ÇOK ACI ÇEKİYORUM kahroldum

ınsan beserdır sasar... bol bol dua et tovbe et.. senı hıc tanımıyorum dedıgın gıbı safsan ve ınanıp guvendıysen oda zaten yaptıgının bedelını oder.. bol bol tovbe et

Önce bir kendine gel. Kötü bir olay yaşamışsın ama dünyanın sonu değil. Eğer dini açıdan kendini kötü hissediyorsan Allah'ın en büyük sıfatlarından biri affediciliğidir. Samimi bir şekilde tövbeni eder ve bundan sonra da etrafındaki insanlara karşı daha dikkatli olursun. O adama gelince, emin ol hissettiğin şey sevgi ya da aşk değil. Hayatına giren ilk erkek ve birşeyler yaşadığın ilk erkek. Zaten yaptıklarına bakılacak olursa sevilecek bir adam da değil. Onun sana karşı davranışları senin kim olduğunu değiştirmez. Emin ol günün birinde seni gerçekten çok seven bir adam çıkacak karşına. Sen sadece dik dur. Dediğim gibi bu dünyanın sonu değil.

kızlarrr eleştirmeyin veya buradan hemen ben şu kadar sene çıktım birşey yaşadım deyip kendinizin ne kadar ahlaklı olduğunu göstermeye çalışmayın yazık destek olalım
uzun uzun yazdım silindi

Adamin yapabilecegi en masum sey tecavuz etmek olurdu onubile yapmamis sen de istemissin.. Benim aklima direk 3. Bulusmada niye evine cagriyo organ mafyasi mi acaba diye gelirdi.

Hala birlikte olamadınız mı?
Merak ettim. O kadar uzun sürelik ilişkiden sonra ayrılmak ne acı :44:

giden gitmiş olan olmuş ahlamanın vahlamanın lüzümu yok artık , önüne bakacaksın unut o olayı sana ders oldu işte , böyle böyle tecrübe kazanacaksın biraz agır bir tecrübe olmuş ama tecrübe tecrübedir sonuçta hayatına bak karşına seni seven biri çıkana kadar bekle hiçbir erkege kendini kullandırtma kimseyle birliktelik yaşama artık, bakire değilsin galiba onuda diktirmeyle halledersin üzme kendini kimler ne hatalar yapıyor bi tek sen değilsin..

Ben ünv ye kadar kimse teklif etmedi

bu kötü birşey mi?

ilk gün onunla görüşmeye gittim bu çocukla tanıştık neyse konuşurken beni dudagmdan öpmeye başladı ben çok tuhaf oldum ilk kez bi erkekle buluşşuyorum normalmi bilemedim engel olmamadım sustum

bu kötü bir şey işte ne demek engel olamadım, hiç inandırıcı değil maalesef

bni evine çağırdı bende evine gelemem dedim olmaz dedim gelmeezsen biter dedi çocuğa o kadar çok bağlanmışım ki gözümü kör etmiş ben de mecbur gittim

gözünü kör eden şey çocuk değil, bir kez daha düşünmelisin bu konuda, nefs denilen bir şey var hani

çok kötü ve olmaması gereken bi şey yaşadık.beni sadece kullanmış sevmeden isteklerini tatmn etmiş

siz de onu kullandınız, yani size ilk teklif edeni, hatta teklifsiz öpeni..

ben sözlümle 8 yıldır birlikteyim, ilk kez elele tutuştuğumuzda 2 yıllık ilişkimiz vardı, ilk buluşmada kendimi öptürseydim belki de bu konuyu açan ben olurdum

üniversiteyi kazanmışsınız ama mantığınızı hiç kullanmamışsınız

Allah affetsin, ne diyelim

kızlarrr eleştirmeyin veya buradan hemen ben şu kadar sene çıktım birşey yaşadım deyip kendinizin ne kadar ahlaklı olduğunu göstermeye çalışmayın yazık destek olalım
uzun uzun yazdım silindi

burda kimse kimseye ahlak dersi vermiyorki....3 günlük adamın evine neden gidiyor diye soruyor hatunlar...

neden böyle bi yalan söyliyim dediğinz çok tuhafıma gitti ünvde de 15 tatil var 1. ve 2. dönem arası sanırım bilmiyosunuz ve hemşireyim

siz ona 15 tatilmi diyorsunuz hemde 2. sınıfta olan bi öğrenci olarak...birinci sınıf olsa anlarımda

neden böyle bi yalan söyliyim dediğinz çok tuhafıma gitti ünvde de 15 tatil var 1. ve 2. dönem arası sanırım bilmiyosunuz ve hemşireyim

Yariyil tatili ara tatil kis tatili deniyor ama 15 tatili en son ilkokulda demistik..:)

Bu kadar yorumun içinde bi buna mı cevap veriyorsunuz siz de

Yanlış hatırlamıyorsam bir konuda daha bahsetmiştiniz iplik kalmış adam anlamış filan.
Dürüst olmalı bence.
Konu sahibi biliyordur bu işleri hemşireymiş...

Ben sana laf demicem tek diyeceğim Allah karşına iyi insanlar çıkarsın. seni anlıyorum çünkü bende acı çekiyorum aşk acısı bu. Keşke biz aşkla bu kadar erken tanışmasaydık ama oldu bi kere. Sana canını sıkma üzülme de diyemem üzüleceksin tek yapman gereken zamana bırakmak. O kırdığı bu kalbin hesabını nasıl ödeyecek bilmiyorum

Bu yoruma katılıyorum ... Çok haklısın canım... Ben de nişanlım la 4 sene çıktım.... İlk buluşmada bırak öpüşmeyi elimi bile tutmamışdı.... Adamın niyeti başda belliymiş... Cahil biri de değilsin ki üniversite ye gidiyormuşsun anlamadın mı niyeti.... Ayrılsaydı şimdi böyle üzülürmüydün.... Aglamak artık çözüm değil olan olmuş önüne bakcaksın artık... Ha bide ben sevgilin ayrıldıgı için mi aglıyorsun yoksa ilişki yaşadıgın pişman oldugun için mi aglıyorsun onu anlayamadım

Bi cahilde burda 4 şahit şunun için istenir bir kadına zina yaptığına dair iftira atıldımı birebir gören 4 kişi istenir . Aynı odadan çıkmış olsalar bile zina sayılmaz gözün görnesi gerek . Ha şunuda söyleyim şeriat Allah kanunu demektir neyse konu bu değil zaten konu sahibininde bu nickle böle bi konu açmasının sadece bişeyleri kötü göstermek adına yaptığını düşünüyorum . Konu sahibi çok şeriatçıysa bilir neyspması gerektiğini tövbe etmesi gerektiğini gelmiş konu açıyor.yedik yedik hıııı

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Nasıl yaani aa çok tuhaf ilk defa duydum
Evet vardı böyle bir sacma yasa. Tecavüze ugrayan kadin kendine 4 dini bütün (yani her muslumanda olmuyor) müslüman erkek sahit bulmazsa suclu o oluyor ve ne yazikki ya recm edidlior yada idam. Hangi dini bütün 4 müslüman erkek bir kadina tecavüz edilmesine de goz yumar ve şahitlik eder o da ayri. Yada şahitlik edene sormazlarmi sen sahitlik edecek kadar gorduysen niye dur demin be müslüman...

Yani laf demeyin etmeyin diyosunuz da
Denilmeyecek gibi değil ki
Nuri Alço veya T.Coşkun'u da mı izlememiş hiç
Saf olunur da bu kadarı abartı geldi bana
Yok sadece Küçük Emrah'ı izlemiş desem, onunda annesinin başına gelmeyen kalmıyodu yine bilmeliydi ne bileyim

adamın bu kıza sorumluluğu var gibi konuşmuşsunuz, evli mi nişanlı mı "sevgili" bile değil

sevgili demek için bile bi süreç lazım

adam hiç pişman değildir bence dalga geçiyordur ardından

bu devirde bunca internet medya ortamında insan bu kadar saf olmaz, hadi diyelim oldu, herkesin basireti bağlanır başına gelir diyelim ama o zaman da küçük emraha bağlaması saçma

önüne bakacaksın, kendim ettim kendim buldum yapacak birşey yok diyeceksin

açıkcası drama yapacak onca olay varken bundan drama olması mantıklı gelmedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…