Çok acil ev arkadaşı arıyorum

melan_choly28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
21
0
36
İstanbul
eşimden boşanalı 2 yıl oldu ev arkadaşımla kalıyordum iş yerinin uzaklığı nedeniyle evden ayrılıyor ve tek başıma istanbul gibi bir yerde geçinmek gerçekten zor ve çok zorlanırım iki iş yaptığım halde bahçeşehir esenkentte yaşıyorum temiz dürüst güvenilir çalışan yada öğrenci aklı başında olan bir arkadaşa ihtiyacım var evde herşey mevcut kendi özel ihtiyaçlarını alıp gelebilir bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)

cok enteresan bugun uye olmusunuz ve hemen acdıgınız konu ev arkadsı arıyorum olmus enteresan bende mı yazsan acıl komsu aranıyor dıye

niye öyle diyorsun ki ben kk eski üyelerindenim zaten pilli bebek olarak ama şifremi unuttum 2 yıl olmuştur giremediğim aklıma geldi ondan gerçekten acil bir konu olduğu için yazdım :) ön yargılı olma lütfen arkadaşım burdan çok güzel dostluklar kurmuştum eski üyelerle görüştüğüm olmuştu ama hepsi evliyken boşandıktan sonra sıfırladığım için hayatımı ve malum iyi gunler geçirmedim girmedim açıkçası ..neyse bakalım belki şansım olur

sende benı yanlıs anlama canım on yargılı davranmak ıstemem maglum sıteyı az cok bılırsım erkek dadanınca hemen acdıkları konular bellı bende fake konu sandım o yzuden sey etım kusura bakma yenıden sen en ıyısı gel benım buraya tasın bende komsu arıyorum D:

Arkadaşım kaç yıllık üye olursanız olun,kim size güvenir siz kime güveneceksiniz?
Evlenip boşanmışsınız hayırlısı olsun da şu güven denen duygu konusunda azıcık mı tecrübe sahibi olmadınız?
Yazık etmeyin kendinize!
Gerçek hayat burası gibi toz pembe değil,rica ederim açın biraz gözünüzü!

Biriyle tanışıp kaynaştığınızı varsayalım.
Bilmem kaç defa buluşuldu,görüşüldü,okeylendi ev arkadaşlığı.
Kadın "eşyalarımı getiriyorum bak abim,babam senle tanışacak eşya taşımaya yardım edecek" dediğinde "hayr olmaz" mı diyeceksiniz?
"Evet" dediğinizde evinize giren tanımadığınız kadının yanındaki eşyaları taşıyan abi vasfındaki adam size maddi manevi zarar verir diye hiç mi düşünmüyorsunuz?

canım benim o kdr uç noktayı düşünürsek hiç kimseye güvenmeyelim o zaman ayrıca kişi zaten kendini belli eder ki sadece ev arkadaşı konusunda değil iş yerinde olsun dışarda olsun her an herşey başımıza gelebilir

Gerçekten bu şekilde düşündüğünüze inanamıyorum!
Ne mutlu size, ne kadar güven ve umut dolu bir dünyanız var ki rahat davranıyorsunuz!
Belki de hata bende,evlenirken kocam kendini hiç belli etmemiş ki boşanacağımı tahmin bile edemezdim ben mesela...

Son düzenleme:
Tabi insanlara qüwenmek lazım qüwen duyqusunu kaybetmemek lazım ama bu kadarda qözü kapalı olmamak qerek.
Arkadasın söylediklerine katılıyorum öyle bir dünyada yasıyoruzki 10yıldır tanıdıqımız insan bile bize qün qelip ben seni hic tanıyamamısım dedittiriyor.
Hemde aynı ew icinde kalmayı düsünüyorsunuz.
Arkadaslık icin bile aynı ewde kalmadıqın müddetce tanıyamazsın derlerki hic tanımadıqın birisiyle..

Sonucta kendi fikrin sayqı duyarım ama ben cesaret edemezdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…