Arkadaşım o zaman yazarken kızın yaşı küçük ailesi o yüzden dava açtı diyecektiniz siz, neyse sonra ailesi oğlanın bahsettiginiz soydan geldigini görünce,açmadığı dava kalmadı diye bir cümle kurdunuz keşke bu cümleyi kurmasaydınız
yazarken kızın yaşından da kaçmış olduğundan da bahsettim..
sizce öyle yazmasaydım iyi olacaktı ya, bence de sözlerim cımbızla çekilmeseydi iyi olacaktı, zira ben ırka bir şey demediğimi yazmıştım..
keşke bana tutup kız neden şimdi içler acısı halde diye sorular yöneltseydiniz, böyle bir aile de ne oluyor ki? deseydiniz
ama bunun yerine nedense beni eleştirmeyi tercih ettiniz... konuyla değil benle ilgilendiniz ...
ne diyeyim saygım sonsuz...
hayırlı forumlar...
7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.
7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.
arkadaslar ya konu sahibini hiç gören oldu mu buralarda, biz kendi kendimize konusuyoruz .. ne yaptı acaba? fikir verin demiş onun bizim fikirlerimize yorumu ne?
Ilk önce cingene denildiginde akla ne geliyo ki? Oynamayi seven insanlar(sacma oldu biraz ama kizlar gercekten bana bu sorun sacma gibi geldi cingene olduklari icin aile istemiyor haydeeee :)
ya kusura bakma ama bana cok sacma geldi. 7 senedir girip cikiyorum evlerine hic süphelenmedim, dedem karsi vs vs ya bu ne bicim bi mantik arkadas.
Herkesin kökeni cok farkli yerlere dayaniyordur. Cingene olmussa nolmus yani? Insan olsun da gerisi fasa fiso bence.
Bencede erkek arkadasina bu durumu izah et ve onlar tekrar gelsin konussunlar. Bence daha mantikli.
Seninde sakinlestirici igne vurmani gerektiren bir durum yok ortada arkadasim. Cogu kiside ilk baslarda pürüz cikiyor malesef. Zamanla hal olur sen merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?