7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.
Soyu cingene olunca ne oluyormus anlamadim? irkcilik mi yapiyorlar?
Ailenin tavrinda ters birsey mi oldu veya aile yapilari mi uyumlu degil?
bence bu aksam gitmeyin zaten, birseyler uydur iptal et bana kalirsa,
moraller bozukken gidilirse hersey dahada kötü olur.
hayır.hatta ilk bize geldikleri akşam aileler çok iyi anlaştı.birbirlerini sevmişler..erkek arkadaşımıda sevmişler.dede onlar gttikten sonra bu lafı ortaya atana kadar hiç bir sorun yoktu.babam ısrarla olmıycak bu iş diyor.ailemide silemem 7 yıllık ilişkimide
7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.
Çingene soyu nedir ki?
Nereden anlaşılıyor ki?
Ne zararı var ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?