Çocuktan sonra evlilikte çıkan problemler

Hayır evi ve işi dışında başka bir hayatı yok. İşten çıkınca oğlu için koşarak eve gelir.
yalnış anlamayın da o işler belli olmuyor. inanın bu böyle.

Evliliginizde çocukdan sonra demişsiniz
Ayrılıcam ama çocuk var demişsiniz.
Hanımefendi hakaret eden saygısızlık eden bagırıp çagıran siz ve eşinizsiniz.
Neyin kılıfı?
Anneniz 5 günde eşinize ne yaptı ki taşıran son damla oldu?
Siz ve eşinizin bitti yer burası şimdi olmasın yarın elbet bitecek eşiniz kafasında bitirmiş

Neyin kılıfı derken? Anlatıyorum işte bir kılıf uydurmadım.

yani evlilik terapisti filan demişlerde böyle saldırgan bir adamın evlilik terapisti fikrini kabul edecegini sanmuyorum daha el kadar bebeginiz varken sizi evden kovan habire hakaret edip "git git." diyen adam zaten evliliği kafasında bitirmiş yakında boşanma davasıda açar. açıkçası sizin belliki evden gitmenizi sizin bu evliliği bitirmenizi istiyor ondan sizi bezdirmeye calısıp hakaretler ediyor. ya hayatında biri var yada sizden sogumus bana bu evliliğin kurtuluşu yok gibi geldi.

Evlilik terapisi iyi fikir

Bir de karşılıklı duygularınızı yazın

Mesela anneme kızıp hırsını benden çıkardı demişsiniz

Ben eşinizin de her olayı annesi ile yaşadığım olaya bağlıyor şeklinde algıladığını düşünüyorum

Karşılıklı eleştirilerinizi ve iyi yönleri kağıda dökün ayrı ayrı yazın ve sonra okuyun gerekirse üstünde konuşun

Farklı algılar olayların büyümesine sebep oluyor kadın erkek algı farkı var anne baba olunca da değişiyor erkekler çocukların üzerinde yeterince hakimiyet sahibi olmadıklarını düşünüp Bebek küçükken kadına sarıyor sonrasında geçiyor bu süreç

Çocukla babanın paylaşımını da artırın

Evlilik terapisine gidelim dedm. Gittik, o girmedi kapıda bekledi ben girdim konuştum. Bi işe yaramadı.

Yazdım da. Hiç umursamadı. Oturmuş bana mektup yazmışsın dedi

Anneniz ve siz adama ne yaptınız çocuk daha 5 günlükken. O kısmı suçlanarak yazmışsınız belli.

Bu arada annemle olan kısımda ikisi de haksız olsa da daha çok eşimi haklı buluyorum. Annem güya bize yardıma geldi ama doğumdan önce misafir gibi davrandı. Ben tutup 9 aylık hamile halimle yemek yapıyordum. Eşim "niye geldi o zaman" diyordu. Annem ise bebeğe bakmaya geldiğini düşünüp "yemek yapmaya mı geldim ben buraya" falan diyordu.
Şimdiki aklım olsa çağırmazdım. Ama eşimden çok ben mağdur oldum zaten, üstüne bir de o yüklendi bana.

Bence ortada bir durum var, ama ne olduğu belirsiz. Öfkesi annenize değil, size. Şu birden bire değişti olaylarında genelde hikayenin diger tarafı eksik. Esinizin hareketleri yenilir yutulur degil. Sebeb ama cocuk degil.

Bu arada annemle olan kısımda ikisi de haksız olsa da daha çok eşimi haklı buluyorum. Annem güya bize yardıma geldi ama doğumdan önce misafir gibi davrandı. Ben tutup 9 aylık hamile halimle yemek yapıyordum. Eşim "niye geldi o zaman" diyordu. Annem ise bebeğe bakmaya geldiğini düşünüp "yemek yapmaya mı geldim ben buraya" falan diyordu.
Şimdiki aklım olsa çağırmazdım. Ama eşimden çok ben mağdur oldum zaten, üstüne bir de o yüklendi bana.

Peki tartışma Nasıl oldu

Yani eşin haklı yemek bile yapmayacaksa neden geldi

Doğumdan sonra bebeği paylaşamadılar mı

Anneler diyor ya Bebek ağladığı anda Kv koştu benim herhangi bir şey yapmama izin vermedi vs

Eşine sen anlamazsın tutamazsın bırak elleme vs mi dedi anneniz

Peki tartışma Nasıl oldu

Yani eşin haklı yemek bile yapmayacaksa neden geldi

Doğumdan sonra bebeği paylaşamadılar mı

Anneler diyor ya Bebek ağladığı anda Kv koştu benim herhangi bir şey yapmama izin vermedi vs

Eşine sen anlamazsın tutamazsın bırak elleme vs mi dedi anneniz

Yazıcam detayını.

Anlamadigim bi adam cocugunun annesini kiii ne kdr kotu olursa olsun(asla ole degilsiniz) evden kovabilir eger gidilcekse bu adama yakisir yanlis anlama cnm ama bnm gzumdeki adam git diyemez gerekirse kendi gider ama seni cocugnla gondermez ne olursa olsun

kusura bakmayın ama sizi hayatında istemeyen bir adamın hayatında kalabilmek için çocuğunuzu bahane ediyorsunuz bence.
2 yaşındaki sabi sizi bir araya getirmeye vs uğraşamaz. hak ettiği tek şey huzurlu bir ortamda büyümek, annesinin evden kovulduğu lanet okunduğu değil.

Back
X