Yanlış hatırlamıyorsam bir konuda daha bahsetmiştiniz iplik kalmış adam anlamış filan.
Dürüst olmalı bence.
Konu sahibi biliyordur bu işleri hemşireymiş...
kendi gib saf bir adam bulursa anlamaz bencedürüstlük onu kurtaraksa dürüst olsun ama sanmam geçmişi ögrenilirse tekmeyi basar adam
Nick e bak konuya bak çay demle..
Allah biliyor zaten canım acını secdeye gidip yaşa .yorumlara bakılırsa kimseye anlatmamak en iyisiymiş en iyisi kendi acını kendi içinde yaşamak sağoln yine de ilgnz için
Bi cahilde burda 4 şahit şunun için istenir bir kadına zina yaptığına dair iftira atıldımı birebir gören 4 kişi istenir . Aynı odadan çıkmış olsalar bile zina sayılmaz gözün görnesi gerek . Ha şunuda söyleyim şeriat Allah kanunu demektir neyse konu bu değil zaten konu sahibininde bu nickle böle bi konu açmasının sadece bişeyleri kötü göstermek adına yaptığını düşünüyorum . Konu sahibi çok şeriatçıysa bilir neyspması gerektiğini tövbe etmesi gerektiğini gelmiş konu açıyor.yedik yedik hıııı
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana
Safligindan mi yararlandi
Unv. Okuyan bir insan nasil saf olabilir bende bunu anlamiyorum.sizler unv.okuyorsunuz bolumunuz ne bilmiyorum belki ogretmen olacaksiniz ve bizler size cocuklarimizi emanet edicez ve siz safliktan bahsediyorsunuz.bu nasil bir celiski anlamadim.
saflık değil bencede hormonların tavan yapması..
Yaptığı zina değilmi? Beni kullandi etti demiyormu? Sahitlerini sordum işte. Yoksa şahidi suçlu kendisi.
yani bir de safım naifim demeye getirmiyorlar mı, sanki tek taraflı olmuş
kendi gib saf bir adam bulursa anlamaz bencedürüstlük onu kurtaraksa dürüst olsun ama sanmam geçmişi ögrenilirse tekmeyi basar adam
nicke başka isim bulamadım sonrada da değiştiremedim. Ayrıca zamanında büyük konuşmuştum bu sevgilisi olanlar hakkında galiba başına geliyor insanın büyük konuştugu herşey o yüzden ağızdan çıkana dikkat etmek gerek
Tuhaf gerçekten tuhaf ben anlam veremiyorum tüm bu olanlara hayatında hiç erkek arkadaşın olmamış olabilir hepimizin zamanında hiç olmadı birileri ile ilki yaşadık ama çoğumuz senin gibi ilk erkek arkadaşımız diye evine gitmedik yada ilk buluşmalarda öpüşme olayına girmedik en başta bunları düşünmen gerekliydi bana kalırsa ben dün bir bugün 2 görüştüüm çocuğun öpmesine izin verirsem evine gitmeye kabul edersem o insan benim hakkımda ne düşünür onu geç kendine bunu nasıl yakıştırdın dün bir bugün iki üstelik üni. öğrencisiymişsin arkadaşın hiç mi yok kuzen felan :26: neyse geçmiş olsun olmuşla ölmüşle çare yok bu saatten sonra üzülmemeye çalış geri alamıcaksın yaşananları Hakkında hayırlısı olsun bunlar sana ders olsun tecrube olsun hayatına gırecek olan adamları doğru seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?