cocuktan once ve cocuktan sonrasi hakkinda kizlaaar yardim?

Ben birbirlerini gerçekten seven ve sayan çiftler de bir problem olacağına inanmıyorum .. Eğer ki iletişim sorununuz varsa o zaman kaygılarınızda haklısınız derim ..

İlla ki ilgi ve sevgi 2 iken 3 oluyor ve her şeydeki azalma gibi onda da azalma olması gayet normal bence.

iste tum insanlarin ozel hayatini bilmiyirum ki sarilip uyumaya devam ediyolarmi aralarinda sogukluk oluyormu falan bilmiyorum.ama.burda okudugum konulardan ve cevremdeki bi kac kisiden oturu bu duyguya kapildim.malesef

Canim inan hiç alakası yok. Çocukla birlikte bağlar kuvvetlenir aranızda aşktan daha kuvvetli bir his oluşur. Ikinizden bir parça olur ona baktıkça daha çok seversiniz birbirinizi. Ilk dogdugunda tabiki bir iki ay lohusalik uykusuzluk falan düzen kurana kadar cinsel anlamda uzaklasabilirsiniz fakat bu dediğim gibi en fazla 2 aylik bir süreç. Sonra yine sarılır uyur yine birbirinizi arzularsiniz. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin:)

Valla hamilelik boyunca bende hormonlar pik yaptı, adamın tepesinden inmedim resmen Lohusalıkta yasaklı dönemin bitmesini zor bekledik , doğum sonrası 1 sene içinde de evlendiğim kiloma düşmüştüm. Kısacası endişeleriniz bana göre yersiz.

kendini yiyecek kadar neden takıntı yapıtın ki.
geçici bir dönem sonuçta.
ee hamilelik başlı başına kadın için özel bir durum.
bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor.
her güzelliğin de bir bedeli var.
sıkıntılı bir gebelik olmadığı sürece de özel hayatınız devam eder.
sarılmak filan da yasak değil.
fiziğin değişecek tabi haliyle.
sonra doğum yapacak yavaş yavaş toparlanacaksın.
bu süreci yok sayarak yaşamak istemek ço doğru değil.
olduğu gibi kabullenecek güzelliğinin tadına varmaya çalışcacaksın.
büyüyen karnına bakıp depresyona girmeyecek aksine orada yavrunun gün be gün hızla büyüdüğünü
düşünerek mutlu olacaksın.
kötü çirkin bişey yok bu süreçte.
tiksinmek filan ne demek.

Saçmalamayın Allah aşkına o zaman evli olan kimsenin evliliği yürümezdi cinsel hayatı biterdi yani hiç olur mu öyle şey eşiniz şimdi sizi nasıl seviyorsa o zamanda öyle sevecek zaten cinsellik için seviyorsa sizi sevmesin daha iyi yani sırf cinsellik için mi evlendiniz tabi bir müddet ara verilecek ama kardeş gibi de olmayacaksınız ki toparlarsınız. O zaman kimse çocuk doğurmaz öyle olacak olsa.

ben de eşimin bebek ağkamasından huysuzlugundan falan korkup evdekı huzuru aramasından çekiniyorum
şaunda evımız sessız sakin , o zaman hep bi telaş olucak , bebek ağlıycak falan adam bunalır mı acaba dıye düşünuyorum
bu sekılde cok duydum etraftan çnk
evden soğuyan adamlar vs

hamileliğim sorunluydu ,kanamam vardı devamlı bu yüzden başından sonuna kadar ,bir de loğusalıkta cinsellik yasaktı...1 sene işte nerdeyse..çok şükür bir sorun yaşamadık..taşıdığım bebek ikimizin bebeğiydi,sorumluluğu da ikimize ait.

Kendinize hiç mi güveniniz yok sizin?
Çocuktan bahsediyorsunuz, fiziğinizi düşünüyorsunuz
Hiç mi hamile insan yok etrafınızda, isteyen her şekilde veriyor. Bir evlat getirmek istiyorsunuz dünyaya nelere dalmışsınız

Bence çok yersiz telaş yapıyorsun.. Bence senin sorunun kendine güveninin olmaması ve eşini kaybetme korkun..

Erkekler de 'kadındır sonuçta hamilelik gibi zor bir şey yaşıyor benden uzaklaşır mı?' diye dert ediyorlar mı acaba? Hiiç sanmıyorum.. Olsa olsa bencil duygularla kilo aldın diye bik bik ederler.

Ben eşime bir çocuk vereceğim, o benden kilo aldım, onunla sevişemiyorum diye soğuyacak. Gitsin ötede otursun sarılmadan uyumaya alışsın o zaman. Bunu yapacak adam da ona göre muamele görür.

aman bacım dogurma yazık sana.evlatsız hayat neye yarar ki

cocuk şstemek için cok erken. birbirinize iyi ce bir doyun sonra cocuk yapın.

Fiziki görüntüsünü daima önemsemiş bir insanım. Buna salt kendim için değil, çevreme saygı anlayışım çerçevesince de dikkat ederim. Ama hamilelik öncesi eşimin beni beğenip beğenmemesini değil, kendi görüntümü beğenip beğenmeme üzerine düşünüyordum şahsen, tüm o bebişli endişe ve sevinçlerin haricinde.

13 kilo aldım, daha 3 ay var doğuma ve kilo almaya devam ediyorum.
Henüz çatlaklarım yok ama çatlayacak göbeğim-bacağım filan biliyorum.
Sen kendini iyi hisset diye sana cinsel hayatımızı açacak değilim ama şu kadarını bil ki eşim soğumak bir kenara, bana daha ayrı bağlanıyor. Hissediyorum, çünkü aynı şeyleri duyumsuyorum. İkimizin meyvesini karnımda taşıyorum ve onun minik tekmelerini fark ettikçe gözlerimizin taa içine bakarak heyecanla gülümsüyoruz. Kime daha çok benzeyecek bakalım diye birbirimize takılıyoruz.

Sonuçta erkektir, görsellik onun için ön plandadır, fikirleri, duyguları değişebilir, tiksinebilir öyle mi?
Siz çocuk düşünmeyin bence daha, biraz daha birbirinizle olun ve önce kadın olarak kendinizi önemsemeyi öğrenin.
Sonra anne olursunuz.

Ne alaka canım ya ? Neden eşin seni kardeş görsün görseydi heralde benim eşim görürdü. Doğumumda doğumdan sonramda baya problemli olduğu için tam 10 aydir eşimle cinsel birliktelik olmadi ve şuan hala yok. Ama bana kalkipta bundan sonra bacimsin demedi neticesinde. Soğuma felanda olmuyor gene ayni şekilde hayat devam ediyor.

Fiziğin doğurduktan sonra dahada düzgünşiyor en azından benim öyle oldu.

valla aynen bir arkadaş doğum izninden döndü, hem fiziği daha güzelleşmiş, hem yüzü, ben acaip şaşırmıştım.
bazı kadınlarda çok acayip etkileri oluyor gerçekten.
tabi emzirme döneminde süt yapsın deyip pasta çörek götürmeyen kadınlar bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…