insallah benimkide oyle olurr.ilgili olur belki ama.fizigimden sogurmu diye korkuyorum.en.coktabenim bebeğim dh adoğmadı ama eşimin cinsellik yada ilgi konusunda hiç bir şeyi değişmedi dahada mutlu oluyor göbeğimi öpüyor seviyor hamile olduğum için cinsellikte tabikide dikkat edilmesi gerekiyor ve eşim beni sıkıntıya sokmamak için ne çok üsteliyor ne hayır istemiyorum diyor... bna bırakıyor ama sarılması ilgisi yerinde hatta dha fazla el üstünde tutuyor şu aralar mutluluktan =)))
iste tum insanlarin ozel hayatini bilmiyirum ki sarilip uyumaya devam ediyolarmi aralarinda sogukluk oluyormu falan bilmiyorum.ama.burda okudugum konulardan ve cevremdeki bi kac kisiden oturu bu duyguya kapildim.malesefBöyle bir mantık olsaydı evliliklerde, kimmsecikler çocuk yapmazdı. Yani sadece sizin eşiniz ilgili arzu değil çok şükür birçok kişide var o eşden. Bütün bu insanlar çocuk yapıp evliliğine yine sarılıp uyuyarak devam ediyorsa sizinki neden çocukla bozulsun?
offf iste bundan cok korkuyorum.simdi nasil prki hala sogukmu esinizle aranizBu isler biraz da adamina bagli
Surada neler neler okuduk yani asla olmaz oyle birsey diyemiyoruz
Biz hamilelikte 3-4 kere beraber olmusuzdur. Yasak degildi ama esim oyle istedi rahatsiz oluyorum dedi:) kardes olmadik ama birlikte de olmadik. Lohusalik sonrasi da ayni durum devam etti cunku cok uzun sure birlikte olmamistik. Tek sebep cocuk degildi bizde ama uzaklasma olmustu.
Bu isler biraz da adamina bagli
Surada neler neler okuduk yani asla olmaz oyle birsey diyemiyoruz
Biz hamilelikte 3-4 kere beraber olmusuzdur. Yasak degildi ama esim oyle istedi rahatsiz oluyorum dedi:) kardes olmadik ama birlikte de olmadik. Lohusalik sonrasi da ayni durum devam etti cunku cok uzun sure birlikte olmamistik. Tek sebep cocuk degildi bizde ama uzaklasma olmustu.
soğumaz soğunurmu karnında bebeğiniz büyüycek doğal olarak fiziğinde büyüyüp değişecek. ozaman btun kadınlar doğum yapmasın fiziği değişip kocası soğur dyeinsallah benimkide oyle olurr.ilgili olur belki ama.fizigimden sogurmu diye korkuyorum.en.cokta
yapicam elbette cok istiyorum.ama erteleyebilirim biraz daha evliligimi sorunsuz yasamak icinDiyelim ki öyle oluyor, hiç çocuk yapmayacak mısın?
Cok degil, ama evlilikten once daha iyiydik sanirim. Biz evlenmeden once cok iyiydik herhalde ondan. Su anda cocuk var uyku sorunu var bu nedenle belli bir saate kadar ayni yatakta yatiyoruz. Uyuduktan sonra alip besigine koyuyoruz. Tabii sarilip uyuyamiyoruz esimle. Aklimiza bile gelmiyor. Esim de cok fazla calisiyor cok yoruluyor onun da etkisi var. Ama cocuk kesinlikle cok seyi degistiriyor diyebilirim. Ha hala el ele diz dize ask yasayan , sarilmadan uyuyamayan askim canim cicim dolanan cocuklu cift yok mudur vardir elbetofff iste bundan cok korkuyorum.simdi nasil prki hala sogukmu esinizle araniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?