cok acil bakin

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Kizlar merhaba konunun dinle alakasi yok ama cok korktum bilenleriniz var uzun bir suredir yurtdisindaydim eve geldim detayli bir temizlik yapayim dedim mutfak dolaplarimin icinde bir zarf buldum ustunde 1. Gun yakilcak 5. Gune kadar yakilcak yaziyor zarfin icinde de 5 tane arapca kagit var arapca biliyorum ama anlamlarini bilmiyorum ben ne yapicam bu kagitlari bilen varsa lutfen soylesin ne anlama geliyor bunlar
Hic boyle seylerle isim olmaz ama birden boyle seyle karsilasinca ne yapacagimi bilemedim ..
Zarfi alip cami hocasina mi gitsem kime okutcam ne yazdigini nerden bilcem
Biri yardim etsin ,anahtar sadece eski esimde vardi dolayisiyla onun koydurdugundan eminim

Biz çelik kapı taktırırken kapının kasasından öyle bir şey çıktı.Ben çay var bizim orda oraya attım.

Biz çelik kapı taktırırken kapının kasasından öyle bir şey çıktı.Ben çay var bizim orda oraya attım.

Merak ediyorum ama ne hakla ne sacma bir eve boyle bir sey koymak bir de sakli gizli degil ki bardaklari koydugum dolaba koymus

Bırak bunları yalancı it kısmetim açılsın diye mi yaptırdın, yaz.

Kiz o degil ben biraz arapca falan biliyorum helak falan yaziyo anlamadim ki ne helak olcak Allah korusun tamam dort dortluk musluman degilim belki ama korktum yani benim hic isim olmaz oyle seylerle

resmini ekle bir bilen okusun, çok taktıysan, ben bulsam çöpü boylamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…