cok acı cekıyorum..

tskler güzel yorumun icin, inan böyle yorumlar cok motive ediyor..

aminn insallah allahimm herkesi iyi insanlar ile karsilastirsin..

Beni seviyordu , inanıyordum diyerek artık kendini kandırmaktan vazgeçersin bu olaydan sonra umarım
Birileri uğruna savaş veririz , sonrada hüsrana uğrarırız
Sinirleniriz , yapmıyacağımız şeyler yapmak zorunda kalırız
Tıpkı senin onun evine gidip hesap sorman gibi
Peki o adam için kimsin sende hesap soruyorsun ?
Sanane demezmi adam , sen kimsin demezmi
Eski sevgili adı üstünde , ayrılmışsın bitmiş
Neyse bundan sonra yapacağını şey belli ve yapmak zorundasın
Bitti artık , bunu kabullen
Artık siz yoksunuz , tekilsiniz
Oda başkasıyla beraber
Sakinleş bence , kendine gel
Yoksa bu sinir kin nefret seni yer bitirir

arkadaslarin yaptigi güzel yorumlardan sonra biraz olsun hafifledim.. sinirim gecmedi tamamen ama o kim ki ben onun icin kendimi yiyip bitiriyorum.. o keyif catarken, ben aglamicamm..aksine daha da güclü olucam.. kendimi gelistirmeye caliscam, isime gücüme bakmak en dogrusu.. ama onun icin anneme yaptigim saygisizliklardan dolayi cokk pismanim..

kaç yaşındasın, kaç senedir beraberdiniz bilmiyorum, geçmiş yorumlarda cevapları varsa kusura bakmayın kızlar
hepimizin ayrılıkları, hayal kırıklıkları, kazık atmaları, kazık yemeleri olmuştur insanlık hali, sen duygularını çok yoğun yaşamışsın karşı taraf daha sakin karşılamış ayrılığı, belki de faceden görebileceğini tahmin ettiği için böyle bişey yapmıştır, ailenin onu istemediğini biliyosa kızgınlık vardır içinde,bilemedim

20 yasindayim oda 24, 1bucuk seneye yakin beraberdik.. irk farkindan dolayi ayrilmak zorunda kaldik..ama herseyde varmis bir hayir..

haddime düsmez ama aciyla tecrübe edindigim seyi siz siz olun yapmayinn.. annenizi, babanizi bir erkek icin kesinkle kirmayin.. ses bile yükseltmeyin.. gördüm ki hic ama hiiiic degmiyor.. sizi canindan cok seven ailenizi kirmakla kaliyorsnuz..:
14:

Elbetteki yaşadığınız durum çok zor.
Yaşadığınız duygu en çok hayal kırıklığı olsa gerek.

İnşaallah geçecek ve çok mutlu olacaksınız; bunu dışarıdan bizler görebiliyoruz, sizinde görmeniz için zaman gerekiyor.

Bu zamanı kaliteli geçirmek sizin elinizde..
Acınızı çekin, özleyin, kızın, öfkelenin ama bunu çevrenize yaymayın, belli etmeyin.

Çünkü ne kadar çok paylaşırsanız, acınızı saklama gereği duymasanız o kadar zayıf olursunuz.

Özellikle kişinin yalnız kaldığı zamanlar dokunur böyle duygular. Akşamları mesela.

Bu yüzden kendinize mutlaka rutun hale gelen faydalı bir uğraş bulmalısınız.

cok üzüldüm canım yacanın nasıl yanıyordur şimdi
misilleme ıcınde yapmış olabilr
ama şimdi bunları dusunme zamanı değil şimdi dışarı cıkamaz yatamaz yemek yemek bile istemezsin...
ama dua et yardım iste allahtan ...
geçecek bu zamanlarda hakkında hayırlısı neyse o olacak allaha bırak herşeyi

dünyada herkez ettiğini gormeden olmez ıcın rahat olsun. MEVLA YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

eski konularına baktımda arkadaşım, hakkaten dahada kızdım hem sana hem o adama.
ırk farkı neysede din farkı cok büyük bir sorun.
ve musluman bir kadının biliyorsun evlenmesi caiz değil. bütün ömür nikahın olmaz zina etmiş olurdun yani.
zamanla unutursun şimdi sevmediğin birine evet deme ama hakkında hayırlısı olmuş . dışardan gözükür şimdi sen anlamazsın ama güzel olur inş herşey

zorla güzellik olmaz maalesef.içinizde acınızı yaşayıp,bir daha onunla görüşmekten,kendinizi kötü durumlara düşürmekten kaçınmalısınız.hangimiz böyle aşk acıları çekmedi ki.nasip kısmet değilmiş.onun için ne kendinizi,ne de o insanı suçlamayın.hayatınızı devam ettirin.hayat bizim sınavımızdır.bu mücadelede güçlü olun.herkes için iyilik isteyin.

bana deger veren, benımle evlenmek ısteyen ınsana kapıyı gösterdım sırf o rezil ıcın.. bu yaz ıcın dügün dernek konusuluyordu evımızdee.. koca kafamla kaldım yıne yapayalnız ortada..

sen sevdiğin var diye değil gelen adayı sevmediğinden yol gösterdin...
bence böyle düşün
belki de çok çok ileride gerçekten sevdiğin adamla evlendiğinde şöyle diceksin 'Allah ondan razı olsun,eğer zamanında hayatımda olmasaydı annemlerin talibiyle evlenecektim ve kocamla asla tanışamıcaktım' di mi?
belkide o pek münasip(!) kısmetini reddetmen için tek şansın başka birine ümitle bağlı olmandır

aynı durum benimde başıma geldi ayrılmıştık deli givi seviodum özlüyordum, düzelecek diye bekliyordum... bi baktım bilmem ne ile ilişkisi var diye... o an bitti benim için,, gözyaşlarım o anda içime aktı ve bitti...ne aradım ne sordum o anda bitti canı cehenneme... b

Bbenimde aynısı idi ilk baş deymezsin ile nişanlıyı kaldırıp sadece nişanlıyı bıraktı sonra resimler silindi nişan resimlerimiz arkasından nişanlıda kalktı sinir krizleri geçirdim delirdim sonra nişan atıldı beni engelledi falan ben bir süre kapattım facemi şimdi 1 sene olacak ilk defa gördüm geçenlerde hep faceden bakıyordum ,ilk ilişkisi var diye görünce rabbime çok dua ettim 1 sene sonra gördüm kızla el ele geziyordu beni gördü kafasını çevirdi baktı sonra tekrar dönüp baktı ama beni göremedi o gün bıraktım onun için üzülmeyi hakeden biri değildi çünkü haketmiyordu he 1 seney geçti ve ben hayatıma kimseyi almadım bazen hala ağlarım ama ona verdiğim değere deymediği için nasıl bu kadar kör olabildim diye annem hep derdi bunlar seni üzecek diye dediği olduu çok üzdüler beni şimdi biri var anneme resmini gösterdim ben korkuyorum ondan fırlama tipi var diyorum annemde ben dipğerinden daha çok korkuyordum bundan korkmuyorum diyo bilmiyorum sadece 2 kere kahve içtik fırsat tanı bana dedi bende son bir şans dedim ona bakalım işleri yavaşlasın konuşacağız tekrar oturup ama canım kafanı toparla bende çok ağlamıştım 10 kilo vermiştim o zamanlar şimdi herşey bitti kalbimde kafamda yeni bir ilişkiye başlama karar verdim

kaç yasındaydı canım yaaa hemen bırını bulup facebooklarda ilişkisini ilan edenler genelde beyın yasları kucuk oluyor!

artık yapacak bişi yok bulmus bıle bırını unutman acısından daha kolay umut ettıkce daha cok uzulurdun

Allah yardımcın olsun....

Hiç bir erkek sevdiği kızı bırakmaz...bırakmasının gitmesinin tek sebebi sana olan duygularında emin olmadıgı yada senin düşündüğü kalıba sokmamadık yada bişeyini kendine layık görmediğidir..sana tavsiyem sana asık olmayan bir erkekle evlenme hatta tüm bayanlara tavsiyem asık erkek sevdiği kadın için herseyi yapar..sen delide sevmesinde olur yada sende askısının tadından yenmez..ama bir erkeği hayatında tutmanın en basit yoludur sana asık olup evlenmesi buna can atması ne bilim hareketleri falan filan iste...

kendine layık görmemek pardon ?ne güzel moral veriyorsun kıza bravo sana .

Kotu anlamda soyledigini pek sanmiyorum. Bir erkegin ne dusundugu cokta onemli degil. Konuyu acan arkadas takma kafana sen degerlisin. Bir insana vazgecilmez oldugunu hissettirdiginizde ilk vazgececegi kisi siz olursunuz demis Freud. Vazgecilmemek once kendine deger vereceksin, sonra ona. Unutma denizde balik cok. Baska bir balik bul kendine.

Arkadasım sen yanlış anlamıştın bu onun için geçerli değil hepimiz için geçerli...su yazdıklarımı bir bayan oldugun için bir erkeğe hissettiğin duygular olarak düşünsen sende aynı kanıya varırsın..ayrica layık görmemenin anlamı kendine yakıştıramayacagi değil kendinden fazla görmektir..saygılarımla...

ok ben yanlış anladım .ben şey gibi düşüdndüm öle okuyunca hani kendine layık bulmadı gibilerinden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…