- Konu Sahibi burcuturkcapan
-
selam kızlar ben 3,5 aylık ikiz gebeyim 17 gün önce üçüz başlayan gebeliğimi ikize indirgettim dr ilk 3 ay düşük tehlikesi için cinselliği yasaklamıştı gebelikte bebeklere zararı yok diye biliyorum dr a sormaya çekiniyorum siz neler yaptınız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
selam kızlar ben 3,5 aylık ikiz gebeyim 17 gün önce üçüz başlayan gebeliğimi ikize indirgettim dr ilk 3 ay düşük tehlikesi için cinselliği yasaklamıştı gebelikte bebeklere zararı yok diye biliyorum dr a sormaya çekiniyorum siz neler yaptınız tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
cinsellik mi dedin??
o da ne :))
ben bebeklerimi aldım kucağıma da hala kavuşamadım kocişime..şimdi de fırsat yok :))
Valla bucincim süpersin.çok güzel anlatmışsın biz ikiz annelerinin durumunu.kaydirigubbakcemile5
Bende 25 haftalık hamileyim.25 haftadır eşimle kardeş kardeş dolanıyoruz.olumunekankayizsmile
Bizde doğuma +lohusalık dönemi var.o zamana kadar erteledik.:a015:
biz de "ölümüne kankayııııızzzzz" :))
biz de "ölümüne kankayııııızzzzz" :))
valla ben transferden sonra asla denemedim.riske asla atamam.şunun şurası 9 ay dimi ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?