Haklısınız. Yeterince sevmemişler demek kiSizi üzmek istemem ama yeterince sevmemiş olabilirler. Sevmedikleri kıza biraz acımasız oluyorlar bence. Sevdikleri içinse yapamayacakları şey yok. Bir de evet narin davranmak lazım ama her zaman mi? Bence değil. Arada ben dememizde lazım surekli karşı tarafı düşünerek değilde.
Teşekkür ediyorumSizin için doğru insan değilmiş demek ki, sizi gerçekten sevseydi zaten mesafenin lafını bile yapmazdı.
Haklısınız tabiiki her iki cinsiyet için de geçerli...Erkeği kadını yok bence bu durumun. Size karşı çok yoğun duyguları yokmuş demekki.
Biz de daha yoğun duygularımız olan kişiye daha çok şey yapmaz mıyız.
Esra ezmeci yada adil yıldırımın kitabımı acabaYorum yapanlar yeterince sevmemiş falan demişler ama inan alakası yok. Safça kalpten gelerek seven kızlar erkekler tarafından kolay bulunur. Günümüz ilişkileri maalesef masumluğu kaldırmıyor. Aşk taktikle yaşanıyor. O kızlar öyle tavırlar sergiliyorlar ki adamın avcı yönü tetikleniyor. Sense taktikle ilişki yaşamam deyip içten davranıyorsun ve cepteki kadın oluyorsun.ben de senin gibiydim. Doğum günümü bile kutlamaz ağlatırdı hayatıma girenler. Şimdi ise 10 saatlik yolu geliyor nişanlım. Bana bunu sağlayab okuduğm bir kitaptı. Özelden yazarsan ismini vereyim
Yorum yapanlar yeterince sevmemiş falan demişler ama inan alakası yok. Safça kalpten gelerek seven kızlar erkekler tarafından kolay bulunur. Günümüz ilişkileri maalesef masumluğu kaldırmıyor. Aşk taktikle yaşanıyor. O kızlar öyle tavırlar sergiliyorlar ki adamın avcı yönü tetikleniyor. Sense taktikle ilişki yaşamam deyip içten davranıyorsun ve cepteki kadın oluyorsun.ben de senin gibiydim. Doğum günümü bile kutlamaz ağlatırdı hayatıma girenler. Şimdi ise 10 saatlik yolu geliyor nişanlım. Bana bunu sağlayab okuduğm bir kitaptı. Özelden yazarsan ismini vereyim
Haklısınız...Üzülme yalnız değilsin.
Benim için de bir avea hat bile almamışlardı vaktinde.
Şimdi de eşim dağları delmeyi bırak kağıt delmeye üşenir.
Oysa o kadar beklentisi düşük, az ile mutlu olacak bir kadınımdır ki..
Sanirim esas sorun da bu.
Yormuyoruz, yüklemiyoruz hic bir şey.
Haklısınız kolay buluyorlar gerçekten deYorum yapanlar yeterince sevmemiş falan demişler ama inan alakası yok. Safça kalpten gelerek seven kızlar erkekler tarafından kolay bulunur. Günümüz ilişkileri maalesef masumluğu kaldırmıyor. Aşk taktikle yaşanıyor. O kızlar öyle tavırlar sergiliyorlar ki adamın avcı yönü tetikleniyor. Sense taktikle ilişki yaşamam deyip içten davranıyorsun ve cepteki kadın oluyorsun.ben de senin gibiydim. Doğum günümü bile kutlamaz ağlatırdı hayatıma girenler. Şimdi ise 10 saatlik yolu geliyor nişanlım. Bana bunu sağlayab okuduğm bir kitaptı. Özelden yazarsan ismini vereyim
Doğru diyorsunuz...Halbuki karşımdaki insana çok narin kibar davranırım ama olmuyorsa olmuyor demek ki...
Bence sorun tam olarak bu.
fazla kibarligi düşünceli olmayi bunyeleri kaldirmiyor adamlarin
Haklısınız, boş vermek lazım sevmeyenleri...Sevmediğim erkeklere yüz vermedim ve yüz bulamadıkça peşimden koştular. Çünkü sıradandı, yüzeyseldi hepsi. Kaçtıkça kovalayan tipik erkeklerdi.
Ama bir gün şu an hayatımda olan insanla tanıştım, her şeyi o kadar içten ve ben gibiydi ki, hiç taktik yapmadım neysem o oldum içimden geldiği gibi. Peşimden koşturmadım, naz niyaz yapmadım gereksiz yere. Ve bu insan beni çok sevdi, çok ilgi gösterdi, hâlâ öyle, 2 yıldır beraberiz.
Yani doğru insan için taktik uygulamazsın, o zaten hayatında çok güzel bir yer edinir ve her şey kendiliğinden olur. O yüzden boşver seni sevmeyeni, senin için bir şey yapmayanı. Onları hayatından def et ki doğru insana yer açılsın.
Umarım, teşekkür ederim...Emin olun bir gün sizi de çok sevecek, ayaklarınızın altına dünyaları serecek bir adam karşınıza çıkacaktır. Kendinizi değersiz hissetmeyin, değerinizi bilen usta ellerde elmas gibi de işlenirsiniz; olur böyle şeyler. Aynılarını ben de yaşadım, yaşattım da. Aşk çok şey fark ettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?