yaklasık 3 ay canm
gerçekten çok ilginç dedenin tahmin etmesi ve ailenin taa memlekete gidip araştırması. demek ki fazlasıyla önem veriyorlar bu tür konulara. tamam bazen önemli olabilir köşeli farklar ama sen 7 yıldır bir anormallik hissetmemişsin. ailen yeni mi öğrendi olayı? yani bir tek bu durum mu geleceğini değiştirecek kadar önemli? sevgilin, işi vs vs vs bunlardan ailen için elle tutulur bir şey yok mu?
çingene olunca ne oluyor anlamadım ki
bence yaşayışlarınız beklentileriniz uygun mu diye bakın
mesela bence en önemli şey insanda Allah korkusu olması
eğer dedeniz maneviyata önem veren biriyse bu yaptığının vebal olduğunu, Kuran-ı Kerimin kavmiyetçiliği ırkçılığı reddettiğini, insanların doğdukları ailenin kader olduğunu söyleyin
yok erkek arkadaşınız Allah korkusu olmayan biriyse de boşverin gitsin
Canım seni çok iyi anlıyorum..benim de aynen 6 senelik ilişkim var. istemeye geldiler.söz yüzüğü taktık aileler anlaştı snonra onlara gidince herşey değişti..babam kültür farklılığı var yapaazsın sen bu aileyle dedi. ve yaşadığın her şeyi yaşadım fazlası vardır eksiği yoktur babam ya o ya ben bile dedi..1 ay hiç konuşmadık babamla.ama söz yüzüğümü hiç çıkarmadım..konuyu da açmadım hiç..sonradan gönlü razı olmadı üzülmeme sonuç olarak şubatta nişanımız haziranda düğünümüz var :) sana tavsiyem çok karşı çıkma ailene çünkü erkek arkadaşını her savunuşta elalemin oğlu için ailesini eziyor diye düşünüyorlar..çok zor süreç ama sabret eminim ailen ikna olucaktır...
senin adına çok sevindim hayırlı uğurlu olsun.babam bütün yakınlarıma anlatmış bu durumu şuanda yanımda olan hiç kimse yok.herkez karşımda duruyor.herkez arayıp sakın yapma diyor.işin içinden bir türlü çıkamıyorum..allah kimseyi sınamasın..
cnm umutsuz olma ne olur bak daha çok yeni olay..bizde de olay tüm akrabalara ve neredeyse komşulara taşındı..babam ya o ya ben dedi..nerdeyse kaçarsın ama ben vermem dedi..ve işin kötü tarafı sözlümün yüzüne karşı da ailesini kötüledi durdu..ama şimdi damadımı seviyorum ama ailesine karşı düşüncelerim aynı diyor..benim mutluluğum için yumuşadı..biraz zaman geçsin eminim baban da istemese bile seni mutsuz görmeye dayanamıcaktır.bana da arkadaşlarım hep dedi yoluna girer diye inanmadım hayatta babam değişmez dedim ama Allah büyük..sen de sabret biraz geç olur belki ama güzel olur..bol bol dua et..ben de dua edicem senin için..
cnm telaşından olsa gerek cümle kurarken traji komik hale getirmişsin.çingene sülalesinden gelmek diye birşey mi varki çingeseyse zaten çingenedir.ırk ayrımına bende çok karşıyım.ama yaşam şartları bazılarının gerçekten çok zor oluyor.ama yazdıklarından anladığım kadarıyla iyi bir yaşamları vari bu zamana kadar hiç anlamamışsın.kınamak için asla demiyorum ama kolay anlaşılmıcak gibi değil bazıları.üstelik ünv okumuş kendini yetiştirmiş.sırf ırkı farklı diye seni ayırmaları çok yanlış bencede allah yardımcın olsun.
7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.
ayy ben bayılırım çingenelere pek sempatik kimseler olurlar
dede eskide kalmış onun kusuruna bakılmaz da babana ne demeli ..
7 yıllık ilişkim süren bir ilişkim var.geçen hafta ailesiyle bize tanışmaya geldiler.bizde buakşam onlara davetliydik.fakat dedem ailenin çingene soyundan geldiği iddia etti.ailemle burdaki sülalesini ve köydeki ailsesini araştırmaya gitti.durum dedemin tahmin ettiği gibi.babam bu iş kesinlikle olmaz sana hakkımı helal etmem diyor.3 gündür sakinleştici vuruluyorum.erkek arkadaşımın henüz olan bitenden haberi yok.7 yıldır evlerine girer çıkarım.neredeyse tüm ailesini grdüm.ama hiç şüphelenmedim.nasıl byle bişey olur aklım hala almıyor.bu akşam onlara gtmycez dye babam tutrdu.ben n yapıcam ne olur yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?