- 14 Haziran 2023
- 586
- 1.066
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım düğün sahipleri de böyle hissiyatta değildir. İstemeden oynadı bize tripli falan dememişlerdiro zaman da oynamıyon diye söylenirdi. hiç şaşmaz
Tabi tabi tüm karin ağrısı bu yüzden zaten ki demiş teyzem demiş öyle.Elalem ne der diye çok düşünenler derneği var anneniz oraya üye sanırım.
Anneniz birisi ona gelip laf söyler,dedikodu minvalinde bir şey olur diye sıkılmış belli ki. (Burs meselesi)
Sizlik bir durum yok.![]()
Tabi tabi tüm karin ağrısı bu yüzden zaten ki demiş teyzem demiş öyle.
Ne güzel dediniz.,, inanın düğün sahiplerinin benim canımın sıkkın olduğunu isteksiz oynadığımı fark ettiğini sanmıyorum bileAlın bir çay kahve ne güzel oynadım rahatladım diye düşünün. Bosverin.
Canımızı sıkanlar bizim kadar düşünmüyor valla.![]()
İsteksiz oynasan ne olur yani, sen mi gelin oldun? Elin düğünü alt tarafiNe güzel dediniz.,, inanın düğün sahiplerinin benim canımın sıkkın olduğunu isteksiz oynadığımı fark ettiğini sanmıyorum bile
Bu moral oldu sağolunBenim oynayisim da insanları güldürür, gerçekten komik olmadan ritimli el bile cirpamam. Hele halay Malay hak getire. Sadece iki halay biliyorum, onda da o kadar berbat oynuyorum ki eski iş arkadaşımın nisaninda abisi 'yabanci arkadaşın mi geldi' demiş, böyle iğrenç halay çeken birinin türk olduğuna inanmak istememiş
Ama sorun değil, ne var yani. eşlik etmişim,güzel güzel giyinmisim, topuklularla çıkmışım tepinmisim. Bir de beni eleştirecek olanı dinlesem de ciddiye alamam
Ya işte isteksizliğimi siyasi çekişmemize bağlamaları tatsız olur.İsteksiz oynasan ne olur yani, sen mi gelin oldun? Elin düğünü alt tarafi
Kız adamlar telaştan milleti karşılamaktan falan ona mı dikkat etcekler takma amaaanUmarım düğün sahipleri de böyle hissiyatta değildir. İstemeden oynadı bize tripli falan dememişlerdir
Aynen oyle! O yuzden hic sallama. Demissin ben mutluyum diye. Kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme. Herkes soyleyecek bir sey bulur.Ya inan ben güzel oynayamiyorum deyip azıcık oynayıp otursam bu sefer de suratsız diyecek bana somurtup oturdun diyecek ben sürekli eleştiri duymaktan çok yoruldum
Ya iki kadın kendi arasında saçma sapan konuşmuş, bunu tutup da ciddiye alman hata benceYa işte isteksizliğimi siyasi çekişmemize bağlamaları tatsız olur.
Herkesin her dediğini takarsan daha çooook eleştiri duyarsın bence.Ya inan ben güzel oynayamiyorum deyip azıcık oynayıp otursam bu sefer de suratsız diyecek bana somurtup oturdun diyecek ben sürekli eleştiri duymaktan çok yoruldum
Bak o kadar doğru dedin ki zaten konuşma başında kızım biraz güzel oyna dedi ben de “niye öyle dedin ki” dememle döküldüHerkesin her dediğini takarsan daha çooook eleştiri duyarsın bence.
O şunu dedi , bu bunu dedi.
Sen de dinliyorsun.
Beni kimse kolay kolay elestiremez çünkü 1 umursamam, 2 umursamadigimi çok iyi belli ederim 3 canımı sikarlarsa ters ters konuşurum.
Sana da tavsiye ederim. Özellikle birinci madde.
İsteyen istediğini desin. Sana dedikleri şey olmadığın sürece senlik bir durum yok
Gayet gençsin 35 yaş nedirYa zaten genç de sayılmam kimse benden çılgınlar gibi eğlence beklemiyor yaşım 35 5 yaşında çocuğum var
He he evet, millette pür dikkat Burundi nasıl oynuyor bakalım küs gibi mi yoksa daha hevesli mi oynuyor diye sizi izliyorlar. Milletin bütün derdi buOynayamiyorum deyip oynamasam daha iyi olacakmış şu sözleri duyacağıma… ayıp olmuşmuş hevessiz oynamışım( hiç oturmadım halbuki) küs gibi oynamışım vs vs.