Çok acı çekiyorum....

Bence bu hayatınızdaki kişi ile değil de sizinle alakalı. İlişkilerde daha çok bağlanan, daha çok verici taraf siz oluyorsunuz sanırım. Bunun nedeni sanki çok sevmekten ziyade kendinize yeteri kadar değer vermediğinizden kaynaklı olabilir mi?
Olabilir haklısınız mutluluğum sanki başkaları üzerine kurulu gibi davranıyorum.Biri hayatımdan çıkınca kısa süreli tanıdığım biri bile olsa hemen sorunu kendimde arıyorum acaba daha farklı olabilir miydi yada keşke şunu demeseydim şöyle yapmasaydım diyorum :KK43:

Evet fazlasıyla haklısınız ben hep böyleyim hayatıma birini alıp kendimden çok değer veriyorum. Mesela o sınırlarını koyuyor ben bunu sevmem şunu sevmem diyor bende hepsine boyun eğip istediği gibi davranıyorum. Ama karşımdaki beni kaybetmekten hiç korkmuyor adama rest çektim hemen veda koduna girdi zerre çaba göstermedi gururuma dokundu
Size kötü bi haber vereyim, bi sonraki adam da benzer bisi yasatacak size. İliski döngüsü denilen sey budur, kendimizdeki zayıflıkları hatırlatcak insanları çekeriz kendimize. İyi haber de su, değersizlik duygunuzu onarırsanız ve güçlenirseniz cok daha sağlıklı iliskiler kurar ve bu kadar acı cekmezsiniz

Olabilir haklısınız mutluluğum sanki başkaları üzerine kurulu gibi davranıyorum.Biri hayatımdan çıkınca kısa süreli tanıdığım biri bile olsa hemen sorunu kendimde arıyorum acaba daha farklı olabilir miydi yada keşke şunu demeseydim şöyle yapmasaydım diyorum :KK43:
Hayatınıza birini daha almadan önce bence bu sorunu çözmeye çalışın. Çünkü bu şekilde hayatınızda biri olsa bile bu sorun ortaya çıkar ve ilişkiye de zarar verebilir ayrıca bu sizi yıpratır.. Hep değer veren, taviz gösteren taraf siz olursunuz..

Size kötü bi haber vereyim, bi sonraki adam da benzer bisi yasatacak size. İliski döngüsü denilen sey budur, kendimizdeki zayıflıkları hatırlatcak insanları çekeriz kendimize. İyi haber de su, değersizlik duygunuzu onarırsanız ve güçlenirseniz cok daha sağlıklı iliskiler kurar ve bu kadar acı cekmezsiniz
Zaten bu bahsettiğim kişi fazla egolu özgüvenli birisiydi yani bende hiç olmayan şeyler bu da onu ulaşılmaz yaptı resmen gözümde çok yanlış biliyorum:kızgın:

Hayatınıza birini daha almadan önce bence bu sorunu çözmeye çalışın. Çünkü bu şekilde hayatınızda biri olsa bile bu sorun ortaya çıkar ve ilişkiye de zarar verebilir ayrıca bu sizi yıpratır.. Hep değer veren, taviz gösteren taraf siz olursunuz..
Çok saolun güzel önerileriniz için:KK200:

Zaten bu bahsettiğim kişi fazla egolu özgüvenli birisiydi yani bende hiç olmayan şeyler bu da onu ulaşılmaz yaptı resmen gözümde çok yanlış biliyorum:kızgın:
Kafanızı duvara vurmanıza gerek yok. Herkes hata yapabilir. Ben de yanlıs evlilik yaptım ve bosanıyorum, canıma mı kıyayım? Biraz kendinizi dinleyin, anladıgım kadarıyla sorunların kaynagını biliyosunuz. Doğruyu baska kisilerde değil kendinizde aramalısınız

Kafanızı duvara vurmanıza gerek yok. Herkes hata yapabilir. Ben de yanlıs evlilik yaptım ve bosanıyorum, canıma mı kıyayım? Biraz kendinizi dinleyin, anladıgım kadarıyla sorunların kaynagını biliyosunuz. Doğruyu baska kisilerde değil kendinizde aramalısınız
Haklısınız dedikleriniz de bu hayatta güçlü olmak lazım ve insanları da çok umursamamak böyle yapan insanların hep kazandığını gördüm umarım bende bunu başarırım çünkü hayatımı çok etkiliyor böyle şeyler engel oluyo mutluluğuma önerileriniz için teşekkürler :KK36:

Buna mı üzülüyorsun yahu, adam ağzını aramış cinsel ilişkiye sıcak bakar mısın diye bakmadığını anlayınca da yan çizmiş. Daha kimlere kimlere sevdalanacaksın sen merak etme. Hatta bunun arkasından mı üzüldüm diyeceksin, şimdi sana uzak geliyor olabilir ama dediğim gibi olacak emin ol.

Çok saolun güzel önerileriniz için:KK200:
Rica ederim :KK200: O kişi sizi sevse kendinizi daha değerli hissedeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Yani nasıl desem öyle ulaşılmaz bir kişi, kendisine güvenen özgüvenli biri sizi sevince sizin de kendinize güveniniz artacak kendinizi daha iyi hissedecek gibi hissediyor olabilirsiniz. Ama bir sevgilinin varlığıyla kendinizi severseniz o gittiğinde yine kendinizi değersiz hissetmeniz de kaçınılmaz. Çok klişe ama gerçekten insan önce kendini sevmeli. Siz kendi değerinizin farkına varırsanız eğer bu kez hayatınıza sizin değerinizi bilen insanları almış olursunuz.

Haklısınız dedikleriniz de bu hayatta güçlü olmak lazım ve insanları da çok umursamamak böyle yapan insanların hep kazandığını gördüm umarım bende bunu başarırım çünkü hayatımı çok etkiliyor böyle şeyler engel oluyo mutluluğuma önerileriniz için teşekkürler :KK36:
Başarırsınız. Hangi ebeveyniniz size bu duyguyu aşıladı bilmiyorum ama onlar dogru değil. Siz tüm eksikliklerinizle biricik ve değerlisiniz bunun farkına varın. Hayat balon egolu sefillerin ugruna gözyası dökecek kadar uzun değil

:KK36: Rica ederim :KK200: O kişi sizi sevse kendinizi daha değerli hissedeceğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Yani nasıl desem öyle ulaşılmaz bir kişi, kendisine güvenen özgüvenli biri sizi sevince sizin de kendinize güveniniz artacak kendinizi daha iyi hissedecek gibi hissediyor olabilirsiniz. Ama bir sevgilinin varlığıyla kendinizi severseniz o gittiğinde yine kendinizi değersiz hissetmeniz de kaçınılmaz. Çok klişe ama gerçekten insan önce kendini sevmeli. Siz kendi değerinizin farkına varırsanız eğer bu kez hayatınıza sizin değerinizi bilen insanları almış olursunuz.
Peki ne demek istediğinizi çok iyi anladım görüşlerinizi cidden dikkate alacağım teşekkürler tekrardan

Su hayata bir defa geliyoruz. Birak da senin gulumsemen icin seninde onun gulumsemesi icin dunyalari yakacak birini bul. Ne yasamis olursa olsun, seninleyken deli gibi heycanlanacak birinj bul. Inan hic degmiyor. Hovarda belli.

Aslinda şanslısınız. Adam açık açık ne düşündüğünü söylemiş. Kızları sırf zamanlarını doldurmak icin oyalayan veya onlari sirf cinsel ilişki için kandiranlar da cok. Adam en azından bu konuda dürüst olmuş. İkinizin beklentisi çok farklı. Kendinize değer verin. İstediğiniz ilişkiyi bu adamla yasayamazdiniz zaten

Kalbin kirilmis, bunun icin uzuldum keske elimden bir sey gelse. Adamdan bagimsiz, kim heyecan duydugu etkilendigi bir insandan, sana karsi yogun bir sey hissetmiyorum lafini duysa uzulur yani bunun 2 ayi 3 ayi yok. Ama en azindan durust olmus. Burda suclanacak kimse yok, sen biraz kendini toparla iyi hisset, sonra bu insanla nasil bir sekilde gorusmek istediginin kararini ver. Iliskiler cok ciddi yasanmak zorunda değildir, tanimak gorusmek gezmek tozmak gulup eglenmek de bir iliskidir.

:KK42: Kızlar 2 aydır biri ile sevgiliydim ben 22 yaşındayım o da 27 yaşında.Bu kişiyi en başta ben beğendim belli de ettim ve o bana bir adım attı tanışmak istedi. Fakat en başından beri çok rahat Bi insandı kendimi hiç değerli hissetmiyorum. Sonra bir iki kez buluştuk son buluşmada gözlerimin içine öyle Bi baktı ki çok etkilendim. Ertesi gün biraz konuştuk ona gerçekten ne hissettiğini sordum o da ben zamanında çok şey yaşadım böyle sevgililik işlerinden hevesimi aldım dedi kısaca ve cinsel ilişki bile yaşamış önceden ben sana karşı senin hissettiğin kadar yoğun duygular beslemiyorum dedi ve hayatımın hayal kırıklığını yaşadım direk resti çektim ama şuan o kadar mutsuzumki tekrar eskisi gibi onunla konuşmak istiyorum resmen çok kötü durumdayım
Seni sevememiş.Hoşlanmış sadece.Uzatmana gerek yok.

Back
X