[
maksi eteğimi bir koktelde giyinicem.üstüne bluz bulamadım sizce nasıl bir şey giymeliyim.ben straplez yada rambo bir tşört düşündüm.ve hangi renk giyeceğime de kara veremedim.neolur yardım edin 1 haftam kaldı. :sss
bu eteğin üstüne kesinlikle rambo tşört asla gitmez,hem kokteyl için uygun olmaz hemde eteğe yakışmaz.bu eteğinin üstüne en güzel straplez yakışır,çünkü etek uzun olunca üst straplez birbirini şıklık açısından tamamlar,ben öyle kullanıyorum ve çokta güzel olduğuna inanıyorum.renk konusunda bir fikrim yok ama mesela asla siyah olmaz,eteğin belindeki renk yada elinize alacağınız çantayla aynı renkte bir straplez olabilir.
canım etek çok hoş, bende çok kullanıyorum bu tarz eteklere en çok şifon gömlekler çok yakışıyor. mesela nar çiçeği yada fuşya bir şifon gömlekle çok güzel durabilir. gömlek içinde duracak tabi, uzun bi gömlek olmasın :) yada daha spor bişey istiyosan bebe yaka sıfır kollu üstlerle de çok güzel durabilir.
etek gorudum kadarıyla pudra rengı straplez on kısmı payetlı kemerının rengınde bluz altına kahve tonlarında dolgu topuk burnu acık bır ayakkabı koluna arm party dene tarzda bı suru bı suru bıleklık oldu bıttı
canım etek çok hoş, bende çok kullanıyorum bu tarz eteklere en çok şifon gömlekler çok yakışıyor. mesela nar çiçeği yada fuşya bir şifon gömlekle çok güzel durabilir. gömlek içinde duracak tabi, uzun bi gömlek olmasın :) yada daha spor bişey istiyosan bebe yaka sıfır kollu üstlerle de çok güzel durabilir.
Eki Görüntüle 448981
[Eki Görüntüle 448982
maksi eteğimi bir koktelde giyinicem.üstüne bluz bulamadım sizce nasıl bir şey giymeliyim.ben straplez yada rambo bir tşört düşündüm.ve hangi renk giyeceğime de kara veremedim.neolur yardım edin 1 haftam kaldı. :sss
Merhaba canim, oncelikle etegin cok hosuma gittigini beltirmek istiyorum.
Bu etek uzerine seker pembesi bol askili bir badiyle cok hos dura bilir. Veya ayni ettegin renginde onu pullu bol bir badi ile, ve farkli bir renkte kemer ile cok hos dura bilir. Bu durumda rujunu kemerinle uydura bilirsin, ve ojelerinle de tabiki.
Uzerine strapless te giye bilirsin, ama bu durumda aksesuarlarla hareketlik katmayi sakin unutma!
Eger farkli olmak istiyorsan, boyundan baglamali badi giyebilirsin, ve saclarina yuksek bir topuz yapa bilirsin. Buyuk bileziklerle ve kupelerle hareket kata bilirsin. Veya sifir kollu bir gomlegi ta yukari kadar dugmelerini kapatip buyuk bir kolyede taka bilirsin.
Eteginin rengi krem rengi zaten, her renk uyar ustune. Ama dikkat et, eger kirik beyazsa veya cok acik bir krem rengi ise, ozaman beyaz giyme, hos bir goruntu olmaz. Ve uzerine bir badi giyersen herzaman icine sok, disinda birakma bu etek ile.