- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Aynen canım çalışıyorum. Veriyorum da aslında ama neden bilmiyorum hala destek arıyorum gibiÇocuğun iyi giden evlilikleri bozduğu görülmüştür ama kötü giden evlilikleri iyileştirdiği hiç görülmemiştir.
Çocuk demek sabır demek sabırla binlerce kez sınanmak demek, evliliğin temelinin sarsılıp sarsılıp yeniden yerine gelmesi demek ama işte çok aşk dolu evlilikler bile çocuktan sonra söyle bir sarsılıyor...
Bir süre akışına bırak canım, ders çalışıyordun diye hatırlıyorum, kendini derse vermeye çalış. Su akar yolunu bulur
İşin kötü yani o zaten. Beni o kadar gözden çıkarmış ki. Öyle davransam da umrunda değilsende ona onun sana davrandığı gibi davran
Konuştum çocuktan sonra normal mis. Biz artık sevgili değilmişiz, tel falan ortadaBöyle açık açık konuştunuz mu onunla? Telefon falan saklıyor mu?
Valla siz de umursamayın o zaman kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın. Ancak çocuk için, size zülum gelen bir evliliğe katlanmak akıl kârı değil. Babam ve annem sırf bizim için devam etmiş bu evliliğe, hatta pekişir belki diye küçük kardeşim oldu. Büyük kardeşimle ben evde sürekli huzursusuz, gergin bir ortam var çünkü. Kaçıp gitmek istiyoruz. Belki ayrı olsalardı ayrı ayrı onlarla mutlu olmayı başarırdık. İyi bir düşünün bunu.Konuştum çocuktan sonra normal mis. Biz artık sevgili değilmişiz, tel falan ortada
Yani destek araman çok normal, sen doğurdun anne oldun, sorumluluğun da duygu yükün de ihtiyaçların da arttı ama kocan bu durumdan pek az etkilenmiştir eminim malum Türk erkeğiAynen canım çalışıyorum. Veriyorum da aslında ama neden bilmiyorum hala destek arıyorum gibi
.Bebeğim bir yaşına gelecek hala eşimle aramız düzelmedi.. doğum zamanı eşimin annesi vs nedeni yaşadığım sıkıntılar süttu şuydu buydu lohusalik depresyonu geçirdim ağır şekilde. Biz eşimle artık tamamen koptuk.. bana karşı tartışma yaşadığımız zaman aglamayayim diye ugrasan insanin şimdi umrunda bile değilim. . Eski Günlerimizi çok özledim. . Aşkı , sevilmeyi nasıl biseu olduğunu unuttum.. bana gece goreve gidince kendiliginden seni seviyorum yazan insan su an aramiyor bile.. şu an gerçekten eşimin umrunda bile değilim. . Tek tesellim kızım. . En çok zoruma giden de bana bu şekilde duygusuz davranıp yine benden aynı şeyleri beklemesi.. içimden ne cinsellik ne başka biseu hiçbişey gelmiyor. . Düzelmiyor da ama benden hiç sorun yokmuş gibi davranmami bekliyor.. Çocukla daha iyi olacağız derken çocuktan sonra bittik.. yani esim icin ben bittim.. su an bana hic sevgisi saygisi yok kabul etmiyor ama eminim. Davranislarindan anliyorum.. bosanmayi bile aklimdan gecirdim ama bebegimin aile ortaminda buyumesi cok onemli benim icin. Herhangi bir siddet vs olmadigi icin.. tek sorunum biz bittik.. suyun karanlik tarafina dogru yol aldik. Bende yillardir inanip guvendigim sevgi bittigi icin hayal kirikligi ve huzun icindeyim.. Yanlış anlaşılmasın bebeğim. Hayatta en değerli varlığım.. onunla bir ilgisi yok.. Demekki benim sandığım kadar güçlü bir sevgi yokmuş aramızda. . Bunu anladım.
Bi yandan da gördüğüm bir tedavi yüzünden ancak 5 ay sonra diyete başlayabilirsin dedi Dr hala kilo veremedim. . Bundan mi acaba diyorum ama sanmiyorum ya.. Çok çok üzülüyorum paylaşmak istedim. .
Ben lohusa depresyonu yaşadımİlgisizliği kim başlattı?
Eşinizin adım atıp sizin terslemişsiniz olmuş muyduBen lohusa depresyonu yaşadım
Eşim benden uzaklaştı otomatikmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?