cok acı cekıyorum..

İşte karaktersiz erkek modellerinden bir tanesi daha...İlk başlarda çok zor gelir ama zamanla acın hafifler..Allah'a havele et herkes bir gün ettiğini bulur..

Cookkk tesekkue ederm bu guzl yorumun icin gercekten, biraz olsn
motive etti beni, evt ben gucluyum ve onsuzda yasarm kaybeden o oldu, birdaha hic birsekilde muhatap olmicam onunla..

boşveeeeeeeeeerrr.......

kendini 1 gram üzmeye değmez canım kendimden biliyorum.
4 yıllık ilişkim 1 saat içinde bitti 1 ay sonra benim çok samimi olmadığım ama benim vasıtamla tanıştığı bi arkadaşımla evlendi kendileri hiç üzme kendini hiç değmez

boşveeeeeeeeeerrr.......

kendini 1 gram üzmeye değmez canım kendimden biliyorum.
4 yıllık ilişkim 1 saat içinde bitti 1 ay sonra benim çok samimi olmadığım ama benim vasıtamla tanıştığı bi arkadaşımla evlendi kendileri hiç üzme kendini hiç değmez

Naslll atlattin bu donemi

Naslll atlattin bu donemi

tabi üzüldüm senin gibi ağlamaktan gözlerim şişti 1 ay içinde 10 kilo verdim çok berbat bir dönemdi ama ne geçti elime geri geldimi yooo o gününü gün ederken ben kendimi yedim olan bana oldu çokta güzel ders oldu taktiri ilahi yapcak bişey yok dedim ama o kadar çok dua ettimki allahım ne olur bi gün kapıma düşür onu die o kadar ah ettim ki can acısıyla aradan 1 sene falan geçmişti kapımdaydı boşanım evlenelim die oldu canım dedim ben öle seni bekliyodum sensiz hayat daha güzel deme fırsatını verdi allah bana sanada verir inşallah

bişey değil canım neler görüp neler atlatıcaz daha bu tür tecrübeler acı ama olgunlaştırıyo insanı zırhlarını kuşandırıyo adımlarını sağlamlaştırıyo böle düşün daha kolay atlatırsın sen kaybetmezsin o kaybetmiş gelen gideni her zaman aratırmış boşver o seni çooookk arada sen hala aynı sen olurmusun orası belli olmaz üzme kendini

Aşağı yukarı herkesin bir kez yaşadığı bir şeydir ask acısı.

Tartışmasız tek ilacı zamandır.

Şükretmelisin ki su aşamada gercek yüzünü sana gösterdi. Resmiyet yasasaydın eğer mutlaka acısı bin kat fazla olurdu. Allah'ın sevdiği kuluymussun ki seni o kisiliksiz adamdan geri çekmiş.

Ben de yasadım. Sonuc benim kararım olsa da karar aşamasında cok derin acılar çektim. Geceleri yastığım islaniyordu aglamaktan, gecelerden nefret ederdim çünkü saat gibi 03:00 te uyanirdim. Gece insan daha hassas olur. Kalbime bıçaklar saplanirdi.

Cok doğru bir karar vermişim, canım esimi tanıdım. Aradaki farkı görünce kendimi tebrik ettim. Ona verdigim 9 seneme acimadim çünkü bana o kadar cok şey kattı ki. Cok iyi bir insandi aslinda rahmetli :) Sonra karşıma çıkınca kendime cok şaşırdım emin ol ve inan ki sokaktaki insandan hiç farkı yoktu. Tekrar söylüyorum kendini zamana bırak, asla güzel anılarınızı düşünme, aklina güzel bir şey gelirse derhal sana kapıyı açmadığını dusun ve icine bir klima tak. Hayal et. Onu düşününce klimanın soğuk tuşuna bas.

Seni hak eden kisi karsına çıktığında, ayrildigin icin sadaka vereceksin bunu da unutma :)

Desteyin icin bir kez daha tsskür ederm..yanina kalmasin bu durum ama karsimida kesnlikle cikmasin.. Kafam agrior suan onum yüzünden aglamaktannn((

Benim eski sevgilim ayrılırken hiç umut falan vermedi ama ben hala bekliyordum. Şimdi de askerde zaten. Benim bir arkadaşımın arkadaşı da onun asker arkadaşıymış. Arkadaşım ona soracaktı sevgilisi veya sevdiği biri var mıymış diye. Sonra bana arkadaşım dedi ki sevgilisi varmış kızla her akşam konuşuyorlarmış o an içimin nasıl yandığını anlatamam ama şaka yapmış bana. Bir anlık da olsa yaşadım o acıyı sonra dedim ki kendime gerçek olsa napabilirim ki bir gün gerçekte olacak en iyisi içimde ona karşı hiçbir şey bırakmamak, bu olayın gerçeğine kendimi hazırlamak. Ama o acıyı bir anlık da olsa tattığım için seni çok iyi anlıyorum ağla rahatla ama kendini çabuk toparlamalısın sonra bu üzüldüğün günlere üzülürsün ha bir de sakın facede falan acıklı şeyler paylaşma dışarıya hiç yansıtma içini öyle daha çabuk kabulleneceksin daha kolay atlatacaksın çünkü.

canım önceliklee biraz sakin ol....

Panikle hiçbişey yapma ki sonrasında çok pişman olursun

kapısına giderek egosunu tavan yaptırmısssın zaten

kendi kendini telkin et erkekler böyleler de baskasını sewebilir de bende onu unutabilirim zor olsada basarabilirim de
canm kendine yardımcı ol degmezzz bu kadar yıpranmayaaa

ne kadar çok böyle konular görür oldum bu dönemde
kimsenin aşkına, sevgisine güven olmuyor ne yazıkki artık.
daha düne kadar senin için ölümü göze alan adam ertesi gün kendini başkasının kollarına atabiliyor.
demekki yalanmış söyledikleri...
bundan sonra hayatına bakmaktan başka çaren yok.
Allah yardımcın olsun. o'nun adaletine güven.

Sana değer vermeyen, 1 ay içinde başkasını bulan bir insan için kendini bu kadar neden yıpratıyorsun ki?
Ona değmez bence. Ne ağlamak, ne üzülmek, nede uykusuz kalmak. Benim için en hayırlısı buymuş diyeceksin. Olanın önüne geçemezsin.
en çok da yazını okurken annen ile olan kısma üzüldüm. Bir erkek yada bir bayan için ne anneye nede babaya bağırmak, suratına kapı çarpmak hoş şeyler değil. Bir gün yanından bu sevdiğin gidince yine teselli etmek anaya babaya düşüyor. Onlar senin için her zaman en iyisini isterler. Kırma bir daha anneni de babanı da.
O değer bilmeyen insan içinde kendinide yıpratma. Eğer ki umut verip bir anda çekip gidiyorsa ve kısa sürede de birini buluyorsa bırak Allah'a havale et. Haklıysan ahın kalmaz yanında.

Hem haklı hemde bir o kadar haksız olabilirsin.İnsan hayatına ipotek koyamız.onun içinde yaşamıyoruz.değişim içeride filizleniyor.en azından bir daha ona yenilme.bakma cicim günlerine bakalım yenisiyle ne kadar sürecek.ayakları yere basan biri karşına çıkacaktır.bu acıda öğrendiğin şey belki sana bir umut olucak....

niye kalkıp kapısına gittin ya niye bukadar gurursuz davrandın. bence yanlış yapmışsın takmıyo gibi gözükecektin. demesi kolay deme çünkü benzeri benimde başıma geldi adam bana 1 ay önce barışma teklifinde bulunuyodu bir ay sonra sevgilisi oldu. ama ben asla affetmedim onu. bakıyorumda bukadar kısa zamanda başkasını bulan adamı iyikide affetmemişim. sonra nemi oldu o kızla evlendi. ne çok sveiyormuş beni değil mi:26:

olan olmuş artık bir an önce kendini toparla.sırf onşlara inat dimdik ayakta dur.ayrıca ınutma zaman her acının ilacıdır emin ol bi süre sonra böyle canın yanmayacak.

o an ki sinirle, aciyla gittim inanki hala sinirim tepemde gerci.. ama suan olmus oslaydi kesinlikle gitmezdim saten sonradan cok pisman oldum.. kendisini bir halt zannetti sayemde

bende seni cok iyi anliyorumm.. evet icim cok yandi o an, dedim ya hani böyle bir sanci hissettim solumda..

Öldürmeyen her acı, insanı güçlendirir. Nietzche'nin en sevdiğim sözüdür.
Ne zaman bu acıya katlanamam dersem, o an aklıma gelir ve güç dolarım.
Sen üzme tatlı canını kimse için. Senin kıymetli sevgini hakedecek biri
mutlaka çıkacaktır karşına. Hep dik dur ki, onsuz da var olabildiğini görsün.
Ve asla unutma karşındakinin değeri, aslında senin ona verdiğin değer kadardır.
O nedenle acının ne zaman biteceğine sen karar verirsin. Ona değer vermeyi
bıraktığın gün, acın biter gider.
Alah yardımcın olacaktır emin ol. Her zaman, herseyin hayırlısı ile karşılaşırsın
inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…