Bu aralar yüzümü sevmeye alıştı öyle uyuyor kulağımı burnumu okşaya okşayabebeğim 6 aylık bence hayatımız komple değişti. Bebek uyumuyor cinsellik çok çok zor oluyor bu sebeple, gece sürekli asker gibi saat başı ayaktayım gece eşimden beklentim hiç yok alıştım çünkü artık.
Bebekler 2 yaşından önce ayrılmamalı diye düşüyorum gerçi bana kalsa koynumda büyütürüm
Kız yok ne gündüz uyuması çocuk uyuyunca bişeyler yiyorum tuvalete gidiyorumyani eşiniz haklı. Bazen yorgunlukta horlama yapar. Gündüz uyuyabiliyor musunuz. Burun bantları var . Yan yatmaya çalışın yastığınız yüksek olmasın. Uyumadan önce anlınıza 1 damla nane yağı ile masaj yapabilirsiniz. İlk olarak yastığınızı alçak tutun yan yatın. İnşallah faydası olur
Hayırlısı olsun hakkında canım kaç yaşında evladın. Biz kadınlar çok güçlüyüzBizde çocuktan sonra birbirimize olan sevgimiz inanılmaz azaldı. Hamileliğin son günü ile ertesi gün arasında bile aşırı fark vardı hatırlıyorum. Onun hatalarına tahammülüm bitti. Onun da bana sevgiyle bakmaları yalan oldu. Zaten doğumdan 4 sene sonunda da boşandık. Tabi sebep çocuk değildi
Annemi kınadım ya o da çok horluyordu helallik alcamYorgunluktan horluyorsundur muhtemelen eşim de horlamaz ama erken kalksa geç yatsa işi de yoğun geçmişse aman diyorumo zaman horlar hemen yan çeviririm yastığını biraz çekerim
etkileniyormuş Lale abla. Çocuğu kendime göre ayarlicam derdim ama olmuyormuş. Uyku saatine yakın dışarı çıkmak kumar oynamak gibiHorlamayı bilmiyorum da “çocuk olunca evlilik etkilenmez” diyenler nasıl bir evlilik yaşıyorlar bilemedim.
Anlattığına göre eşin dört dörtlük eş ve baba.
Sen de bir zahmet KBB doktoruna görün,
canım 2 miHayatımızdaki tek değişiklik 3 kişi olduk
Canım inan uykusuzluk yorgunluk yapıyor vücut birden derin uykuya giriyor. Ben de ikizlerime hamileyim kasık ağrısından bulantıdan yatamıyorum yatsamda gece uyanıp sabaha kadar ayakta oluyorum bazen öyle uyumak istiyorum ki bir gün rahat olsam gece uyanmadan uyusam eşim sabahına aşkı. Sesine uyandım diyor ne sesi diyorum. Durmadan Konuşuyorsun gülüyorsun sesli sesli diyor şaka yaptığını düşündüm baktım baktım uyuyorsun diyor. O günde rüyamda çocuklarım doğmuş kızım olmuş obu seviyordumAnnemi kınadım ya o da çok horluyordu helallik alcam
Allah bağışlasın bende yaza oda ayıracağım uykuları ne zaman düzeliyor ? Bende kocama hala hormonlardan sinir oluyorum geçen akşama kadar temizlik yaptı diye kızdım hala iyi değilimİlk bir sene uyuz oluyordum eşime
Her yaptığı batıyordu.
Biz 2. Seneden sonra yavaş yavaş toparladık.
Eski halimizi hiç hatırlamadığımızdan çocuksuz zamanlarımızı kıyaslayamıyoruzHala haftada bir iki gece saat 3 gibi oğlan anne der ben gider kalan uykumu orda uyurum. İlk bir sene anne yanında yanımızda yattı. Sonra kendi yatağına geçirdik ama illa gece çağırırdı.
Şu an çocuğumuz tam 7,5 yaşında. Seks hayatımız normale döndü. Ayda bir iki anneannede kalırsa da hemen hop sokaklara atıyoruz kendimizi geziyoruz tozuyoruz keyfimize bakıyoruz. Kalmazsa da haftasonları bir kadeh şarap dizi falan takılıyoruz.
Stabil huzurlu bir hayatımız var elbette çocuksuz gibi değiliz bence olamayız da. Yeni hayatımız bu ve ben seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?