cok acil bakin

Kiz o degil ben biraz arapca falan biliyorum helak falan yaziyo anlamadim ki ne helak olcak Allah korusun tamam dort dortluk musluman degilim belki ama korktum yani benim hic isim olmaz oyle seylerle

İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı korkma. Bu kadar salak bir adamın bulduğu hocadan da yaptırdığı büyüden de ne olur allasen.

Witch bana özelden atar mısın resmini

İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı korkma. Bu kadar salak bir adamın bulduğu hocadan da yaptırdığı büyüden de ne olur allasen.

kız ben yazamamıştım sen yazmışsın

islamda büyü vs olmaz

Allah ile kulun arasına giren her aracı günahtır

helak ol diye dua ettirirse de kendi helak olur

bir de kötü bir şey değil diyormuş

gelsin alsın o zaman kağıtlarını

Iyi de bu herifin kafasi hic mi calismiyor anlamadim ki. Yak yazinca sen de yakacakmiymissin hemen. Arastirmadan sorusturmadan hem de. Eşin seni hiç tanimamis

Bende şimdi araştırdım sirke içinde bekletip yazılar silinince denize at tarzı bir şey yazıyor. Hoca ile görüş öncesinde. Adam seni kendine aşık etmeye mi çalışıyor acaba

witch hunt senin neden mutfak ekonomisi çökük bulmuş olduk nedenini. Korkma canım. Rabbim tüm kötulerden sana sığındım de yat uyu. Sabah ta bir cami hocasına sor diyicem ama onlar genelde insanların aklı karışmasın diye yok eder yada edin der m zaten doğrusu da öyle. İstersen òzel den bir at resmini arapça bilen tanidiklara yollayım

Ayni şeyi düşündüm. Bugün maddiyatla ilgili bir konuda witch e yorum yapmistim. Üstüne bu gelince çok şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…