birde hiç şüphelenmedim yazmıssın ya ben ona koptum
nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.
nasılmı böyle şey olur.hayırdır. bu nasıl bir cümle. sanki okuyanda sanacakki,aile terörist,aile hırsız,aile kadın taciri..neyin şokundasınız anlamadım ki. ırkçılığa gerek yok.çingene olsalar ne. bir ırkımı yeriyoruz burada.
onlarda insan biliyormusunuz... babanıza hatırlatın bunu. almanyadski dazlaklardan farkımız olsun değilmi. bizleri sırf türk olduğumuz için yakan o kafatasçılardan
benim içinde sadece adam olmaları önemli ama babama anlatamadım.ve arayıp bu işin olmıycağını söyled, bile ne yapcam ben
aylar önce bir tanıdığımız 18 yaşında kocaya kaçtı...
bizim köyde pek bir adettir kaçmak zaten...
neyse sonra ailesi oğlanın bahsettiğiniz soydan geldiğini görünce, açmadığı dava kalmadı...
ırkı tanımak lazım....
kız tüm ailesinin çabasına rağmen evine dönmedi, şu an ki haliyse içler acısı ...
neyse sonra ailesi oğlanın bahsettiğiniz soydan geldiğini görünce, açmadığı dava kalmadı...
ırkı tanımak lazım....
kız tüm ailesinin çabasına rağmen evine dönmedi, şu an ki haliyse içler acısı ...
konu fazla kalmaz sanırım,ırk dolayısıyla kapanır..
kapanmadan tavsiyem ailenizi dinlemeniz yönünde.
aile onayı olmadan iş rast gitmiyor..
yani ırka lafım tabi ki yok, saygım sonsuz ama aile hayır diyorsa bir bildiği olmalı ...
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum..
ırkı tanımak lazım....
konu fazla kalmaz sanırım,ırk dolayısıyla kapanır..
kapanmadan tavsiyem ailenizi dinlemeniz yönünde.
aile onayı olmadan iş rast gitmiyor..
yani ırka lafım tabi ki yok, saygım sonsuz ama aile hayır diyorsa bir bildiği olmalı ...
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum..
şimdi , bizim anayasamızda, çingeneler ile evlenince suç diye bir hükümmü varki aile dava açmış. ahada suç işte. alın bunları hapse atın diye dava açmışlar:))
Arkadaşım ben birşeyi anlamadım karşı taraf oğlan tarafına niye dava açmış farklı soydan geldigi için mi açmış o zaman onun için dava açmışlar ise herkes birbirine dava açsın böyle birşey olur mu
sizde beni güldürdünüz...
ben kökenleri itibariyle evlenmelerinde yasak var şeklinde bir yasa hükmüne dayanarak dava açtıklarını yazmadım, bu sizin çıkarımınız..
saygı duyuyorum..
kızı küçük yaşta kaçan bir aile, üstelik de kendi yaşam anlayışına ters bir ırka kaçıyorsa bunda davacı olmaları haktır diye düşünüyorum...
eğer uygun bir aile olsaydı, düğün dernek kurulabilirdi... fakat aile yapısına ters olduğundan baba kesinlikle evlenmelerine müsaade etmedi..
yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum...
yazımda da belirtmiştim tekrar yineliyorum KIZ KAÇTI... aile bunun şokunu atlatamadan bir de öyle olduklarını öğrenince müsaade edemedi..
çok normaldir değil mi daha 18 yaşına bastığı gün kızının birden kaçmış olması,
ve üstelik kaçtığı insan toplumunun kızın ailesince hoş karşılanmaması, aileninde dolayısıyla buna tepki verip kızı ellerinden almak için mücadele etmesi..
Allah kimsenin başına vermesin de uğurlar olsun giden gitmiştir denmiyor sanırım evlat için..
tasvip edilmeyen yerde ise elinden gelen mücadele veriliyor..
sizde beni güldürdünüz...
ben kökenleri itibariyle evlenmelerinde yasak var şeklinde bir yasa hükmüne dayanarak dava açtıklarını yazmadım, bu sizin çıkarımınız..
saygı duyuyorum..
kızı küçük yaşta kaçan bir aile, üstelik de kendi yaşam anlayışına ters bir ırka kaçıyorsa bunda davacı olmaları haktır diye düşünüyorum...
eğer uygun bir aile olsaydı, düğün dernek kurulabilirdi... fakat aile yapısına ters olduğundan baba kesinlikle evlenmelerine müsaade etmedi..
yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum...
yazımda da belirtmiştim tekrar yineliyorum KIZ KAÇTI... aile bunun şokunu atlatamadan bir de öyle olduklarını öğrenince müsaade edemedi..
çok normaldir değil mi daha 18 yaşına bastığı gün kızının birden kaçmış olması,
ve üstelik kaçtığı insan toplumunun kızın ailesince hoş karşılanmaması, aileninde dolayısıyla buna tepki verip kızı ellerinden almak için mücadele etmesi..
Arkadaşım o zaman yazarken kızın yaşı küçük ailesi o yüzden dava açtı diyecektiniz siz, neyse sonra ailesi oğlanın bahsettiginiz soydan geldigini görünce,açmadığı dava kalmadı diye bir cümle kurdunuz keşke bu cümleyi kurmasaydınız
18 yaş yazmışsınızda. suç değil. kız reşit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?