cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar eşimi sıkıştırdım ve herşeyi öğrendim artık. Gerçektende o hesaba 4 kişide giriyormuş okey oynamak için.tlf nosu veren başka bekar bir arkadaşı var oymuş bundan emin oldum çok araştırdım o noyu.Ama eşim 1 tek bayanla yazışmış orda onunlada 2 aydır konuşuyormuş.memleketten 10 yıl önce tanışmışlar bir daha da görüşmemişler.Sonra facede eşimi bulmuş Kadın eşimden büyük 40 yaşında var eşim 28 yaşında.Konuştukları şeylerse öyle sevgili konuşması değilmiş.Kadında evliymiş çocuğu varmış.Eşim oğlumuzdan benden bahsediyormuşEşim ikimizinde birbirimizden beklentisi olarak konuşmuyordum evet yanlıştı ama niye konuşuyordum bilmiyorum diyor.Bunları öğrenince öyle hayal kırıklığına uğradımki anlatamam tekrar nasıl güveneceğim eşime bilmiyorum.Anladığım kadarıyla benim hamilelik doğum süreçlerinde anneliğe çok kaptırdım eşim boşluğa düştü ve bu boşlukta bu hatayı yaptı off bilmiyorum ayrılmayı çekip gitmeyide düşündüm bebeğim daha 6 aylık eşimi seviyorum ama bu yaptığı nasıl içimden çıkacak bilmiyorum.ne yapmalıyım sizce kalmalımıyım gitmelimiyim.