ayrıldıktan sonra 6 7 ay sonra msj atıı aradı hakkını helal et affet diye sizce ne demeliydim
ayrıldıktan sonra 6 7 ay sonra msj atıı aradı hakkını helal et affet diye sizce ne demeliydim
Bu saatten sonra sana kim nasil yardimci olabilir ki
Yaptigin seyi kendin bile hata olarak goruyorsun gelecekteki erkek arkadasin nasil normal karsilasi ki?
Once sen safligin arkasina siginacagina isteyerek yaptigini kimsenin sana zorla biseyler yapmadigini kabul et.,sonra yardim iste yada yasadiklarini anlat.
nicke başka isim bulamadım sonrada da değiştiremedim. Ayrıca zamanında büyük konuşmuştum bu sevgilisi olanlar hakkında galiba başına geliyor insanın büyük konuştugu herşey o yüzden ağızdan çıkana dikkat etmek gerek
bu söylediğin lafları tanıdıgım arkadaşlarıma ben deçok söylerdim ama yaşamadan bilemezsin bazen insan şeytana uyyuyor olmaz demiceksin hiçbişeye oluyor
ilk buluşmada öpüşmek hemde hiç sevgilisi olmamış bir kız için çok inandırıcı gelmedi açıkçası. o durumda insan daha ketum olur olanları gözünde büyütür bir daha buluşmaya gitmez fln sonuçta sevgilisi olmamış kız için öpüşmek çok büyük birşeydir ve bunun en başta olması güvenini sarsar normal şartlar altında. hem hangi devirde yaşıyoruz sevgilin olmasada çevrende sevgilisiolan insanlar falan olmuştur o kadar cahil olduğuna da inanmıyorum. demem o ki acaba fake olabilir misin
Bu cinsellik konusunda kadınlarımız bu tip cümleler kullanıp cinsler arasında eşitsizlik yaratırsa erkekler elbette kendileri her haltı yiyip evlenecekleri kızı 'el değmemiş' cinsinden ararlar. Eğer sorun din ise, bizim dinimizde kadınlar kadar erkeklere de evlilik dışı cinsel ilişki yasaktır. Yani bir erkek evlendiği kız bakire çıkmadığı zaman tekmeyi basma hakkına sahipse pekala bir kadın da evlendiği erkek bakir değilse tekmeyi basma hakkına sahiptir. Bu ikiyüzlülüğü hiç bir zaman anlamadım ve anlayamam da. Ben evlenmeden önce cinsel ilişkiye girmedim ama tek sebebi ilk birlikteliğim sevdiğim erkekle olsun isteğiydi. Sevdiğim adamı buldum ve evlenmeye karar verdik. Evlilik kararı alınca da bu sefer madem yakında evleniyoruz bir kaç ay daha beklesek ölmeyiz diye düşündük. Ben bakire olmasaydım ve erkek arkadaşım bunu sorun yapsaydı inanın bana hiç düşünmeden yol verirdim giderdi. Biri benden birşey bekliyorsa eğer kendisi de en az o kadar temiz olmalıdır diye düşünüyorum. Ama biz kendimiz kadınlar arasında evlenmeden önce bakire olup olmamayı bile bir statü göstergesi haline getiriyoruz. Ne kadar yanlış... Konu sahibi bence hiç diktirme falan gibi işlere girme. Evleneceğin adamı kandırmış olman bir yana bir de kendini aşağılamış olursun. Böyle bir olay yaşamışsın. Artık bu senin geçmişin. Seni olduğun gibi kabul etmeyecek adamı zaten sen ne yapacaksın.... Sen sadece dik durmayı öğren. Gerisi hikaye. Hiç evlenmesen de inan çok birşey kaybetmezsin.
hadi gerçekleri söyle...3 günde adamın yatağına girebilcek kadar aptal bi kız değilsin sen...amacın ne
bn bunu salığıma baglamadımki oldugu gibi anlattım hatam belli zaten kabul ediyorum bn bu saaten sonra naparım onu bilmiyorum(
o evde bir şeylerin zorla olmadığı aşikar. peki neden devam ettin? sende istemişsin öyle olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?