- 31 Ocak 2020
- 42
- 20
- 38
- Konu Sahibi sevdaliii1234
-
22 yaşım sanırım gururuma yediremedim çok pişman oldum öyle biri ile konuştuğum için onun üzüntüsü2 ayda neyin acısı
Yaşın kac? Hayir gelmez o tiplerden uzak dur bacim
SenceNe istiyormus peki?
Uzak durup.bir daha muhattap olmaynca uzuntu falan kalmaz boyle erkeklerden uzak dur amaclari sevgili ciddi iliski değil gonul egelndirme22 yaşım sanırım gururuma yediremedim çok pişman oldum öyle biri ile konuştuğum için onun üzüntüsü
Aslında istediği bişi yok ben ona ne hissettiğini sordum o da sana açık konuşayım durum böyle böyle dedi dondum kaldım davranışları ile söyledikleri çok çelişkili geldiNe istiyormus peki?
Adam gelmiş 27 yaşına artık biri olsun evleneyim diyordu sonrasında baktım yok ben yoğun duygular hissetmiyorum havalarına girdi hiç bişi anlamadımUzak durup.bir daha muhattap olmaynca uzuntu falan kalmaz boyle erkeklerden uzak dur amaclari sevgili ciddi iliski değil gonul egelndirme
Peki. Ben adama takılmadım. Siz neden kendinizi değersiz hissediyosunuz?Aslında istediği bişi yok ben ona ne hissettiğini sordum o da sana açık konuşayım durum böyle böyle dedi dondum kaldım davranışları ile söyledikleri çok çelişkili geldi
O zaman seni istemiyorum diyememis acik açık bunu bahane etmis.Adam gelmiş 27 yaşına artık biri olsun evleneyim diyordu sonrasında baktım yok ben yoğun duygular hissetmiyorum havalarına girdi hiç bişi anlamadım
HaklısınızDüşe kalka bu işler öğreniliyor hiç kendini suçlama tecrübe +1 oldu, genceciksinsıkma canını
Henüz bugün çok yeni Bi olayNe kadar süre oldu ayrılalı?
Üzgün olmanız normal değil mi sizce de? Olay henüz yeni. Ama bu üzüntüyü kısa sürede bitirmekte kısmen sizin elinizde. Silin, iletişimi bitirin, stalk yapmayın. Kendinizi meşgul edecek şeyler bulun. Gün içindeki yoğunluğunuzu arttırın. Zamanla atlatacaksınız.Henüz bugün çok yeni Bi olay
Çünkü madem benimle konuşmak istiyor niye umursamaz davranıyor. Neden vaktimi ona harcamama sebep oluyor yani çok çelişkili hareketleri madem Bi ilişkiye hazır değilse Bi insan hiç böyle şeylere bulaşmamalı sürekli yok yoğunum yok işim ağırPeki. Ben adama takılmadım. Siz neden kendinizi değersiz hissediyosunuz?
Söylediğiniz her sey onunla ilgili. Siz neden kendinizi 2 aylık bi adamın dengesizliğiyle değersiz hissediyosunuz? Sizce 2 aylık yarım yamalak bi iliski sonrası bu kadar çok acı çekmeniz neden olabilir? Hakikaten sevilmeye değer değil misiniz? Ve bunu o adam mı belirledi? Yok o adam değilse, mesele sizin kendinizi sevmemeniz ve degersiz hissetmenizse, neden kendinize vermediğiniz değeri 2 aylık dengesiz bi adamın vermesini umuyosunuz?Çünkü madem benimle konuşmak istiyor niye umursamaz davranıyor. Neden vaktimi ona harcamama sebep oluyor yani çok çelişkili hareketleri madem Bi ilişkiye hazır değilse Bi insan hiç böyle şeylere bulaşmamalı sürekli yok yoğunum yok işim ağır
Evet fazlasıyla haklısınız ben hep böyleyim hayatıma birini alıp kendimden çok değer veriyorum. Mesela o sınırlarını koyuyor ben bunu sevmem şunu sevmem diyor bende hepsine boyun eğip istediği gibi davranıyorum. Ama karşımdaki beni kaybetmekten hiç korkmuyor adama rest çektim hemen veda koduna girdi zerre çaba göstermedi gururuma dokunduSöylediğiniz her sey onunla ilgili. Siz neden kendinizi 2 aylık bi adamın dengesizliğiyle değersiz hissediyosunuz? Sizce 2 aylık yarım yamalak bi iliski sonrası bu kadar çok acı çekmeniz neden olabilir? Hakikaten sevilmeye değer değil misiniz? Ve bunu o adam mı belirledi? Yok o adam değilse, mesele sizin kendinizi sevmemeniz ve degersiz hissetmenizse, neden kendinize vermediğiniz değeri 2 aylık dengesiz bi adamın vermesini umuyosunuz?
Bence bu hayatınızdaki kişi ile değil de sizinle alakalı. İlişkilerde daha çok bağlanan, daha çok verici taraf siz oluyorsunuz sanırım. Bunun nedeni sanki çok sevmekten ziyade kendinize yeteri kadar değer vermediğinizden kaynaklı olabilir mi?Evet fazlasıyla haklısınız ben hep böyleyim hayatıma birini alıp kendimden çok değer veriyorum. Mesela o sınırlarını koyuyor ben bunu sevmem şunu sevmem diyor bende hepsine boyun eğip istediği gibi davranıyorum. Ama karşımdaki beni kaybetmekten hiç korkmuyor adama rest çektim hemen veda koduna girdi zerre çaba göstermedi gururuma dokundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?