Öldürmeyen her acı, insanı güçlendirir. Nietzche'nin en sevdiğim sözüdür.
Ne zaman bu acıya katlanamam dersem, o an aklıma gelir ve güç dolarım.
Sen üzme tatlı canını kimse için. Senin kıymetli sevgini hakedecek biri
mutlaka çıkacaktır karşına. Hep dik dur ki, onsuz da var olabildiğini görsün.
Ve asla unutma karşındakinin değeri, aslında senin ona verdiğin değer kadardır.
O nedenle acının ne zaman biteceğine sen karar verirsin. Ona değer vermeyi
bıraktığın gün, acın biter gider.
Alah yardımcın olacaktır emin ol. Her zaman, herseyin hayırlısı ile karşılaşırsın
inşallah.
Beni seviyordu , inanıyordum diyerek artık kendini kandırmaktan vazgeçersin bu olaydan sonra umarım
Birileri uğruna savaş veririz , sonrada hüsrana uğrarırız
Sinirleniriz , yapmıyacağımız şeyler yapmak zorunda kalırız
Tıpkı senin onun evine gidip hesap sorman gibi
Peki o adam için kimsin sende hesap soruyorsun ?
Sanane demezmi adam , sen kimsin demezmi
Eski sevgili adı üstünde , ayrılmışsın bitmiş
Neyse bundan sonra yapacağını şey belli ve yapmak zorundasın
Bitti artık , bunu kabullen
Artık siz yoksunuz , tekilsiniz
Oda başkasıyla beraber
Sakinleş bence , kendine gel
Yoksa bu sinir kin nefret seni yer bitirir
kaç yaşındasın, kaç senedir beraberdiniz bilmiyorum, geçmiş yorumlarda cevapları varsa kusura bakmayın kızlar
hepimizin ayrılıkları, hayal kırıklıkları, kazık atmaları, kazık yemeleri olmuştur insanlık hali, sen duygularını çok yoğun yaşamışsın karşı taraf daha sakin karşılamış ayrılığı, belki de faceden görebileceğini tahmin ettiği için böyle bişey yapmıştır, ailenin onu istemediğini biliyosa kızgınlık vardır içinde,bilemedim
bana deger veren, benımle evlenmek ısteyen ınsana kapıyı gösterdım sırf o rezil ıcın.. bu yaz ıcın dügün dernek konusuluyordu evımızdee.. koca kafamla kaldım yıne yapayalnız ortada..
Hiç bir erkek sevdiği kızı bırakmaz...bırakmasının gitmesinin tek sebebi sana olan duygularında emin olmadıgı yada senin düşündüğü kalıba sokmamadık yada bişeyini kendine layık görmediğidir..sana tavsiyem sana asık olmayan bir erkekle evlenme hatta tüm bayanlara tavsiyem asık erkek sevdiği kadın için herseyi yapar..sen delide sevmesinde olur yada sende askısının tadından yenmez..ama bir erkeği hayatında tutmanın en basit yoludur sana asık olup evlenmesi buna can atması ne bilim hareketleri falan filan iste...
kendine layık görmemek pardon ?ne güzel moral veriyorsun kıza bravo sana .
kendine layık görmemek pardon ?ne güzel moral veriyorsun kıza bravo sana .
Arkadasım sen yanlış anlamıştın bu onun için geçerli değil hepimiz için geçerli...su yazdıklarımı bir bayan oldugun için bir erkeğe hissettiğin duygular olarak düşünsen sende aynı kanıya varırsın..ayrica layık görmemenin anlamı kendine yakıştıramayacagi değil kendinden fazla görmektir..saygılarımla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?