seninle beraber olmadı diyen erkek seni seviyor mu sanıyorsun. senin görüşüne ,değerlerine saygı göstermeyen bu erkekten ne bekliyorsun ki...Ben isin icinden cikamadim en sonunda icimi buraya dokmeye karar verdim . Son bir senedir biriyle gorusuyorum ama biraz sevgili gibi birazda arkadas gibiyiz son zamanlarda nerdeyse arkadas hatta belki artik oyle bile degiliz .nerdeyse son 3 aydir benim israrlarimla gorusuyoruz o da ancak ayda 1 yada 2 kere . acikca sormama ragmen birseyde demiyor zaten en cok canimi bu slkllyor . biri bana soylesin lutfen sevisemedigi icin bir erkek bir kizla gorusmeyi keser mi ? ben bunu kabullenemiyorum bi turlu cok agrima gidiyor cunku en basinda biliyorduki ben evlenmeden once iliskiye karsiyim diye geleneksel bir aileden geliyorum ve inancim dogrultusunda ancak evlendigim zaman yasicagim bir sey bu . yinede herseye ragmen onunla bazi seyler yasadik ve benim icin cok buyuk olan seylerdi hayatimda ilk opustugum adam budur ve benimde ilk ciktigim erkek oldugu icin gereksiz ve aptalca bi baglanma oldu sanirim . dusundugum zaman mantik disi tamamen ama ilk kez boyle bir sey yasiyorum cok sinir bozucu . ne yapmaliyim aramadanda yapamiyorum sonrasindada uzuluyorum ne olucak boyle akil verin lutfen .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?