Çok acı çekiyorum.. Yardım edin, akıl verin lütfen

lalique

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
41
0
86
50
İstanbul
Ben isin icinden cikamadim en sonunda icimi buraya dokmeye karar verdim . Son bir senedir biriyle gorusuyorum ama biraz sevgili gibi birazda arkadas gibiyiz son zamanlarda nerdeyse arkadas hatta belki artik oyle bile degiliz .nerdeyse son 3 aydir benim israrlarimla gorusuyoruz o da ancak ayda 1 yada 2 kere . acikca sormama ragmen birseyde demiyor zaten en cok canimi bu slkllyor . biri bana soylesin lutfen sevisemedigi icin bir erkek bir kizla gorusmeyi keser mi ? ben bunu kabullenemiyorum bi turlu cok agrima gidiyor cunku en basinda biliyorduki ben evlenmeden once iliskiye karsiyim diye geleneksel bir aileden geliyorum ve inancim dogrultusunda ancak evlendigim zaman yasicagim bir sey bu . yinede herseye ragmen onunla bazi seyler yasadik ve benim icin cok buyuk olan seylerdi hayatimda ilk opustugum adam budur ve benimde ilk ciktigim erkek oldugu icin gereksiz ve aptalca bi baglanma oldu sanirim . dusundugum zaman mantik disi tamamen ama ilk kez boyle bir sey yasiyorum cok sinir bozucu . ne yapmaliyim aramadanda yapamiyorum sonrasindada uzuluyorum ne olucak boyle akil verin lutfen .....

sen onu çok seviyosun ama o seninle sadece sevisebilmek içinmi çıkıyomuş
baktıki istediğini alamıyo başka kapıya
boşver canım bunun için üzülmeye değmez
sende demişsin ilk onun için unutamıyorum diye
ilk başlarda biraz acır canın sonra hafifler
geri dönüşü olmayan hatalar yapma cnm doğru bildiğin neyse mantığın ne diyosa onu yap (bence)

bence ne istersen yap.. ama 'sen' ne istersen; başkası diil..
aynı şekilde ne istemiosan da yapma.. gün ollur o çocuk gider ama kendinle başbaşa kalırsın.. hayatta yapabilceen en kötü şey kendine küsmektir..

canım erkek arkadaşın sırf sevişemediğin için kesiyorsa kessin.hiç birşey zorla olmaz..sen çok haklısın .lütfen kendini sırf onun ihtiyaçlarını gidermek için harcama...seven insan sevişemedi diye ilişkiyi kesmez sevdiği için birliktedir..

baska bir sorun olmadigina emin misin canim yani belki sen bu konuda hassas oldugun icin boyle degerlendiriyor olmayasin?
eger sirf daha fazlasini yasayamiyor diye senden vazgeciyorsa zaten birak gitsin sen boyle birisine mi layiksin canim?
amam sebbep senin bu tur seyler yasayip ona asiri baglanman ve neticesinde adamin hayatini sinirlaman veya zorlastirman ise bu durumda sklmis olabilir.
durumu daha iyi degerlendirmeni oneririm canim.
ne olursa olsun kendine saygi duymani engelleyecek birsey yapma derim.

adamın amacı gayet net !
bence olaya dışardan bak biraz öyle karar vermen çok daha kolay olacaktır...

iyikide birlikte olmamışsın canım bi cahillik edip, sana senin için kıymet vermeyen biriyle daha fazla uğraşma

adamin niyeti belli ciddi olsaydi seninle görüsmekten kacmazdi
sen ne yapabilirsin ki zorla sevgi olamaz unutmayi dene bencede

seninle beraber olmadı diyen erkek seni seviyor mu sanıyorsun. senin görüşüne ,değerlerine saygı göstermeyen bu erkekten ne bekliyorsun ki...
seven insan bekler... tercihini kabul eder.. zorlamaz...
evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim.ama bu o iki kişinin istekleri doğrultusunda olmalı. baskıyla değil.... karşı olduğum bu..
gerçekten eminsen bunun için seninle görüşmekten kaçıyor. yol ver... çünkü onda zerre kadar sana sevgi ve saygı yok...böyle bir erkek içinde boşuna kendini hırpalama.... .

Aramadanda yapamıyrum diyosun.
Eee biz sana nasıl yardımcı olalım
kendi ayagınla adama gidiyosun

Yinede söylüyüm.
Boşver gitsin. Seni arayıp sormuyanı sne hiç arama
Senle cinsellik için birlikte olan adamdan sana ne köy nede kasaba olur.
Gözlerini ac saf kız olma... :mymeka:

ben de başka bir şey söyleyeyim... sanki istediğini verdiğinde gitmeyecek mi bu adam ...

hadi canım ... hepimiz de biliyoruz ; görüyoruz açılan başlıkları...

terkedildim ; ama birlikte olmuştuk napıcam ben diye...

önemli olan bu adamın sana ilgisinin bitmiş olması... 1 yıldır görüşüyorum arkadaş gibi ama sevgili gibi de diyorsun... zaten en başından beri bir tutarsızlık varmış... sanırım sen ilk defa biriyle çıktığın için onunla yaşadığın güzel anlar sana yetmiş...

ama değil işte ... sana verdiği ilgiyle yetinemezsin ; yetinmemelisin... ondan fazla emek vermemelisin ; hele kendinden ; görüşlerinden ödün asla vermemelisin...

bence de arkanı dön ve git... sana istediğinden çok fazla sevgiyi verebilecek ; anlayış gösterecek ve seni sen olduğun için hep yanında isteyecek adam gibi birini bekle hayatına...

inan herşey unutuluyor ... çok güzel bir ilişki bile gün gelip anılar arasına karşıyorsa ; sana mutluluktan çok üzüntü ; endişe veren ilişki çok daha kolay unutulur...

sadece unutmak iste... o zaman herşeyi yapabilirsin ...

Sırf senle sevişmek isteyipte olmadığı için kaçıyorsa bırak nereye isretse oraya gitsin,zaten ondan hayır falan gelmez...Sevmediği açıkça ortada bu hal hareketleriyle...Seni sevmeyeni sen hiççç sallama boşver...

cok saolun kizlar inanki moral oldu soyledikleriniz her ne kadar aci olsada dogru soyledikleriniz ben buraya yazarken acaba rahatlarmiyim ne olucak merak ediyordum ama inanki iyi geldi ve rahatladim bazen insan tek basina zorlaniyor altindan kalkamiyor ama sayenizde daha iyiyim cok saolsun

üzülmeyin, o kişinin amacı sadece sizden faydalanmakmış.
sizi gerçekden sevse fayda saglamaya çalışmaz...

gün ollur o çocuk gider ama kendinle başbaşa kalırsın.. hayatta yapabilceen en kötü şey kendine küsmektir..
Arkadaş çok güzel yazmış.... o Çocuk evet gidecek eninde sonunda gidecek ya istediğini alıp gidecek yada almadan gidecek ama neticede gidecek ve sen sırf onu kaybetmemek adına kendinden taviz verirsen o gittiğinde sende kendini bitirirsin sakın arkadaşım köküne kibrit suyuklava:

konunuzu "AŞK ACISI ÇEKENLER "bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...

Son düzenleyen: Moderatör:
aman ha sakın yasakkelime
seviyorsun diye onun istediği gibi biri olmaya çalışma
seven insan sevdiğinin inançlarına görüşlerine saygılı olur
ona göre bunun bir önemi yoktur belki ama sana göre varsa buna saygı duymak zorunda
ayrıca ona göre derken burda gözden kaçırmadığımız şey onun cinsiyeti
o erkek değil mi ona göre normal böyle şeyler
acaba onun kız kardeşi veya ablası içinde bu prosedür geçerli mi
onlar içinde normal mi
geçin bunları geçin bana göre normal diyenin ailesine yaşantısına bir bakın
böyle düşünen biriyle nereye kadar sürdüreceksin ilişkini
bu adamın aşktan masumca sevmekten beklemekten evlilik denen şeyin öneminden haberi yok galiba :mymeka:
yoksa bırak olmasın ömrünün sonuna kadar böyle ihtiyaçlarına cevap verecek kızların peşinden koşsun
eninde sonunda hayat onada gerçek yüzünü gösterecektir hiç merak etme mirmirmirmir

Bir erkek seviyorsa eğer,her ne olursa olsun herşeyi göze alır.
Seven erkek kaçıp gitmez,yarı yolda bırakmaz.
Arkanıza bile bakmayın.
Emin olun ki ALLAH size bunları yaşatarak lütufta bulunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…