- Konu Sahibi Morsardunya
-
Ilk paragrafta beni anlatmissiniz resmenbuyuyunce gececek bunlar ama cocugun yaninda yatmayin. Kendi odasi ve kendi yataginda yalniz uyusun. Oylesi cok daha saglikli ve guvenli emin olabilirsiniz.
esimcocuktan sonra hangimizin hayati degismedi ki... cocugun yaninda yatmak cocuk icin oldugu kadar diger ebeveyn icin de zor inanin. Bizde durum tam tersi cocugun yaninda surekli esim uyuyor. Gun icinde goremedigi icin ozluyormus. Ama yataga yalniz girmek cok etkiliyor iliskimizi.
Çok teşekkür ederim evet cok doğru bunların farkındayim.iyi oldugumuzda çok iyi kotu oldugumuzda çok kotu bi ortamız yok ...cocugumu çok sevmekle birlikte beraber geçirdimiz günleri com özlüyorum çünkü biz o mic mic olan çiftlerdendik ...maddi manevi o kadar yoruldukki bu denli uzaklaştıkÖncelikle sana burdan kucak dolu sevgiler gönderiyorumzor bir süreçten geçmişsin ve üstünden gelmek için elinden geleni yapmışsın. Evliliğe gelince. Her çocuk evlilik için yeni bir nimet ama aynı zamanda imtihan. Aile olmayi öğrenmek sancılı zamanlardan geçiyor bazen böyle. O süreç sadece senin için zor değildi. Eşin içinde zor geçmiştir. Bir taraftan sana o an bir faydası yok ve tüm bu süreçte bir nevi dışarıda kalıyor. Bence ikinizde oturup bir konusun. Neden birbirinize bu kadar kırıldığınızı, beklentilerinizi felan. Ben eşimle her gün 10 dakika ayrı gecirirdim muhakkak. Bazen sadece bir kahve icmek olurdu. Bazen "sohbet ederiz" derken beraber koltukta uyuya kalmakti.ama o 10 dakika şartdi bizim için. Anne baba oluyoruz. Ama aynı zamanda eş de olduğumuzu hatirlamaliyiz ne kadar kısa imkanlarimiz olsada. Birbirinize zaman bulun muhakkak. Ne kadar az olsa da olsun. İnşallah zamanla düzelir aranız.
haklısinizBüyüyünce geçecek sözünü ben de hep duyuyorum ama bence büyüyünce zorlaşıyor yaa. 6 yaş ve 2 yaş kızlarım var, küçüğü 2 yaş sendromunda olmasına rağmen devede kulak kalıyor benim için.
Ayrı yatmamaniz gerekiyor zaten çoğunluk yazmış,siz de farkındasınız. Cocuk odasında heyecan verecek heveslendirecek değişiklikler yapabilirisiniz. Uyuyacagi zaman sız de yanına kıvrılıp, uyudugu zaman da eşinizin yanına gidebilirsiniz.
evet düzelir ama ne şekilde olumlu mu olumsuz mu ...ama iste şuan dıye birşey var geçmek bilmiyorCocuklar buyuyunce duzeliyor ama tabii hala ortada bi evlilik varsa
3 cocuktan sonra tecrubelerim su yondeki.. 2 kisidede istek varsa duzeliyor yoksa o evlilikte sadece cocuklar icin yasaniyorevet düzelir ama ne şekilde olumlu mu olumsuz mu ...ama iste şuan dıye birşey var geçmek bilmiyor
evet iki kişinin isteği önemli tek kişinin çabasıyla donup dolaşıp ayni yere varıyor.bi bakıyorum düzelmiş bi bakıyorum yine basa sarmışız3 cocuktan sonra tecrubelerim su yondeki.. 2 kisidede istek varsa duzeliyor yoksa o evlilikte sadece cocuklar icin yasaniyor
Umarim duzelirsinizevet iki kişinin isteği önemli tek kişinin çabasıyla donup dolaşıp ayni yere varıyor.bi bakıyorum düzelmiş bi bakıyorum yine basa sarmışız
sagolunUmarim duzelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?