çok acil akla,mantığa ihtiyacım var..

ikimizde 25 yaşındayız üniversite mezunuyuz.üniversitede tanıştık zaten.ailece gayet derli toplu insanlar.yakından uzaktan alakaları yok..ama bu babamı ikna etmeye yetmiyor.kafayı yemek üzereyim.orta yolu nasıl bulucam ne olur yardım edin bana.kimsenin başına gelmedimi böyle bişey...

ailemi karşıma almak gibi bi manyaklık yapmak istemiyorum.onların ahını almak istemiyorum.işinde gücünde çalışan bir çocuk babam daha ne istiyor anlamıyorum

inanın her akşam aynı şeyi konuşuyoruz.ama dinletemiyorum bile çıldırmak üzereyim.

amin.teşekkür ederim.

7 yılda nasıl anlamadın çingene soyundan geldiklerini yada ailen hiç mi duymadı?
Bir arkadaşımında başına geldi. Aieleler tanıştıgnda, kızın babası çingenelikten şüphelendi , araştırdı ve çingene çıktılar gerçekten.
Karşı çıktı ailesi, kız ailesinden gizli gizli birkaç ay daha devam ettirdi daha sonra dayanamadı ve ailesini seçti.
Şuan başkasıyla birlikte ve mutlu
Çok zor bir durum, Umarım atlatırsın...

benım babamda boyleydı

aklında meger halamın oglu varmıs.. bana etmedıgı laf kalmadı. aynen soyledıgı su : erkeksızlıkten çatladınmı daha yasın 25...

ben ılle de olacak dedım.. bırazda acitasyon yaptım se benım mutlulugumu ıstemıyomusun fılan :))

sounda razı oldu...

konu sahibi herkes soruyor ısrarla dedeniz nasıl anladı çingene soyundan geldiklerini maşallah ne dedeymiş öyle ,siz 7 senede çözememişken çözmüş. Ben de soruyorum nasıl anladı ?

canım çingene olduklarını anlamk için büyükler genelde tecrübeli mesela benim dedem kendi memleketimizde hangi köy hangi mezhepten hangi ırktan bilir mesela ben bi arkadaşımdan söz edim hangi köylü der x köylü derim tak şu mezheptendir der hoş arkadaş olunca pek bişe farmetmez ama büyükler şıp diye anlıyolar...
şunuda sölemeden geçemicem sadece çingene soyundan oldukları için demiorum ister çingene ister laz ister gürcü ister yugoslav ister türk ne olursa olsun sözüm genel yane
davul bile dengi dengine arkadaşım aileni asla çiğneme hemde asla asla asla
mezhebini ırkını bilemem senin ama farklı bi ırktan çok zor kültürüne alışamazsın şu an içlerine girdim sanıosun ama girmedin daha evlenince girilio asıl içlerine dedene kızma sakın adam anlamış buda bi işaret bence olayları akışına bırak
olsun diye diretme sakın inatlaşma olursa olur hayırlısı olsun de ama ailen illa KESİNLİKLE olmaz diosada kulak ver ve bütün hayatın boyunca suçlamıcana başına bişe gelince onlardan bilmicene kendi kendine söz vererek vazgeç ilişkinden benim fikrim bu biliorum zor ama hakkında hayırlısı olsun....

çok sevindim senin adına hayırlı olsun.ne kadar sürdü bu acıtasyon dönemi :26:

çingene olunca ne oluyor anlamadım ki
bence yaşayışlarınız beklentileriniz uygun mu diye bakın
mesela bence en önemli şey insanda Allah korkusu olması
eğer dedeniz maneviyata önem veren biriyse bu yaptığının vebal olduğunu, Kuran-ı Kerimin kavmiyetçiliği ırkçılığı reddettiğini, insanların doğdukları ailenin kader olduğunu söyleyin
yok erkek arkadaşınız Allah korkusu olmayan biriyse de boşverin gitsin

gerçekten çok ilginç dedenin tahmin etmesi ve ailenin taa memlekete gidip araştırması. demek ki fazlasıyla önem veriyorlar bu tür konulara. tamam bazen önemli olabilir köşeli farklar ama sen 7 yıldır bir anormallik hissetmemişsin. ailen yeni mi öğrendi olayı? yani bir tek bu durum mu geleceğini değiştirecek kadar önemli? sevgilin, işi vs vs vs bunlardan ailen için elle tutulur bir şey yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…