Coğrafya kaderdir diyorlar

Bunalımda mısınız ey kk soruyorum size
O anlamda demedim yanlış yansıtilmasin yani bilmezdim böyle şeyleri artık derdimi anlatacağım tek yer burası oldu anlamında dedim yani insan yakınına anlatsa daha dert

Kızına aşırı düşkün yani baya baya inşallah böylede devam eder ama beni de yok sayıyor ilgisiz alakasız anlayamıyorum

Okdr doğru ki koşa koşa evlendim böyle bir hayat yaşayacagimi bilseydim aşkımdan ölsemde evlenmezdim

Evlenmeden önce bilmiyor muydunuz ? Samanlık seyran olmuyormuş feğil mi , sizin konunuz genç kızlara ibret olsun.
Aynen öyle zaten diyorum yakın arkadaarima ailenizden uzak sakin evlenmeyin diye Doğu tarafı gerçekten zulüm bende Doğuluyum ama keşke olmasaydım

Eşinizin iş yeride mi aynı ilçede nasıl bir iş üzerine çalışıyor sizin için de uygunsa eşinizin iş yerinde çalışamaz mısınız eğer çalışmak istiyorsanız.
Okdr cahil bir kesim ki kadının çarşıya çıkılması kinaniyor birde iş yerinde mi calisicam elektronik bir iş dükkanı çevresi herşeyi burda baska yere taşınsa iflas eder yani mecburi bu yer onun için de

Merkeze uzak ücra bir ilçe yani iş yeri burası çevresi herşeyi burada başka yere taşınmasi imkansız gibi bsy olsada iflas eder zaten başka bir uğraş bulmak için çok denedim online satış yapmaya çalıştim olmadı ilerlemedi bu sefer temelli psikolojikmen çöktüm kafam dağılıyordu sonuçta ama olmadı maalesef

Köyden hallice bi yerdeyim diyo, sosyalleşmen arkadaş edinmen lazım, yürüyüş yap, bir kedi köpek sahiplen, dil öğren evde. Ama arkadaş edin yoksa sıkılrısın
26 yaşındayım ama 90 yaşındaki kimsesi olmayan bir yaşlı insandan farkım yok huzur evinde kalan yaşlılarımızin bile konuşabilecegi arkadaşı olur kafası dağılır bir şekilde Allah yardımcım olsun gerçekten yanlızligi ailenden uzak bir yere evlenince anlıyorsun

Niye siteyi gömdün kız?
Yazları cıvıl cıvıl olan bir yerde yaşıyorum ben de bu siteyi kullanıyorum.
O anlamda demedim yanlış yansıtilmasin yani bilmezdim böyle şeyleri artık derdimi anlatacağım tek yer burası oldu anlamında dedim yani insan yakınına anlatsa daha dert

Çok zor bir durum. Herhalde çok düşünmeden aldınız bu kararı. Ailenizden kimse müdahale etmedi mi? Bir ömür böyle geçmezz...
Ailemin memleketi de burasi buradan İzmir'e taşındılar akrabalarım bir çoğu dedi yapamazsin geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun gözünü aç annem çok ağladı oraya gitme diye ama benim gözüm kör olmuştu sanki vermeselerdi kacardim galiba o derece başıma bir kere geldi ama işte okdr üzülüyorum ki kendime kimseyi dinlemedigime

Çok zor bir durum. Herhalde çok düşünmeden aldınız bu kararı. Ailenizden kimse müdahale etmedi mi? Bir ömür böyle geçmezz...
Ailemin memleketi de burasi buradan İzmir'e taşındılar akrabalarım bir çoğu dedi yapamazsin geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun gözünü aç annem çok ağladı oraya gitme diye ama benim gözüm kör olmuştu sanki vermeselerdi kacardim galiba o derece başıma bir kere geldi ama işte okdr üzülüyorum ki
Evlenmeden önce hiç gidip görmediniz mi, ya da sizi silah zoruyla mı evlendirdiler?
Görmüştüm hatta demiştim ki içimden insanlar burada nasıl yaşıyor nasıl dayaniyorlar diye köy gibi ve insanlar çok aşırı cahil yani okdr uzun açılımı varki cahil dedigim kelimenin altında
Ben böyle düşündüğüm gün eşimi gördüm tanıştım bilmiyorum belki büyük konuştum içimden kinadigin basina gelir derler ya o misal

Aşk evliliği diye diye kendi hayatımla oynadım keşke kalbime değil de aklıma uysaydim

Büyük konuşmakla alakası yok,ailenizden orayı biliyorsunuz ,daha önce de gidip görmüşsünüz.Orada yaşayan birine aşık olunca ne olacak sandınız? İşaretler o kadar belliymiş,ama siz burnunuzun dikine gitmeye karar vermiş,ne akrabaların uyarısı ne annenizin göz yaşı sizi ikna etmemiş.Hormonlar tavan olunca akıl tatile çıkmış.Ama asıl sorun yaşadığınız yerin cahil değil bizzat eşinizin zır cahil olması siddet görmeniz,eşinizin hiç size saygısı olmaması. Üzgünüm nasıl bu durumdan çıkarsınız,aileniz bu şiddet konusunda ne diyor bilmiyorum ama evladınız için doğru adımlar atmak zorundasınız....

Düzgün konuş gerizekalı ne anlamda demek istediğimi diğer yorumlarda okuda anlarsin
bebeğim , yandımAllah koca diye 25 yaşında kültür şokuna girme pahasına kıta değiştiren hayatının geri kalan 45 senesini orada geçireceğini anlayınca ancak ayılan sensin ama gerizekalı ben miyim ; ) öyle olsun

Siteden pavyona düşmüş gibi konuşmasanız daha iyiydi.burada çok eğitimli, elit, aklıbaşında kadınlar var çoğunlukla.

Aynen öyle zaten diyorum yakın arkadaarima ailenizden uzak sakin evlenmeyin diye Doğu tarafı gerçekten zulüm bende Doğuluyum ama keşke olmasaydım
e sen de dogulusun bilmiyor musun dogu kafasini? hadi ailen izmirde yasamis daha rahat desek hic mi gormedin bunca sene akrabalarinin , oradakilerin gelinlerle iliskisini vs?
bu kadar kör yaşanmaz yani.
23 yasinda sanki koca kaciyormus gibi teee nereye gitmissiniz. bilmiyor muydunuz bimden baska bir sey olmayan yer oldugunu? ne bekliyordunuz ki orada yasarken? sevgiliyken bu adam sabah cikip gec gelmiyor muydu?
kör kör evlenmediniz ki bile bile evlendiniz. kaynananiz size hic ilgi gostermemis, alinmissiniz yine de kadinla ayni sokaga tasinmissiniz. hic mutlu degilken hamile kalmissiniz. dayak yemis hala cocugunin annesini döven adamin iyi bir baba oldugunu savunuyorsunuz.
insanin kendine yaptigi kötülüğü 40 köy bir araya gelse yapamazmis. kader falan degil siz sacma sapan, dusunmeden dürtüsel yasiyorsunuz. o yuzden hayatınız bu kadar kötü

bu kadar mutsuzsan bosan dön geri geldigin yere. Koskoca kadin evde cocuk gibi bütün gün oflaya poflaya aglayarak neden gününü gecirir? Anne babaniz sizi esinize satti mi? Ne bu mecburiyet? Ne bu kadercilik? Üff sizin gibi kadinlara ben bile bi kadin olarak tahammül edemiyorum, sorun cözmek yerine sürekli miy miy miy miy. Sen simdi hamilesindir de

Bacım ,yaşadığın ilçe Erzincan merkeze çok mu uzak? Orada da üniversite var,cafeler,sinema ,bir avm v.s illahaki vardır..arada merkeze git..o bölgenin doğası güzel,havası güzel..Mustafa Sarıgül diyor ya,can Erzicanhem memleketiniz de oraymış..izmir de öyle abartılacak biryer değil ki..çalışmıyorsan bir işe gir orada..eşin memur mu ,özel mi çalışıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…