- 14 Ağustos 2014
- 3.287
- 3.293
- 133
- 34
yalnış anlamayın da o işler belli olmuyor. inanın bu böyle.Hayır evi ve işi dışında başka bir hayatı yok. İşten çıkınca oğlu için koşarak eve gelir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yalnış anlamayın da o işler belli olmuyor. inanın bu böyle.Hayır evi ve işi dışında başka bir hayatı yok. İşten çıkınca oğlu için koşarak eve gelir.
Denedim ama uygun bir terapist bulamadım. YurtdışındayımBu dengesizlik ruh halinizi öncelikle mahvedecek ... sonra sağlığınızdan okacaksınız ... bu böyle devam edemez .. bir yardım, terapi falan alma durumunuz yok mu ?
Evliliginizde çocukdan sonra demişsiniz
Ayrılıcam ama çocuk var demişsiniz.
Hanımefendi hakaret eden saygısızlık eden bagırıp çagıran siz ve eşinizsiniz.
Neyin kılıfı?
Anneniz 5 günde eşinize ne yaptı ki taşıran son damla oldu?
Siz ve eşinizin bitti yer burası şimdi olmasın yarın elbet bitecek eşiniz kafasında bitirmiş
Olsa bilirim telefonu ortada şifresi falan yok nasıl iletişim kuracak birisi olsa?yalnış anlamayın da o işler belli olmuyor. inanın bu böyle.
Evlilik terapisi iyi fikir
Bir de karşılıklı duygularınızı yazın
Mesela anneme kızıp hırsını benden çıkardı demişsiniz
Ben eşinizin de her olayı annesi ile yaşadığım olaya bağlıyor şeklinde algıladığını düşünüyorum
Karşılıklı eleştirilerinizi ve iyi yönleri kağıda dökün ayrı ayrı yazın ve sonra okuyun gerekirse üstünde konuşun
Farklı algılar olayların büyümesine sebep oluyor kadın erkek algı farkı var anne baba olunca da değişiyor erkekler çocukların üzerinde yeterince hakimiyet sahibi olmadıklarını düşünüp Bebek küçükken kadına sarıyor sonrasında geçiyor bu süreç
Çocukla babanın paylaşımını da artırın
Size karşı çok saygısız![]()
Yazdım üstteki mesajda.Anneniz ve siz adama ne yaptınız çocuk daha 5 günlükken. O kısmı suçlanarak yazmışsınız belli.
O yazdığınız ozetin ozetinin özeti olmuş. Koptuk dediğiniz olaylar annenizin yemek yapmaması olamaz.Yazdım üstteki mesajda.
Bu arada annemle olan kısımda ikisi de haksız olsa da daha çok eşimi haklı buluyorum. Annem güya bize yardıma geldi ama doğumdan önce misafir gibi davrandı. Ben tutup 9 aylık hamile halimle yemek yapıyordum. Eşim "niye geldi o zaman" diyordu. Annem ise bebeğe bakmaya geldiğini düşünüp "yemek yapmaya mı geldim ben buraya" falan diyordu.
Şimdiki aklım olsa çağırmazdım. Ama eşimden çok ben mağdur oldum zaten, üstüne bir de o yüklendi bana.
Tamam daha detaylı yazarım çocuk uyuyuncaO yazdığınız ozetin ozetinin özeti olmuş. Koptuk dediğiniz olaylar annenizin yemek yapmaması olamaz.
Peki tartışma Nasıl oldu
Yani eşin haklı yemek bile yapmayacaksa neden geldi
Doğumdan sonra bebeği paylaşamadılar mı
Anneler diyor ya Bebek ağladığı anda Kv koştu benim herhangi bir şey yapmama izin vermedi vs
Eşine sen anlamazsın tutamazsın bırak elleme vs mi dedi anneniz