ÇOK ACI ÇEKİYORUM kahroldum

bu devirde böyle saf insan mı
hayatta inanmam...
hadi evine gidiyosun niyetini anlayınca niye tokadı yapıştırmıyosun...

ilk buluşmada öpüşmek hemde hiç sevgilisi olmamış bir kız için çok inandırıcı gelmedi açıkçası. o durumda insan daha ketum olur olanları gözünde büyütür bir daha buluşmaya gitmez fln sonuçta sevgilisi olmamış kız için öpüşmek çok büyük birşeydir ve bunun en başta olması güvenini sarsar normal şartlar altında. hem hangi devirde yaşıyoruz sevgilin olmasada çevrende sevgilisiolan insanlar falan olmuştur o kadar cahil olduğuna da inanmıyorum. demem o ki acaba fake olabilir misin

bn bunu salığıma baglamadımki oldugu gibi anlattım hatam belli zaten kabul ediyorum bn bu saaten sonra naparım onu bilmiyorum (

hadi gerçekleri söyle...3 günde adamın yatağına girebilcek kadar aptal bi kız değilsin sen...amacın ne

bu söylediğin lafları tanıdıgım arkadaşlarıma ben deçok söylerdim ama yaşamadan bilemezsin bazen insan şeytana uyyuyor olmaz demiceksin hiçbişeye oluyor

Bundan sonra dikkat et acele etme hiç bir şey için

yemn ederm hepsi doğru ben hatalıyım biliyorum oyun oynayacak halde deglm

Canım sana aynen katılıyorum.
Hem dini nikahta yani dinen tarafların eşit olması gerek yoksa o nikah tam anlamıyla geçerli değil bir yerde okumuştum.
Yani sen bakireysen gidip bakir ile evleneceksin.
Zina yaptıysan kendin gibi zina yapan biriyle olacaksın ki şartlar eşit olsun.
Erkek herşeyi yapsın kadına gelince hoop dur orada demek olmuyor maalesef.
Sonra kadınlarımız başka yollar seçiyor ters ilişki-oral gibi.
Yada zar dikimi-yalancı kızlık zarı v.s.
Hiç gereği yok seni seven olduğun gibi kabullenir.
Bakış açısı çok önemli. Allah herkese kendi gibi düşünen insanlar nasip etsin

o mesaj kaale bile alınmaz, o mesaj üstüne düşünmen bile saçma bence

vicdan yaptığını düşünüpte kendini kandırma derim

o evde bir şeylerin zorla olmadığı aşikar. peki neden devam ettin? sende istemişsin öyle olmuş

ayrıldıktan sonra 6 7 ay sonra msj atıı aradı hakkını helal et affet diye sizce ne demeliydim

ne hissediyorsan onu söyle hakkını helal etmek istiyorsan ediyorum de hela etmiyorsan etmiyorum..

hadi gerçekleri söyle...3 günde adamın yatağına girebilcek kadar aptal bi kız değilsin sen...amacın ne

aptalım demedim ben zaten olanları anlattım hepsi gerçek söylediklerimn nasıl bi insansın anlamadım ben ne haldeyim sen gelmiş nickin şu bu diyosun

ayrıldıktan sonra 6 7 ay sonra msj atıı aradı hakkını helal et affet diye sizce ne demeliydim

uzerınden 7 ay gecmıs,sen nıye sımdı gündem yaratıyorsun bıze?

kahroldum,mahvoldum dıyınce suan yemegın dıbı tuttu yada ağdayı yapıştırdığın yerden cekemdın falan sanmıştım..

Sen hatanı bilip pişman oluyorsun, o da bilsin.. Sen onun ayağına giderek zaten hafif duruma düşmüşsün zaten..

bn bunu salığıma baglamadımki oldugu gibi anlattım hatam belli zaten kabul ediyorum bn bu saaten sonra naparım onu bilmiyorum (

Iste yaptigin seyi hata olarak gorme, istedim yaptim de.ileride bu durum karsina cikinca once sen kabul et durumunu ve arkasinsa dur.
Erkek arkadasini seviyorsan birdaha bir araya gelme imkaniniz varsada hakkinizda hayirlisi olsun.
Seni burdaha ararsa icinde ne varsa soyle,ben sana guvendim kendi acimdan ciddi olarak baktim bu iliskiye ama sen beni yari yolda biraktin gibi seyler diyebilirsin.yada tam tersi seyler.. ama aklinda ne varsa icine atma ona soyle

o evde bir şeylerin zorla olmadığı aşikar. peki neden devam ettin? sende istemişsin öyle olmuş

zorla oldu demedim ben ama ben onu bırakmadım o bni hiçbişe yokken ortada bıraktı bn şimdi ne yapıcagımı bilmiyorum kendimi toplayamıyorum

Boyle ilk bulusmada opusme sevisme islerine girdiginiz icin meraktan yaptiginizi dusunuyorum. Sevisenler nasil yapiyor acaba vs diye. Yoksa bu tur seyler (kizligin bozulmasi gibi) sorun olsaydi kisiligi coktan oturmasi gereken bir universite ogrencisi olarak izin vermezdiniz. Butun bu olaylar voz gore gore olmus bence. Bundan sonra da tavsiyem, pisman olacaginiz seyler yapmadan once iyice dusunmeniz, o da olmazsa biriyle konusmaniz. Yoksa omca sene kimseyle cikma sonra bir haftada git herifle sevis. Ilginc yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…