- 19 Ocak 2011
- 694
- 262
- 103
- Konu Sahibi umut_20114
gebelik aşısı yaptıran olumlu veya olumsuz sonuç alan varmı ben yaptırdım ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebelik aşısı yaptıran olumlu veya olumsuz sonuç alan varmı ben yaptırdım ama
tatlım hatırladın mı, pen yaptırmıştım ve işe yaradığını düşünüyorum çünkü pozitif ve sağlıklı gebelik elde ettik, inşAllah senin de öyle olur...
inşallah bu gün transferimin 8 günü idrar testinde pozitşf çıktı 5 6 7 8 günlerde test yaptım pozitif acaba gebelik aşısının etkisimi yoksa ilaçlardanmı diye düşündüm çok korkuyorum hayal kırıklığı çok zor inan sen kaçıncı gün öğrenmiştin acaba lütfen bişeyler yaz ihtiyacım var
Canım hatirlamiyor musun benim de 5.gunden itibaren pozitif çıktı çünkü ikizdi. Bence senin de ikiz ve inan gebelik aşısı pozitif çıkarmaz ayyyyy inan canım çok sevindim. Allah kendi elimle listeye seni hamile eklemeyi nasip etsin. Haber ver bize :)) hamilesin buna inan ben de senin gibi inanamamistim...
ay canım çok teşekkür edrim sana dün kan testi yaptırdım 101 çıktı sence değerim nasıl 8. günkü değer bu çok mutluyum inan Allahıma binlerce şükürler olsun Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın canım![]()
nım gebelik aşısı dediğiniz nedir? Benimde tekrarlayan düşüklerim var daha doğrusu biyokimyasal gebelik bir dr. Eşlmden kan alıp onu işlemlerden geçirip koldaki damardan bana vurdu bunu. Ama sonra gittiğim dr gereksiz dedi ben de dolandırıldık diye üzülüyordum. 1 kez yaptı bana. Size kaç kere yaptılar acaba, acıdı mı yaktı mı yani bir de enjeksiyon kan akldırdığımızdan farklı mıydı
anladım canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Ben de 750 lira verdim o aşı için ben de 1 2 aya kadar tüpe başlayacağım bir de ilaç hariç kaç liraya mal oldu bahçecide. Çok duydum iyiymiş diye o hastaneyi ben de istanbula geldim detaylı genetik araştırması yapılıyor ona göre pgt li ya da normal tüp bebek yapacağız siz istanbul da mısınız
8.gun için değerin gayet güzel. İnşallah katlanarak devam eder. Seni takipteyim...
nım gebelik aşısı dediğiniz nedir? Benimde tekrarlayan düşüklerim var daha doğrusu biyokimyasal gebelik bir dr. Eşlmden kan alıp onu işlemlerden geçirip koldaki damardan bana vurdu bunu. Ama sonra gittiğim dr gereksiz dedi ben de dolandırıldık diye üzülüyordum. 1 kez yaptı bana. Size kaç kere yaptılar acaba, acıdı mı yaktı mı yani bir de enjeksiyon kan akldırdığımızdan farklı mıydı
sağol canım inşallah senin ilk değerin kaçtı acaba ikiz olabilirmiki gerçi farketmez tekinede razıyım sen kaç aylık oldun