- Konu Sahibi Morsardunya
-
İki çocuğum var ikisinde de yatak odasına beşik bile taşımadım ana kucağında yatırdım kesinlikle kocamdan ayrı yatmadım yatamam da... İlkini 2,5 aylıkken diğerini de 40 günlükken odasına geçirdim tabi ki çok zorlandım sabaha kadar iki oda arasında mekik dokumaktan.. Ama bana göre çocuk mahrem alanımızda olmamalıydı... Daha sonra ikisi de alıştılar... Bence çocuk olunca araya soğukluk girmemeli... Arabada bile ilk günden itibaren hep koltuklarına bağladım kucağımda hiçbir yere götürmedim en güvenlisi oydu çünkü... Bebek uyuyunca hemen ön koltuğa kocamın yanına atlardım
zamanı geri alsalar bende öyle yapardımİki çocuğum var ikisinde de yatak odasına beşik bile taşımadım ana kucağında yatırdım kesinlikle kocamdan ayrı yatmadım yatamam da... İlkini 2,5 aylıkken diğerini de 40 günlükken odasına geçirdim tabi ki çok zorlandım sabaha kadar iki oda arasında mekik dokumaktan.. Ama bana göre çocuk mahrem alanımızda olmamalıydı... Daha sonra ikisi de alıştılar... Bence çocuk olunca araya soğukluk girmemeli... Arabada bile ilk günden itibaren hep koltuklarına bağladım kucağımda hiçbir yere götürmedim en güvenlisi oydu çünkü... Bebek uyuyunca hemen ön koltuğa kocamın yanına atlardım
Merhabalar,dun bir suru konumla ilgili sorunları okuduktan sonra bende üye olmak istedim.oğlum 21 aylık zor bi bebekti doğduğundan beri bizi epey yordu.ben çalışan bir bayandim.ogluma başka bakan olmayacağı için 23 aydır ben bakıyorum eşimde sağolsun yardımcı oluyor.ilk baslarda oğlum olduğunda 6 aya kadar lohusalık depresyonu yasadim emzirdigim için ilaç kullanmadim kendi kendime yendim.kaç kere doktora gidip ilaç deyince emzirmeyi bırakamam dedim.Çok şükür hala emziriyirum.ben sezeryan doğum yaptım ilk günden beri herseyiyle ben ilgilendim yanimda kimse yoktu 40 in da bile yalnız kaldım bunaldim .1 hafta hic uyumadigimi bilirim her gün agliyordum o kadar zor dönemdi ki evet geçti ama şimdi başka zor bir dönem ..
Eşimle aramda uçurumlar acildi.oğlum sürekli uyandığı için onun yaninda yatmaya başladım bana iyi geldi huzurlu oldum yaninda ....eşimde ikiniz iyi olunda yeter der hep ..evet ama biz uzaklastik her konuda sevgi gibi bir sorun yok ...en ufak birseyde alınıp kusuyoruz konuşmuyoruz her seferinde alttan alan ben oluyorum yoruldum artik bazen bu evlilik nereye gidiyor diyorum ailevi sorunlarımda olduğu için bunalmış durumdayim yani onunla sorun yaşadığımda bile bunları paylasacagim bir ailem yok ...yalniz hissediyorum kendimi oğlumdan başka kimsenin olmadığını dusunuyorum hele eşimle bu denli problemler olunca cildircak gibi oluyorum biraz uzun oldu ama emin olun en kısa haliyle yazdım
Çok tesekkur ederim aslında güçlü biri değildim oğlum benı güçlü yaptı o olmasa hala anksiyete ilaçlarımı kullanırdım o beni iyileştirdi lakın hayat başka engeller koyuyor önümüze burada hiç tanımadığım güzel ınsanlar daha iyi akıl verdı bana .hoş bilmediğin birine derdını anlatmak daha güzel daha işten es dost olsa ayıplar kınar...çözüm olmasa bile terapi gıbı geliyor☺Çocuğum yok ama ne kadar güçlü bir kadınsınız demeye geldim. Kendinizi bırakmadan çok zor bir dönemi atlatmışsınız. Bence bundan sonrasını da çözersiniz, eşinizi en iyi siz tanırsınız, bence biraz flörtleşin, beni farket sinyalini verin, es geçeceğini sanmıyorum, Allah yuvanızda güzel günler göstersin
Zor dönemler değil mi bunlar? Cocuk sahibi olmayı uzun uzun düşünüp mü yaptınız yoksa birden mi oldu? Bunu nie soruyorum belki psikolojiniz henüz buna hazır değildi ve o dönem o yüzden bu kadar tepki verdi bilinçaltınız.(anlamak adına sadece) gecti gitti diyelim simdi cabalamaktan geri kalmayın. Tek taraflı oldugunu da düşünmeyin elbette cabanız farkedilir er gec. Söle düşünün siz yine o iki birbirini seven insansınız ne değişti aslında hiçbirsey. Sadece hayat biraz zorlastı ve de bir güzellik geldi hayatınıza =) cocugunuzdab vakit bulduğunuz kadar kendinize bakın, giyinin, süslenin. Bu bile ruh halinize yansır.Çok tesekkur ederim aslında güçlü biri değildim oğlum benı güçlü yaptı o olmasa hala anksiyete ilaçlarımı kullanırdım o beni iyileştirdi lakın hayat başka engeller koyuyor önümüze burada hiç tanımadığım güzel ınsanlar daha iyi akıl verdı bana .hoş bilmediğin birine derdını anlatmak daha güzel daha işten es dost olsa ayıplar kınar...çözüm olmasa bile terapi gıbı geliyor☺
evet planlıydı 2 sene sonra yaptık .sevgiden şüphem yok nasıl desem annesıne bıle bazı sorunlardan bahsettıgımde oğlum pışpışlanmayı sever dedı.cıkmayla beraber 8. Senemız yeter artık sürekli ben pışpışlıyorum bır kerede ben sımartılmsk ıstıyorum yanı aslında ben peşine düşsem sorun yok ama hep benım ıttırmemle yürüyecekse bu evlılık ben tukendımZor dönemler değil mi bunlar? Cocuk sahibi olmayı uzun uzun düşünüp mü yaptınız yoksa birden mi oldu? Bunu nie soruyorum belki psikolojiniz henüz buna hazır değildi ve o dönem o yüzden bu kadar tepki verdi bilinçaltınız.(anlamak adına sadece) gecti gitti diyelim simdi cabalamaktan geri kalmayın. Tek taraflı oldugunu da düşünmeyin elbette cabanız farkedilir er gec. Söle düşünün siz yine o iki birbirini seven insansınız ne değişti aslında hiçbirsey. Sadece hayat biraz zorlastı ve de bir güzellik geldi hayatınıza =) cocugunuzdab vakit bulduğunuz kadar kendinize bakın, giyinin, süslenin. Bu bile ruh halinize yansır.
Yok bence de sevgisizlik değil bu karsınızdaki kişinin karakteri. Tükendim diyorsunuz da bu evliliği bitirecek misiniz bu sebeplerden. Hayır oldugunu düşünüyorum. O zaman hala cabalamak gerekiyor öncelikli olarak kendiniz için =) =) ilişkinizi düzeltmek önce sizi iyi hissettirecek ben öle anladım. Tabiki sürekli pıspıslamayın ama atıyorum güzel birsey yapın onun için arayı ısıtacak sende yapsan ne güzel olur gbi konusun.evet planlıydı 2 sene sonra yaptık .sevgiden şüphem yok nasıl desem annesıne bıle bazı sorunlardan bahsettıgımde oğlum pışpışlanmayı sever dedı.cıkmayla beraber 8. Senemız yeter artık sürekli ben pışpışlıyorum bır kerede ben sımartılmsk ıstıyorum yanı aslında ben peşine düşsem sorun yok ama hep benım ıttırmemle yürüyecekse bu evlılık ben tukendım
Yok bence de sevgisizlik değil bu karsınızdaki kişinin karakteri. Tükendim diyorsunuz da bu evliliği bitirecek misiniz bu sebeplerden. Hayır oldugunu düşünüyorum. O zaman hala cabalamak gerekiyor öncelikli olarak kendiniz için =) =) ilişkinizi düzeltmek önce sizi iyi hissettirecek ben öle anladım. Tabiki sürekli pıspıslamayın ama atıyorum güzel birsey yapın onun için arayı ısıtacak sende yapsan ne güzel olur gbi konusun.
[/QUOTE
Haklısınız sagolun
ilk baslarda bızımde öyleydı sonra uyanmalar sıklastı esım vardiyalı anlaşarak ayırdık yanında yattım bende o da uykusuzduk 21 aylık hala sık uyanıyor emıyoruz hala ondan dıye düşünüyorumKizim doğdu dogali yatak odamız da ama ayri park yataginda yatti zira diger turlusunu ben yapamazdim 2 saate bi kalkip emerdi aglardi sık sık 2 yastan sonra deliksiz uyumaya basladi 4,5 yasinda hala ayni odadayiz farkli odaya gecmesine daha var diye dusunuyorum ben
Reşit olunca mı geçecek ?Kizim doğdu dogali yatak odamız da ama ayri park yataginda yatti zira diger turlusunu ben yapamazdim 2 saate bi kalkip emerdi aglardi sık sık 2 yastan sonra deliksiz uyumaya basladi 4,5 yasinda hala ayni odadayiz farkli odaya gecmesine daha var diye dusunuyorum ben
Ilk kızımda biz de öyle olmuştuk. Zor bir bebekti, ikimizde acemiyiz, yardım isteyecegimiz kimse yoktu.
Gidebilecek bir yeriniz varsa biraz kafa dinleyin. Ya da annelerden biri çocuğunuzla ilgilensin siz de biraz başbaşa kalın.
Resit olana kadar yatacaz varmi sorun cocuk benim ne zaman ayiracagimi sana mi sorucam sizin gibi insanlar yuzunden bu diretmelerle kendini bunalima sokan anneler var su yasta cis su yasta emmeyi birakicak su yasta ayri yat birakin insanlari bi rahat yaReşit olunca mı geçecek ?
4.5 yaş çok büyük.
Çocuk bütün mahreminize tanıklık ediyor , farkında mısınız ?
ilk baslarda bızımde öyleydı sonra uyanmalar sıklastı esım vardiyalı anlaşarak ayırdık yanında yattım bende o da uykusuzduk 21 aylık hala sık uyanıyor emıyoruz hala ondan dıye düşünüyorum
onunla uyuduğum için pişman değilim belki bi daha çocuğum olmayacak o büyüyecek belki onunla bu kadar yakın olamayacagız o kadar hızlı büyüyorlar ki ben şimdiden bebekliğini ozledım ama bi taraftan kadınsın duyguların hislerin var e o kadar çok aldatma oluyor ki bu dönemlerde insan korkuyor .uzaklaştıkça korkuyorsun.hem bebeği hem eşi iki arada iyi dengede tutanlara hayranımAz kalmis hemserim deliksiz uyanmalar 2 yasta bitti bizim insallah sizinde biter..ben ayni odada daha rahatim zira baskasi farkli odalarda rahatsa oyle yapar kimseyi yargilamam cunku annelik kendine gore en dogru olani yapmaktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?