ÇOK ACI ÇEKİYORUM kahroldum

Yanlış hatırlamıyorsam bir konuda daha bahsetmiştiniz iplik kalmış adam anlamış filan.
Dürüst olmalı bence.
Konu sahibi biliyordur bu işleri hemşireymiş...

kendi gib saf bir adam bulursa anlamaz bence dürüstlük onu kurtaraksa dürüst olsun ama sanmam geçmişi ögrenilirse tekmeyi basar adam

kendi gib saf bir adam bulursa anlamaz bence dürüstlük onu kurtaraksa dürüst olsun ama sanmam geçmişi ögrenilirse tekmeyi basar adam

Genelleme gibi oldu buda.
Ama bu saflıkla devam ederse kullanılır.
Bir hata yapmış kararlı olursa karşısında ki de aklı başın da olursa dürüstlük çok şey kazandırır ona.

yorumlara bakılırsa kimseye anlatmamak en iyisiymiş en iyisi kendi acını kendi içinde yaşamak sağoln yine de ilgnz için

Nick e bak konuya bak çay demle..

Bilinçli yapılıyo bence
Amaç şeriatçiyim ama böyle de yaptım ettimi gösterip burda polemik çıkarmak
Amacına da ulaşıyor gibi

Ama şeriatin ş si ile alakası olmadığı aşikar oysa ki
Köyden gelen Ayşecik bile bu kadar saf değildi oysaki filmlerde.. :26:

yorumlara bakılırsa kimseye anlatmamak en iyisiymiş en iyisi kendi acını kendi içinde yaşamak sağoln yine de ilgnz için
Allah biliyor zaten canım acını secdeye gidip yaşa .

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Yaptığı zina değilmi? Beni kullandi etti demiyormu? Sahitlerini sordum işte. Yoksa şahidi suçlu kendisi.

saflık değil bencede hormonların tavan yapması..

............... canım aynen bana benziyorsun bnm bi de bi tane bile arkadaşım yok inan :S insanlara iyi niyetli yaklaşıyorum ama yanlış anlaşılıoyrum hayatım aynı senn gibiydi bu anlattıklarının hepsi sanki bni anlatıyor lise fln bok gibiydi. Üniversitede arkadaş edinmeye çalış herne kadar ben yapamasam da inşallah sen yaparsın :)))))

.........................en şimdi aynı eskisi gibi üni dede yalnızım ünv 3.sınıfı bitirdm 4e başlayacagm bu sene mezun olacagm inşallah. Sen de eğer bnm gibiysen arkadaş edinmen zor olabilir diye tahmn ediyorum ama inşallah bnm gibi olmazsın

..............................cnm çok üzüldümm... Erkekler o kadar ylalancı ve dönekki asla güvenilmez bnm sevgilimi de eski sevgilisi aldatmıştı benle ilk tanıştıgında ondan küfür ve hakaretle bahsederdi ama inan öyle değil.. Hpesi yalan en çok can yakan en çok seviliyor o kızı seviyordur eminimki senn sevgilindin de o kız cnnı yakmış ama unutamamış yine de onu ve seni kullanmış.Bu saatten sonra yapacagın şey o çocuğun ismini dahi unut ve Allaha tövbe et ona sığın

...........................tatlım yaşın küçük sanırım bence hiçbi şey yapma umursama böyle şeyleri bu hoşlantılar gelir geçeer emn ol kendini kullandırmakla kalırsın derrslerine yoğunlaş bi abla tavsiyesi olsun ...

bazı yorumları konu sahibinin

Yaptığı zina değilmi? Beni kullandi etti demiyormu? Sahitlerini sordum işte. Yoksa şahidi suçlu kendisi.

Kendi zaten itiraf ediyor zina ama şahit konysunu yanlış biliyorsunuz.ben zaten bu konunun gerçek olduguna inanmıyorum aynen nicke bak konuya bak demiş biri aynen öle

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

nicke başka isim bulamadım sonrada da değiştiremedim. Ayrıca zamanında büyük konuşmuştum bu sevgilisi olanlar hakkında galiba başına geliyor insanın büyük konuştugu herşey o yüzden ağızdan çıkana dikkat etmek gerek

15 günde buluşma
İlk buluşmada öpüşme
3. de mercimek fırında
Maşallah...

Azıcık daha dikkatli davransanız aşk acısının yanında, pişmanlıklarda olmayacak

Konu sahibi hemsireyim dior universitede 2. Yada 3. Sınıfta olduğu söyleniyor. Zarının derdini kendi yuklensin bence. Kimi kandiriyorlar ki....

Bu cinsellik konusunda kadınlarımız bu tip cümleler kullanıp cinsler arasında eşitsizlik yaratırsa erkekler elbette kendileri her haltı yiyip evlenecekleri kızı 'el değmemiş' cinsinden ararlar. Eğer sorun din ise, bizim dinimizde kadınlar kadar erkeklere de evlilik dışı cinsel ilişki yasaktır. Yani bir erkek evlendiği kız bakire çıkmadığı zaman tekmeyi basma hakkına sahipse pekala bir kadın da evlendiği erkek bakir değilse tekmeyi basma hakkına sahiptir. Bu ikiyüzlülüğü hiç bir zaman anlamadım ve anlayamam da. Ben evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmedim ama tek sebebi ilk birlikteliğim sevdiğim erkekle olsun isteğiydi. Sevdiğim adamı buldum ve evlenmeye karar verdik. Evlilik kararı alınca da bu sefer madem yakında evleniyoruz bir kaç ay daha beklesek ölmeyiz diye düşündük. Ben bakire olmasaydım ve erkek arkadaşım bunu sorun yapsaydı inanın bana hiç düşünmeden yol verirdim giderdi. Biri benden birşey bekliyorsa eğer kendisi de en az o kadar temiz olmalıdır diye düşünüyorum. Ama biz kendimiz kadınlar arasında evlenmeden önce bakire olup olmamayı bile bir statü göstergesi haline getiriyoruz. Ne kadar yanlış... Konu sahibi bence hiç diktirme falan gibi işlere girme. Evleneceğin adamı kandırmış olman bir yana bir de kendini aşağılamış olursun. Böyle bir olay yaşamışsın. Artık bu senin geçmişin. Seni olduğun gibi kabul etmeyecek adamı zaten sen ne yapacaksın.... Sen sadece dik durmayı öğren. Gerisi hikaye. Hiç evlenmesen de inan çok birşey kaybetmezsin.

Hayır kimse sana niye yaşadın da demiyor
Ama saflığımdan yararlandı bilmiyodum etmiyodum deyince bize inandırıcı gelmiyo
Hadi ilk kez biri ile çıkıyosun da
Nuri Alço, T.Coşkun vs. hiç tv de bile mi görmedin ?
İlk görüşme de bunlar o tarz harekette bulunur
Asıl seven gözlerinin içine bakınca bile utanır ilk görüşmede..

Bende istedim yaşadım desen daha inandırıcı yani
Bilmiyodum ne demek, yolda ayağın kayıp yere düşmemişsin ki bilmemek böyle olur

Son düzenleme:
Tuhaf gerçekten tuhaf ben anlam veremiyorum tüm bu olanlara hayatında hiç erkek arkadaşın olmamış olabilir hepimizin zamanında hiç olmadı birileri ile ilki yaşadık ama çoğumuz senin gibi ilk erkek arkadaşımız diye evine gitmedik yada ilk buluşmalarda öpüşme olayına girmedik en başta bunları düşünmen gerekliydi bana kalırsa ben dün bir bugün 2 görüştüüm çocuğun öpmesine izin verirsem evine gitmeye kabul edersem o insan benim hakkımda ne düşünür onu geç kendine bunu nasıl yakıştırdın dün bir bugün iki üstelik üni. öğrencisiymişsin arkadaşın hiç mi yok kuzen felan :26: neyse geçmiş olsun olmuşla ölmüşle çare yok bu saatten sonra üzülmemeye çalış geri alamıcaksın yaşananları Hakkında hayırlısı olsun bunlar sana ders olsun tecrube olsun hayatına gırecek olan adamları doğru seç

ayrıldıktan sonra 6 7 ay sonra msj atıı aradı hakkını helal et affet diye sizce ne demeliydim

Bu saatten sonra sana kim nasil yardimci olabilir ki
Yaptigin seyi kendin bile hata olarak goruyorsun gelecekteki erkek arkadasin nasil normal karsilasi ki?
Once sen safligin arkasina siginacagina isteyerek yaptigini kimsenin sana zorla biseyler yapmadigini kabul et.,sonra yardim iste yada yasadiklarini anlat.

bu söylediğin lafları tanıdıgım arkadaşlarıma ben deçok söylerdim ama yaşamadan bilemezsin bazen insan şeytana uyyuyor olmaz demiceksin hiçbişeye oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…