Coğrafya kaderdir diyorlar

Başlıkla konunun alakasını çözemedim ama İzmir’den Erzincan’a gitmeye karar vermeden önce bi gidip yaşayacağınız yeri görmediniz mi? Yoksa Hiç bilmeden kalkıp gittiniz mi?
Yani az çok tahmin etmiş olmanız lazımdı. Ama eşinizin kendi işi olduğu için başka yere gitmez muhtemelen.

Valla yaaa,biz de az gerizekalı değiliz yani

Zaten daha önce yaşadığınız yer, kendi memleketinizmiş orası. Aileniz bile gitme demiş ille de evlenicem diyen sizsiniz. Coğrafya, kader falan değil dümdüz kendi tercihinizi yaşıyorsunuz. Üstelik asıl derdiniz bu da değil şiddet gördüğünüz bir eşiniz var.

Son düzenleme:
Konu sahibi (temsili)

Batıda büyük şehirde doğup büyüdüm, büyük şehirde okudum ve doğuda bahsettiğiniz gibi bir yere atandım hatta bizim yaşadığımız yerde market bile yok. Arttırıyorum yeri geliyor 2 ay köyden çıkamıyoruz. Kışın zaten hiç çıkamıyoruz yollar kapalı. Dilini bilmem yaşıtım biri yok bomboş yani. Burdan gitme imkanımız da yok bir süreliğine. İnanın ne yaşadığınızı çok iyi anlıyorum fakat bunun benim açımdan istifa etmekten başka çözümü yoksa sizin açınızdan da boşanmaktan ya da eşinizi ikna edip taşınıp gitmekten başka çözümü yok.

Şiddet görüyorsun ve sorun sence nerede olduğun mu?
Yani ne yiyip içiyorsunuz siz bu kafalar için? Eşim beni memleketine taşımaya kalksa güle güle derim. Bir tane hayatım var. Manyak mıyım köyde yaşayacağım. Hayatımda köy görmemişim.
İşte bu kendini tanımaktır.
Izmirden kalkıp da niye ebesinin örekesine gittin onu anlamadım
Üstüne çocuk
Üstüne dayak.
Ne bu adam Brad Pitt mi?

İzmir den kalkıp Erzincanın köyüne evlenip gidiyorsunuz sonra dövünüyorsunuz.
Deseniz ki eşim asker polis tayin ciktı anlayacağım.
Kendiniz koşa koşa gitmişsiniz her türlü mutsuzmuşsunuz da zaten bu evlilikte.
Ben en çok İzmir'den Erzincanin köyüne taşınmadaki motivasyonunuzu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…