aglamaktan gözlerimmm sistiii yemin ediyorummbeynım zonkluyor.. yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor..yazaym rahatlaym ıstedım belkıı iyi gelir (
bugün cokkk sevdigim, benide sevdigine ınandıgım, ayrılmak zorunda kaldıgım sevdigimin facebookunda bilmem ney ıle ılıskısı var yazısını görünce dünyam basıma ykıldı... resmenn sol yanımda bir sancı hıssettım.. basımdan kaynar sular döküldü.. ortak arkadaslardan dolayı duvarını görebiliyorum canımcı cıcımlı sözler yazmıslar bırbırlerını bır kac gündür.. kapatmıstım faceımı ben daha bugün gördüm.. acmaz olaydımm.
benim hala umudum vardı.. ben onu sevıyodumm oda benii.. öyle sanmısım kanmısım ısteama hersey güzel olacak dıye umutlandıran oydu..kapımdan ayrılmayan da güven verıyorduu bana, ınanmıstım onaa.. nasl bırıne bu kadar kolay yer verebilir hayatında hemde kara böcüyün tekıne..!!
dayanamadımm gittim evine, bu kadar kolaymıydı.. bu kadar kısa bir zamanda baska birini hayatına nasl alabıldın dıye sormaktı amacım.. evde oldugu halde acmadı.. evdeydı gördüm camdan.. oda beni gördü..2 saate yakın bekledım acmadısımdı kendımı rezl ettım kücük düsürdüm kapısına gıderek dıye yiyp duruyorum kendımı.
ben onun ıcın anneme bagırdım yaa.. suratına kapılar carptımm.. onu savundumm.. laf ettirmedim ne oldu ne oldu evet ne oldu canım ciyerimm annem haklı cıktııı ahh annecımm
bana deger veren, benımle evlenmek ısteyen ınsana kapıyı gösterdım sırf o rezil ıcın.. bu yaz ıcın dügün dernek konusuluyordu evımızdee.. koca kafamla kaldım yıne yapayalnız ortada..
en azından bır cümle cıksaydı agzından.. tek bir cümlesevebilir baskasını sevemez mı sever tabı ama daha 1 ay önce beni sevdıgını söylüyordu.. vazgecmıyordu benden.. ???? ...
gececek biliyorum bu dönemleride atlatıcam ama nasllll nasll gececek nasl atlatıcamm
öncelikle çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsın güzelim. Aşk acısı zordur elbet. Ağla sızla ama dışarı bir şey belli etme. Hele ki sosyal ortamlarda adını anma, yazılar, şiirler, şarkılar vs koyma face e twite filan.
Elbet bir gün acın bitecek. Şunu unutma insan herşeye alışıyor. Anası, babası hatta evladını kaybediyor, yine de hayatına devam ediyor.
Benim sana bir ablan olarak tavsiyem acını başka şeylerle ifade et. Şiir yaz kendi kendine. Resim yap, dikiş nakış biliyorsan kumaşlara işle acını. Ya da en basiti benim gibi movie maker da klip yap. Hoş ben acı çektiğim için yapmadım can sıkıntısından ama... Işte dediğim gibi içindekinden kurtul. Küllerinin arasından yüksel ve o delikanlıya "yaşamak için sana ihtiyacım yok" mesajını ver böyle dik durarak.
boşveeeeeeeeeerrr.......
kendini 1 gram üzmeye değmez canım kendimden biliyorum.
4 yıllık ilişkim 1 saat içinde bitti 1 ay sonra benim çok samimi olmadığım ama benim vasıtamla tanıştığı bi arkadaşımla evlendi kendileri hiç üzme kendini hiç değmez
Naslll atlattin bu donemi
bişey değil canım neler görüp neler atlatıcaz daha bu tür tecrübeler acı ama olgunlaştırıyo insanı zırhlarını kuşandırıyo adımlarını sağlamlaştırıyo böle düşün daha kolay atlatırsın sen kaybetmezsin o kaybetmiş gelen gideni her zaman aratırmış boşver o seni çooookk arada sen hala aynı sen olurmusun orası belli olmaz üzme kendini
[ı]aglamaktan gözlerimmm sistiii yemin ediyorummBeynım zonkluyor.. Yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor..yazaym rahatlaym ıstedım belkıı iyi gelir (
bugün cokkk sevdigim, benide sevdigine ınandıgım, ayrılmak zorunda kaldıgım sevdigimin facebookunda bilmem ney ıle ılıskısı var yazısını görünce dünyam basıma ykıldı... Resmenn sol yanımda bir sancı hıssettım.. Basımdan kaynar sular döküldü.. Ortak arkadaslardan dolayı duvarını görebiliyorum canımcı cıcımlı sözler yazmıslar bırbırlerını bır kac gündür.. Kapatmıstım faceımı ben daha bugün gördüm.. Acmaz olaydımm.
Benim hala umudum vardı.. Ben onu sevıyodumm oda benii.. öyle sanmısım kanmısım ısteAma hersey güzel olacak dıye umutlandıran oydu..kapımdan ayrılmayan da Güven verıyorduu bana, ınanmıstım onaa.. Nasl bırıne bu kadar kolay yer verebilir hayatında hemde kara böcüyün tekıne..!!
Dayanamadımm gittim evine, bu kadar kolaymıydı.. Bu kadar kısa bir zamanda baska birini hayatına nasl alabıldın dıye sormaktı amacım.. Evde oldugu halde acmadı.. Evdeydı gördüm camdan.. Oda beni gördü..2 saate yakın bekledım acmadıSımdı kendımı rezl ettım kücük düsürdüm kapısına gıderek dıye yiyp duruyorum kendımı.
Ben onun ıcın anneme bagırdım yaa.. Suratına kapılar carptımm.. Onu savundumm.. Laf ettirmedim ne oldu ne oldu evet ne oldu canım ciyerimm annem haklı cıktııı ahh annecımm
Bana deger veren, benımle evlenmek ısteyen ınsana kapıyı gösterdım sırf o rezil ıcın.. Bu yaz ıcın dügün dernek konusuluyordu evımızdee.. Koca kafamla kaldım yıne yapayalnız ortada..
En azından bır cümle cıksaydı agzından.. Tek bir cümleSevebilir baskasını sevemez mı sever tabı ama daha 1 ay önce beni sevdıgını söylüyordu.. Vazgecmıyordu benden.. ???? ...
Gececek biliyorum bu dönemleride atlatıcam ama nasllll nasll gececek nasl atlatıcamm[/ı]
niye kalkıp kapısına gittin ya niye bukadar gurursuz davrandın. bence yanlış yapmışsın takmıyo gibi gözükecektin. demesi kolay deme çünkü benzeri benimde başıma geldi adam bana 1 ay önce barışma teklifinde bulunuyodu bir ay sonra sevgilisi oldu. ama ben asla affetmedim onu. bakıyorumda bukadar kısa zamanda başkasını bulan adamı iyikide affetmemişim. sonra nemi oldu o kızla evlendi. ne çok sveiyormuş beni değil mi:26:
Benim eski sevgilim ayrılırken hiç umut falan vermedi ama ben hala bekliyordum. Şimdi de askerde zaten. Benim bir arkadaşımın arkadaşı da onun asker arkadaşıymış. Arkadaşım ona soracaktı sevgilisi veya sevdiği biri var mıymış diye. Sonra bana arkadaşım dedi ki sevgilisi varmış kızla her akşam konuşuyorlarmış o an içimin nasıl yandığını anlatamam ama şaka yapmış bana. Bir anlık da olsa yaşadım o acıyı sonra dedim ki kendime gerçek olsa napabilirim ki bir gün gerçekte olacak en iyisi içimde ona karşı hiçbir şey bırakmamak, bu olayın gerçeğine kendimi hazırlamak. Ama o acıyı bir anlık da olsa tattığım için seni çok iyi anlıyorum ağla rahatla ama kendini çabuk toparlamalısın sonra bu üzüldüğün günlere üzülürsün ha bir de sakın facede falan acıklı şeyler paylaşma dışarıya hiç yansıtma içini öyle daha çabuk kabulleneceksin daha kolay atlatacaksın çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?