşı doldurmuyorlarsa sadece çocukla hasret gideriliyorsa bence sizde o 1 haftayı kendinize ayırın

Babalığı iyi biriyse bence sorun yok,çoğu kişi boşanınca çocuğundan da boşanır gibi bi daha yüzüne bakmıyor en azından sizinki düzenli şekilde alıyor..size karşı doldurmuyorlarsa sadece çocukla hasret gideriliyorsa bence sizde o 1 haftayı kendinize ayırın
doldurduğunu sanmam evet düzenli alıyor çocuk mutlu keyifli orada Diye tamam dedim hep o da bir hafta almaya alıştı sadece kreşe gidiyor bu kez kreşe adapte olmakta zorlanıyor babada kalınca

En azından boşandıktan sonra çocuğunu unutmayan baba. Bu konuda şanslısınız çoğu baba boşandıktan sonra arayıp sormuyor bile. Bilemedim çocuk çok küçük ama anne sevgisi kadar babaya da ihtiyaç var. Ben olsam eğer çocuğu kötü etkilemiyor doldurmuyorsa kendisi ve ailesi verirdim. Baba da ebeveyn sonuçta yabancı biri değil.

Öyle yapıyorum gideceğim bi kaç kurs var en azından kendim için biseyler yaparım diyorum sadece acaba yanlış mi yapıyorum çocuğu nasıl etkiler diye düşünüyorum

Çocuğunuz olumsuz etkilense anlardınız , üzmeyin kendinizi. İnşallah babası da hep ilgilenmeye devam eder oğlunuzla.

Yani baba sehir disindaysa ayda 1 hafta almasi normal bence. O da baba o da ozluyordur. Demek ki cok seviyor cocugunu ki 1 hafta aliyor. Bence iliskilerini bozmayin.

doldurduğunu sanmam evet düzenli alıyor çocuk mutlu keyifli orada Diye tamam dedim hep o da bir hafta almaya alıştı sadece kreşe gidiyor bu kez kreşe adapte olmakta zorlanıyor babada kalınca
Kreş zamanida mi alıyor çocuğu 1 hafta çocuk için iyi olmaz ama bu olay hadi şimdi kreşte ilkokulda ne olacak o zaman da alacak 1 hafta .

Haftasonlari 2 gün alsın ,birde yaz tatilinde, yarıyıl zamanı filan alsa yeter zaten.

9 yaşındaki oğlumu hakim 2 haftada bir 2 gün verdi 1,5 yaşındaki kızımı 2 haftada bir gündüz verdi sadece. Tabi yatılı hiç almadı ikisini de ben de verme taraftarı değilim.

Bence kendinizi bu kadar üzmeyin.

Çocukları babamızın evinden getirmiyoruz , bizler annesiysek adamlar da babaları.

Yabancının yanında değil ki babası yani neticede . Cocuk , mutlu ve huzurluysa kalmasında bir sakınca olmamalı.

İki yaşında kızım var, eşim bakkala bile giderken telefonunu almasa cingar çıkarıyorum, çünkü azıcık gecikse merak ediyorum yanında kuzum var diye.
Sizi çok çok iyi anladım, ama bir hafta aşırı aşırı uzun.
Yaşı da küçük.
Gelsin sizde kalsın görsün desem çok mu abest bir çözüm önerisi olur 🙈🙈
Yani ben olsam çocuğu götürmesinde bende kalsın bir haftaya razı bile olabilirdim 🤪🤪

Sanırım bunun en doğru cevabını çocuğunuzu götüreceğiniz bir pedagog çocuğunuzla tanıştıktan ve onu gözlemledikten sonra verebilir. Burada her kafadan bir ses çıkar. Aklınızı boş yere bulandırmadan bu konuda bir uzmana başvurun.

Çocuk babasını seviyor mu, orada mutlu mu, dönünce neşe içinde size yaptıklarını anlatıyor mu?
Eğer çocuk mutluysa kendiniz onu özlüyorsunuz diye babasından mahrum bırakmayın. Ama çocuk mutsuzsa,huysuzsa, orada babası ilgilenmiyorsa mahkemenin tayin ettiği kadar görsün.
"Çocuk asla anneden ayrılmaz" olayina inanmıyorum ben. Çocuk var çocuk var. Ben tam bir babaciydim mesela. Küçükken annem babam tartisirsa 'bosanirlarsa ben babamda kalacagim/hayır ben' diye kavga ederdik ablamla:)
Önemli olan çocuğun mutluluğu

2,5 yas baya kucuk ama cocuk mutluysa kabul etmeli.. 1 hafta ciddi uzun bir anne icin.. ama onda babasi sonucta.. bence tadini cikar film izle evde yaomak istediklerini yap kitap oku.. kendine vakit ayir..

Oğlum 2.5 yaşında bırakın 1 haftayı 1 gece ayrı uyuyamaz 😢😞 kesinlikle çok etkilenir . Bence izin vermeyin ben olsam vermezdim

Back
X