Çok acı çekiyorum....

sevdaliii1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
42
20
38
Kızlar 2 aydır biri ile sevgiliydim ben 22 yaşındayım o da 27 yaşında.Bu kişiyi en başta ben beğendim belli de ettim ve o bana bir adım attı tanışmak istedi. Fakat en başından beri çok rahat Bi insandı kendimi hiç değerli hissetmiyorum. Sonra bir iki kez buluştuk son buluşmada gözlerimin içine öyle Bi baktı ki çok etkilendim. Ertesi gün biraz konuştuk ona gerçekten ne hissettiğini sordum o da ben zamanında çok şey yaşadım böyle sevgililik işlerinden hevesimi aldım dedi kısaca ve cinsel ilişki bile yaşamış önceden ben sana karşı senin hissettiğin kadar yoğun duygular beslemiyorum dedi ve hayatımın hayal kırıklığını yaşadım direk resti çektim ama şuan o kadar mutsuzumki tekrar eskisi gibi onunla konuşmak istiyorum resmen çok kötü durumdayım

22 yaşım sanırım gururuma yediremedim çok pişman oldum öyle biri ile konuştuğum için onun üzüntüsü
Uzak durup.bir daha muhattap olmaynca uzuntu falan kalmaz boyle erkeklerden uzak dur amaclari sevgili ciddi iliski değil gonul egelndirme

Uzak durup.bir daha muhattap olmaynca uzuntu falan kalmaz boyle erkeklerden uzak dur amaclari sevgili ciddi iliski değil gonul egelndirme
Adam gelmiş 27 yaşına artık biri olsun evleneyim diyordu sonrasında baktım yok ben yoğun duygular hissetmiyorum havalarına girdi hiç bişi anlamadım

Henüz bugün çok yeni Bi olay
Üzgün olmanız normal değil mi sizce de? Olay henüz yeni. Ama bu üzüntüyü kısa sürede bitirmekte kısmen sizin elinizde. Silin, iletişimi bitirin, stalk yapmayın. Kendinizi meşgul edecek şeyler bulun. Gün içindeki yoğunluğunuzu arttırın. Zamanla atlatacaksınız.

Peki. Ben adama takılmadım. Siz neden kendinizi değersiz hissediyosunuz?
Çünkü madem benimle konuşmak istiyor niye umursamaz davranıyor. Neden vaktimi ona harcamama sebep oluyor yani çok çelişkili hareketleri madem Bi ilişkiye hazır değilse Bi insan hiç böyle şeylere bulaşmamalı sürekli yok yoğunum yok işim ağır

Söylediğiniz her sey onunla ilgili. Siz neden kendinizi 2 aylık bi adamın dengesizliğiyle değersiz hissediyosunuz? Sizce 2 aylık yarım yamalak bi iliski sonrası bu kadar çok acı çekmeniz neden olabilir? Hakikaten sevilmeye değer değil misiniz? Ve bunu o adam mı belirledi? Yok o adam değilse, mesele sizin kendinizi sevmemeniz ve degersiz hissetmenizse, neden kendinize vermediğiniz değeri 2 aylık dengesiz bi adamın vermesini umuyosunuz?

Evet fazlasıyla haklısınız ben hep böyleyim hayatıma birini alıp kendimden çok değer veriyorum. Mesela o sınırlarını koyuyor ben bunu sevmem şunu sevmem diyor bende hepsine boyun eğip istediği gibi davranıyorum. Ama karşımdaki beni kaybetmekten hiç korkmuyor adama rest çektim hemen veda koduna girdi zerre çaba göstermedi gururuma dokundu

Bence bu hayatınızdaki kişi ile değil de sizinle alakalı. İlişkilerde daha çok bağlanan, daha çok verici taraf siz oluyorsunuz sanırım. Bunun nedeni sanki çok sevmekten ziyade kendinize yeteri kadar değer vermediğinizden kaynaklı olabilir mi?

Yani uzak durmaz suanki duygu durumuna yenik düşersen sonra kendini kullandirabilirsin... Bu kez de 'gaflete düştüm sonrada terk edildim çok üzgünüm bu halde napicam bu ataerkil toplumda' diye üzülür durursun bence,..kaç git yani noldu sanki iki ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…