- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
selam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.
iste tum insanlarin ozel hayatini bilmiyirum ki sarilip uyumaya devam ediyolarmi aralarinda sogukluk oluyormu falan bilmiyorum.ama.burda okudugum konulardan ve cevremdeki bi kac kisiden oturu bu duyguya kapildim.malesef
Off genel olarak sacmalar isteay 7 aylık civarı benim eşim de bu ruh haline girmişti, saçma saçma konuşma demiştim
kendini yiyecek kadar neden takıntı yapıtın ki.selam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.
ben de eşimin bebek ağkamasından huysuzlugundan falan korkup evdekı huzuru aramasından çekiniyorumselam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.
cocuk şstemek için cok erken. birbirinize iyi ce bir doyun sonra cocuk yapın.selam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.
Ne alaka canım ya ? Neden eşin seni kardeş görsün görseydi heralde benim eşim görürdü. Doğumumda doğumdan sonramda baya problemli olduğu için tam 10 aydir eşimle cinsel birliktelik olmadi ve şuan hala yok. Ama bana kalkipta bundan sonra bacimsin demedi neticesinde. Soğuma felanda olmuyor gene ayni şekilde hayat devam ediyor.selam herkese hemennhemen 1 senelik evliyi.yavastan cocuk istiyoruz esimle ama benim korkularim.var...mesela esim benle ilgili sarilmadan uyumuyor cinsel arzulari falan var dogal olarak.ama bunlar cicuktan sonra degisirmi diye korkuyorum.benden tiksinirmi.uzaklasirmi .mesela hamileyken ister istemez bi donem uzak olucaz o donem onu cok etkilerde etkisinden kurtulamazmi sogurmu benden kardes gibimi.gorur arzulamazmi diye diye.kendimi yiyorum...fizigim bozulursa benden tiksinirmi falan.iste.esime sordum olurmu oyle sey dedi.ama erkektir sonucta fikirleri.duygulari degisebilir.son gunlerdeki derdim bu.bana bu donemlerdr yasadiklarinizdan pay bicerek yardimci olabilirmisiniz arkadaslar.
Fiziğin doğurduktan sonra dahada düzgünşiyor en azından benim öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?