Çok absürt oynuyormuşum düğünde

Elalem ne der diye çok düşünenler derneği var anneniz oraya üye sanırım.
Anneniz birisi ona gelip laf söyler,dedikodu minvalinde bir şey olur diye sıkılmış belli ki. (Burs meselesi)
Sizlik bir durum yok. 🌸

Elalem ne der diye çok düşünenler derneği var anneniz oraya üye sanırım.
Anneniz birisi ona gelip laf söyler,dedikodu minvalinde bir şey olur diye sıkılmış belli ki. (Burs meselesi)
Sizlik bir durum yok. 🌸
Tabi tabi tüm karin ağrısı bu yüzden zaten ki demiş teyzem demiş öyle.

Alın bir çay kahve ne güzel oynadım rahatladım diye düşünün. Bosverin.
Canımızı sıkanlar bizim kadar düşünmüyor valla. 🤗
Ne güzel dediniz.,, inanın düğün sahiplerinin benim canımın sıkkın olduğunu isteksiz oynadığımı fark ettiğini sanmıyorum bile

Benim oynayisim da insanları güldürür, gerçekten komik olmadan ritimli el bile cirpamam. Hele halay Malay hak getire. Sadece iki halay biliyorum, onda da o kadar berbat oynuyorum ki eski iş arkadaşımın nisaninda abisi 'yabanci arkadaşın mi geldi' demiş, böyle iğrenç halay çeken birinin türk olduğuna inanmak istememiş 😂😂😂
Ama sorun değil, ne var yani. eşlik etmişim,güzel güzel giyinmisim, topuklularla çıkmışım tepinmisim. Bir de beni eleştirecek olanı dinlesem de ciddiye alamam

Benim oynayisim da insanları güldürür, gerçekten komik olmadan ritimli el bile cirpamam. Hele halay Malay hak getire. Sadece iki halay biliyorum, onda da o kadar berbat oynuyorum ki eski iş arkadaşımın nisaninda abisi 'yabanci arkadaşın mi geldi' demiş, böyle iğrenç halay çeken birinin türk olduğuna inanmak istememiş 😂😂😂
Ama sorun değil, ne var yani. eşlik etmişim,güzel güzel giyinmisim, topuklularla çıkmışım tepinmisim. Bir de beni eleştirecek olanı dinlesem de ciddiye alamam
Bu moral oldu sağolun 🥰

Ya inan ben güzel oynayamiyorum deyip azıcık oynayıp otursam bu sefer de suratsız diyecek bana somurtup oturdun diyecek ben sürekli eleştiri duymaktan çok yoruldum
Aynen oyle! O yuzden hic sallama. Demissin ben mutluyum diye. Kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme. Herkes soyleyecek bir sey bulur.

Ya inan ben güzel oynayamiyorum deyip azıcık oynayıp otursam bu sefer de suratsız diyecek bana somurtup oturdun diyecek ben sürekli eleştiri duymaktan çok yoruldum
Herkesin her dediğini takarsan daha çooook eleştiri duyarsın bence.
O şunu dedi , bu bunu dedi.
Sen de dinliyorsun.
Beni kimse kolay kolay elestiremez çünkü 1 umursamam, 2 umursamadigimi çok iyi belli ederim 3 canımı sikarlarsa ters ters konuşurum.
Sana da tavsiye ederim. Özellikle birinci madde.
İsteyen istediğini desin. Sana dedikleri şey olmadığın sürece senlik bir durum yok

Herkesin her dediğini takarsan daha çooook eleştiri duyarsın bence.
O şunu dedi , bu bunu dedi.
Sen de dinliyorsun.
Beni kimse kolay kolay elestiremez çünkü 1 umursamam, 2 umursamadigimi çok iyi belli ederim 3 canımı sikarlarsa ters ters konuşurum.
Sana da tavsiye ederim. Özellikle birinci madde.
İsteyen istediğini desin. Sana dedikleri şey olmadığın sürece senlik bir durum yok
Bak o kadar doğru dedin ki zaten konuşma başında kızım biraz güzel oyna dedi ben de “niye öyle dedin ki” dememle döküldü
Aslında konuşmanın devamına fırsat vermemeliydim
Annemle zaten ne zaman 2 cümleden fazla iletisine geçsem aynı şey oluyor bence ben uzun muhabbet bile etmemeliyim onunla

Sen eğlendiysen gerisini boşver.
Hiç millet nasıl oynuyor diye izleyen olarak eleştiri yapmadım kim nasıl eğleniyorsa eğlensin,zaten herkes kendi kafasına göre göbek atmıyor mu ya?
Boşver kafaya takma,bir sonraki düğünde daha da pistlerin tozunu attır :halay:
Anneler bazen göbek atarken bile en iyisi benim çocuğum demeyi istiyor olabilirler :)

Bilmiyorum ama ben böyle hissediyorum anneler genelde kız çocuklarını çok eleştiriyor. Psikolojik bir alt yapısı vardır illaki. Ama erkek çocuklarını hiç eleştirmezler. Onlara nefes alsa aslan oğlum. Benim annem de aynı kolumu masaya koysam eve gelince eleştirir 2 saat ama oğluna öyle değil. Onun olmadığı ortamlarda çok daha konuşkanım. O varken sessiz sessiz duruyorum. Kendinden zayıf olan varlıklara güç yetiştirme. Kendinden güçlülere köle oluyorlar.

Oynayamiyorum deyip oynamasam daha iyi olacakmış şu sözleri duyacağıma… ayıp olmuşmuş hevessiz oynamışım( hiç oturmadım halbuki) küs gibi oynamışım vs vs.
He he evet, millette pür dikkat Burundi nasıl oynuyor bakalım küs gibi mi yoksa daha hevesli mi oynuyor diye sizi izliyorlar. Milletin bütün derdi bu🤣🤣, Annenize selamlar🙋 çok takılmayın anne işte, tek odak noktası kızları..

Benim ablam da benim düğünümde öyleydi oynamayı hiç bilmez. Ritimi tutturamıyordu yani mümkündür😄 Ama sorun etmedi siz de etmeyin herkes çok mu iyi oynayacak. Ben de pek oynayamıyorum mesela kendi düğünümde bile saçma oynadığım olmuş. Amannn deyip geçtim

Anne ve teyzenin güzel oynadığında görücüler kapıya dizilecek fikrine kapılıyor sanki 🙄

Yalı çapkını sahnesi vuku da bulacak mı?

Back
X