çok acil akla,mantığa ihtiyacım var..

Benbaşka ırktan olduğum için 7senelik sevgilim ailesi yüZünden benden ayrılsa kahrolurdum. Erkek arkadaşın adam gibi bir adamsa 7 ceddi yüzünden neden ayrılasın ki?
eğer sevgilin aradığın kişi ise işte bu o diyorsan ayrılma. Herkes aileni ezme diyor da belki kız hayatının aşkını kaybediyor!

ben hiçte sempatik bulmuyorum çingeneleri maalesef..
yurtdışında çingeneler türkiyedeki gibi zararsız değiller çünkü.

türkiyedekilerin de çok farkı yok onları tanımayanlar pek bilmiyorlar aslında.her insan öyle ya da böyle ırkının özelliklerini taşır.en iyi en okumuşunu da gördüm ama içinden neler çıkıyor kolay değil onların içine girmek.benim de kızım olsa ben de kızımı vermekten korkarım.konu sahibinin ailesini de çok haksız görmüyorum

Çok koyu mhp'li ırkçı denilebilecek kadar aşırı milliyetçi bir almanyada akrabam 40 yaşından sonra babaannesinin Türk olmadığını Yunanistan'dan kendisi ile tanışmaya gelen uzak akrabaları sayesinde öğrendi . Çok dalga geçmiştik zamanında saf Türk'le

şu soy aile araştırmasına sinir oluyorum. Yıl olmuş 2012 nelerle uğraşıyoruz.

bizim iyiliğimizi düşünüyolarmış,hiç bana sormuyolar fikrin nedir yapabilirmisin diye hattımı bile değiştirdiler.

çok üzücü bi durum arada sen kaldın heralde. insanların bu denli ayrılmasına karşıyım hemde çok ama sen uygun bi dille babanla konus ve ikna etmeye çalış

konuşuyoruz ama hep aynı noktada takılıyoruz babam çok takıntılı olmaz dedimmi olmazmış..hatta ailesi geçen akşam konuşmak için aramış biraz ısrarlı davranınca babam karakola şikayet etmiş.karakolda karşı karşıya geldik.artık bu saatten sonra nasıl düzelir,düzelse bile bunlar nasıl unutulur bilmiyorum.tam bir umutsuz vaka bizimkisi..

zaten böyle olduğunu öğrenene kadar problem yoktu.Pek memnunlardı.bunun dinde bile yeri yok ama anlatamıyorum.at gözlüğü ile bakıyolar..

merhaba canim, öncelikle cok üzüldüğümü belirtmek isterim Allah hakkında hayırlısını versin yardim etsin sana.bende buna benzer bir durum yasadım ailem cok karsı çıkmıştı nişanlıma (eski), hatta çingene soyundan geliyor vs falan dedi ama bunların bahane olduğunu sonradan anladım.babamin,nisanlimin annesine hic isinamadigini o kadının ılerde beni cok üzeceğini sezdigi icin boyle söylemiş.irkciligin dinimizde yeri yok insanları begenmemeninde yok.babama bunu söylediğimde benim ne demek istediğimi ins gec olmadan anlarsın dedi.nitekim ayrildik ve sonradan öğrendimki annesi gercekten babamin tahmin ettigi gibi biri çıktı.onun yüzünden ayrildik yani kısacası.baban acaba bahanemi sunuyor belkide ici isinmamistir vazgeçmen icin boyle diyordur

bize ilk geldikleri akşam ailesini çok beğendi hatta annesi sana asla kaynanalık etmez falan diye muhabbet geçti.sülalesini araştırdıktan sonra fikri değişti.

sırf ben surat yapıyorum diye,babam "tamam gelip,istesinler" dedi.peki bu aileler nasıl anlaşıcak?olanlar unutulabilecek mi?

Sen zaten akıllısın akla fikre ihtiyacın yok ki! Onu ihtiyacı olanlara ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…