- 6 Ekim 2024
- 831
- 2.681
- 28
- 39
- Konu Sahibi hndnnnnnnn
-
Başlıkla konunun alakasını çözemedim ama İzmir’den Erzincan’a gitmeye karar vermeden önce bi gidip yaşayacağınız yeri görmediniz mi? Yoksa Hiç bilmeden kalkıp gittiniz mi?Merhaba arkadaşlar LÜTFEN BAŞLIĞI GÖRÜP GEÇMEYİN YAZDIKLARIMI OKUYUN BANA YOL GÖSTERİN öncelikle anlatacağım konu sizin için basit görünebilir ama beni o kadar derinden etkileyen bir durum ki psikolojik olarak çöküntü yaşamama tek sebep diyebilirim ben İzmir'den Erzincan'a merkeze 2 saat uzak küçük bir ilçeye gelin geldim ve cahil kesimin çok olduğu insanlarin bir çoğu görüşe çok dar açıdan baktigi bir bölge yani devletin bile kulak asmadığı bir yer diyebilirim eşim sabah çıkıp akşam 9 a doğru işten gelen biri kendi işi ama yinede o saatlerde gelmek zorunda kalıyor ve ben akşama kadar bir başıma sürekli evdeyim o kadar bunalıp sıkılıyorum ki bazen kendi kendime ağladığım zamanlar bile oluyor sıkıntıdan tek başımayim ne bir arkadaşim ne bir çevrem yok burada bazen hayal bile kuruyorum İzmir'de otursaydim oradan biriyle evlenseydim böyle olmazdım diye ama bazende dusunuy belki benim için hayırlısı olan buydu eşimde haline şükret diyor işimiz var gücümüz var kimseye muhtaç değiliz çok şükür öyle de insan sürekli evde duruncada psikolojim bozuluyor gibi hissediyorum olduğum ilçede gezilecek hiçbir yer yok öyle bir yer köyün ilçe halini düşünün A101 den bimden başka bir şey yok gibi yani düşünün ki beni bu siteye atacak kadar siteyi kullandıracak kadar bunalıma girdim ben böyle siteleri dahi umursamayan biriydim artık derdimi anlatacak bir yerlere atıyorum kendimi sürekli Allah'a dua ediyorum Allah'ım beni bu darlıktan ferahlığa çıkar diye gerçekten çok zor yanlızlik hele ailen 24 saatlik uzak bir şehirdeyken ne yapıcam sizce ne yapmam lazım
Hahahahahahaahaahaa ne diyelim umarım kocası görür de çekip kurtarır onu bu hayattanpavyon mu ki kk buraya düştünüz
Valla yaaa,biz de az gerizekalı değiliz yanibebeğim , yandımAllah koca diye 25 yaşında kültür şokuna girme pahasına kıta değiştiren hayatının geri kalan 45 senesini orada geçireceğini anlayınca ancak ayılan sensin ama gerizekalı ben miyim ; ) öyle olsun
Batıda büyük şehirde doğup büyüdüm, büyük şehirde okudum ve doğuda bahsettiğiniz gibi bir yere atandım hatta bizim yaşadığımız yerde market bile yok. Arttırıyorum yeri geliyor 2 ay köyden çıkamıyoruz. Kışın zaten hiç çıkamıyoruz yollar kapalı. Dilini bilmem yaşıtım biri yok bomboş yani. Burdan gitme imkanımız da yok bir süreliğine. İnanın ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum fakat bunun benim açımdan istifa etmekten başka çözümü yoksa sizin açınızdan da boşanmaktan ya da eşinizi ikna edip taşınıp gitmekten başka çözümü yok.Merhaba arkadaşlar LÜTFEN BAŞLIĞI GÖRÜP GEÇMEYİN YAZDIKLARIMI OKUYUN BANA YOL GÖSTERİN öncelikle anlatacağım konu sizin için basit görünebilir ama beni o kadar derinden etkileyen bir durum ki psikolojik olarak çöküntü yaşamama tek sebep diyebilirim ben İzmir'den Erzincan'a merkeze 2 saat uzak küçük bir ilçeye gelin geldim ve cahil kesimin çok olduğu insanlarin bir çoğu görüşe çok dar açıdan baktigi bir bölge yani devletin bile kulak asmadığı bir yer diyebilirim eşim sabah çıkıp akşam 9 a doğru işten gelen biri kendi işi ama yinede o saatlerde gelmek zorunda kalıyor ve ben akşama kadar bir başıma sürekli evdeyim o kadar bunalıp sıkılıyorum ki bazen kendi kendime ağladığım zamanlar bile oluyor sıkıntıdan tek başımayim ne bir arkadaşim ne bir çevrem yok burada bazen hayal bile kuruyorum İzmir'de otursaydim oradan biriyle evlenseydim böyle olmazdım diye ama bazende dusunuy belki benim için hayırlısı olan buydu eşimde haline şükret diyor işimiz var gücümüz var kimseye muhtaç değiliz çok şükür öyle de insan sürekli evde duruncada psikolojim bozuluyor gibi hissediyorum olduğum ilçede gezilecek hiçbir yer yok öyle bir yer köyün ilçe halini düşünün A101 den bimden başka bir şey yok gibi yani düşünün ki beni bu siteye atacak kadar siteyi kullandıracak kadar bunalıma girdim ben böyle siteleri dahi umursamayan biriydim artık derdimi anlatacak bir yerlere atıyorum kendimi sürekli Allah'a dua ediyorum Allah'ım beni bu darlıktan ferahlığa çıkar diye gerçekten çok zor yanlızlik hele ailen 24 saatlik uzak bir şehirdeyken ne yapıcam sizce ne yapmam lazım
hırsını buradan çıkarmaDüzgün konuş gerizekalı ne anlamda demek istediğimi diğer yorumlarda okuda anlarsin
Karşımda biri çıksın ülke değiştirmeye razıyımMerhaba arkadaşlar LÜTFEN BAŞLIĞI GÖRÜP GEÇMEYİN YAZDIKLARIMI OKUYUN BANA YOL GÖSTERİN öncelikle anlatacağım konu sizin için basit görünebilir ama beni o kadar derinden etkileyen bir durum ki psikolojik olarak çöküntü yaşamama tek sebep diyebilirim ben İzmir'den Erzincan'a merkeze 2 saat uzak küçük bir ilçeye gelin geldim ve cahil kesimin çok olduğu insanlarin bir çoğu görüşe çok dar açıdan baktigi bir bölge yani devletin bile kulak asmadığı bir yer diyebilirim eşim sabah çıkıp akşam 9 a doğru işten gelen biri kendi işi ama yinede o saatlerde gelmek zorunda kalıyor ve ben akşama kadar bir başıma sürekli evdeyim o kadar bunalıp sıkılıyorum ki bazen kendi kendime ağladığım zamanlar bile oluyor sıkıntıdan tek başımayim ne bir arkadaşim ne bir çevrem yok burada bazen hayal bile kuruyorum İzmir'de otursaydim oradan biriyle evlenseydim böyle olmazdım diye ama bazende dusunuy belki benim için hayırlısı olan buydu eşimde haline şükret diyor işimiz var gücümüz var kimseye muhtaç değiliz çok şükür öyle de insan sürekli evde duruncada psikolojim bozuluyor gibi hissediyorum olduğum ilçede gezilecek hiçbir yer yok öyle bir yer köyün ilçe halini düşünün A101 den bimden başka bir şey yok gibi yani düşünün ki beni bu siteye atacak kadar siteyi kullandıracak kadar bunalıma girdim ben böyle siteleri dahi umursamayan biriydim artık derdimi anlatacak bir yerlere atıyorum kendimi sürekli Allah'a dua ediyorum Allah'ım beni bu darlıktan ferahlığa çıkar diye gerçekten çok zor yanlızlik hele ailen 24 saatlik uzak bir şehirdeyken ne yapıcam sizce ne yapmam lazım
Hep yargilayin milleti zaten kadın zor durumda bunalımda siz eleştirmek yargılamak derdindesinizAraştırmadan ben orda nasıl yaşarım diye düşünmeden paldır küldür gelmişsiniz.Oraya alışmaktan başka seçeneğiniz yok.Modern bir yerden cahil dar görüşlü yere gelmek sizin tercihiniz kusura bakmayın .....
Kadın buraya düşecek kadar zor durumda kalmış. Buranın Erzincan dan da pek farkı yoktur eminimNiye siteyi gömdün kız?
Yazları cıvıl cıvıl olan bir yerde yaşıyorum ben de bu siteyi kullanıyorum.
Burda insanları yargılamak ne kadar da kolay ! Konu sahibi lütfen bu tür insanlarin yorumlarını takip ciddiye almayın. Ben aynı hatayı yaptım çünkü. Konudan da engelleyinEvlenmeden önce bilmiyor muydunuz ? Samanlık seyran olmuyormuş feğil mi , sizin konunuz genç kızlara ibret olsun.
Aynen size göre hep hata yapan insanlar cahil kafasız dusunememiş bir tek siz akillisiniz öyle mi ! Kendiniz kusursuz musunuz insanlar tercih yapar sonuçları düşündüğü gibi gitmeyebilir herkesin tercihleri farklı olabilir suçlu sensin hatalı sensin diyerek insanları daha fazla içinde bulunduğu bataklığa itmeyin bu daha doğru öyle değil mi egitimlisiniz kendinizi gelistirmişsiniz ya sözdeBen sizin kafanızın da çok aydın bir kafa olduğunu sanmıyorum. Batıda yetişip tüm imkanlar elinizin altındayken nasıl eğitim görmez nasıl iş hayatına atılmazsınız?
Bahsettiğiniz ve cahil dediğiniz insanların çoğu o küçük ve homojen yapının içine sıkıştırılmış oldukları için öyleler.
Diğer konularınızdan anladığım kadarıyla koşa koşa evlenmişsiniz, bir de çocuk yapmışsınız, üstüne eşinizin ailesiyle de boğaz boğaza gelmişsiniz.
Acaba kabahati yaşadığımız coğrafyada feğil de kendimizde mi arasak?
Aynen hayat hep toz pembe insanların uğraşları olabiliyor evlilik çocuk derken sorumluluklari artıyor ne ara yapacak bu dedikleriniziTeknoloji çağındayız. Şu kk da çok takılıyorum ya şu an kendime kızdım.
Dil öğren.
Hobi edin.(YouTube)
Ne bilem btk akademi den yazılım öğren.
Cok biliyosun sen ! Bazı şeyler kaderdir önüne geçilemez anlayın bunu bı zahmetcografya kader midire cevabim
Pavyon dan daha beter cehennem gibi insanlarla dolupavyon mu ki kk buraya düştünüz
Sana büyü yapmış olabilirler miAilemin memleketi de burasi buradan İzmir'e taşındılar akrabalarım bir çoğu dedi yapamazsin geri dönüşü olmayan bir yola giriyorsun gözünü aç annem çok ağladı oraya gitme diye ama benim gözüm kör olmuştu sanki vermeselerdi kacardim galiba o derece başıma bir kere geldi ama işte okdr üzülüyorum ki kendime kimseyi dinlemedigime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?