Çoğu erkek sevdiği için dağları deliyor ama bana denk gelenler...

lailerra

♥♡♥♡♥♡♥♡
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2022
475
464
33
İletişimde olduğum, flört ettiğim erkekler oldu. Fakat şunu fark ettim, benim için hiç çabalamamışlar. Sadece zaman geçirmek için konuşmuşlar. Ama bu aynı kişi arasında 8 saatlik bir mesafe olmasına rağmen bu sefer mesafeyi bahane etmemiş (bana etmişti) o kız için uçak bileti alıp yanına gitmiş.
Bana gelince kılını kıpırdatmayanlar başkası için dağları taşları deliyorlar. Halbuki karşımdaki insana çok narin kibar davranırım ama olmuyorsa olmuyor demek ki...

Sizi üzmek istemem ama yeterince sevmemiş olabilirler. Sevmedikleri kıza biraz acımasız oluyorlar bence. Sevdikleri içinse yapamayacakları şey yok. Bir de evet narin davranmak lazım ama her zaman mi? Bence değil. Arada ben dememizde lazım surekli karşı tarafı düşünerek değilde.

Sizin için doğru insan değilmiş demek ki, sizi gerçekten sevseydi zaten mesafenin lafını bile yapmazdı.

Haklısınız. Yeterince sevmemişler demek ki

Erkeği kadını yok bence bu durumun. Size karşı çok yoğun duyguları yokmuş demekki.
Biz de daha yoğun duygularımız olan kişiye daha çok şey yapmaz mıyız.
Haklısınız tabiiki her iki cinsiyet için de geçerli...

Yorum yapanlar yeterince sevmemiş falan demişler ama inan alakası yok. Safça kalpten gelerek seven kızlar erkekler tarafından kolay bulunur. Günümüz ilişkileri maalesef masumluğu kaldırmıyor. Aşk taktikle yaşanıyor. O kızlar öyle tavırlar sergiliyorlar ki adamın avcı yönü tetikleniyor. Sense taktikle ilişki yaşamam deyip içten davranıyorsun ve cepteki kadın oluyorsun.ben de senin gibiydim. Doğum günümü bile kutlamaz ağlatırdı hayatıma girenler. Şimdi ise 10 saatlik yolu geliyor nişanlım. Bana bunu sağlayab okuduğm bir kitaptı. Özelden yazarsan ismini vereyim

Esra ezmeci yada adil yıldırımın kitabımı acaba

Üzülme yalnız değilsin.
Benim için de bir avea hat bile almamışlardı vaktinde.
Şimdi de eşim dağları delmeyi bırak kağıt delmeye üşenir.

Oysa o kadar beklentisi düşük, az ile mutlu olacak bir kadınımdır ki..

Sanirim esas sorun da bu.
Yormuyoruz, yüklemiyoruz hic bir şey.

Bir kitapla hayatim değişecek mi?
Bana yazarsanız sevinirim..

Sevmediğim erkeklere yüz vermedim ve yüz bulamadıkça peşimden koştular. Çünkü sıradandı, yüzeyseldi hepsi. Kaçtıkça kovalayan tipik erkeklerdi.

Ama bir gün şu an hayatımda olan insanla tanıştım, her şeyi o kadar içten ve ben gibiydi ki, hiç taktik yapmadım neysem o oldum içimden geldiği gibi. Peşimden koşturmadım, naz niyaz yapmadım gereksiz yere. Ve bu insan beni çok sevdi, çok ilgi gösterdi, hâlâ öyle, 2 yıldır beraberiz.

Yani doğru insan için taktik uygulamazsın, o zaten hayatında çok güzel bir yer edinir ve her şey kendiliğinden olur. O yüzden boşver seni sevmeyeni, senin için bir şey yapmayanı. Onları hayatından def et ki doğru insana yer açılsın.

Emin olun bir gün sizi de çok sevecek, ayaklarınızın altına dünyaları serecek bir adam karşınıza çıkacaktır. Kendinizi değersiz hissetmeyin, değerinizi bilen usta ellerde elmas gibi de işlenirsiniz; olur böyle şeyler. Aynılarını ben de yaşadım, yaşattım da. Aşk çok şey fark ettiriyor.

Haklısınız...

Haklısınız kolay buluyorlar gerçekten de

Haklısınız, boş vermek lazım sevmeyenleri...

Umarım, teşekkür ederim...

Valla ben de hiç öyle ciddi anlamda sevilmedim. En son sevmesini istediğim insan gitti kendisine ihanet eden kişiyle geri barıştı mesela dünyaları önüne seriyordur eminim. Sebepleri hiç bilmiyorum ve bu yüzden kendime de yüklenmiyorum açıkçası. Bi ara kafayı takmıştım bu sevilmeme muhabbetine. Artık öyle fena saldım ki bu konuyu, eğer benim için doğru insan, hayatımın aşkı, ruh eşim bir yerlerde varsa bile benim "aramayı bırakmam" ve "artık umursamıyor olmam" sebebiyle karşıma çıkacağı varsa da çıkmaz, o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…