- Konu Sahibi melan_choly28
-
bende komsu arıyorum ama bulamadım benım evım mustakıl aynı bahce ıcınde bı ev daha var anlayıslı kafa dengı komsu arayısındayım bende
buradanmı arıyorsun??
nasıl güvenebilirsinki??
bi dönem bende düşündüm ama korktum açıkcası
neden olmasın tanışıp anlaştıktan sonra sonuçta bayanlara yönelik bir site diye düşündüm tanıdıkla aldığına bile güvenemiyorsun bu devirde ne yazık ki
doğru..
ama ne bileyim işte genede dikkatli olmak lazım
cok enteresan bugun uye olmusunuz ve hemen acdıgınız konu ev arkadsı arıyorum olmusenteresan bende mı yazsan acıl komsu aranıyor dıye
niye öyle diyorsun ki ben kk eski üyelerindenim zaten pilli bebek olarak ama şifremi unuttum 2 yıl olmuştur giremediğim aklıma geldi ondan gerçekten acil bir konu olduğu için yazdım :) ön yargılı olma lütfen arkadaşım burdan çok güzel dostluklar kurmuştum eski üyelerle görüştüğüm olmuştu ama hepsi evliyken boşandıktan sonra sıfırladığım için hayatımı ve malum iyi gunler geçirmedim girmedim açıkçası ..neyse bakalım belki şansım olur
niye öyle diyorsun ki ben kk eski üyelerindenim zaten pilli bebek olarak ama şifremi unuttum 2 yıl olmuştur giremediğim aklıma geldi ondan gerçekten acil bir konu olduğu için yazdım :) ön yargılı olma lütfen arkadaşım burdan çok güzel dostluklar kurmuştum eski üyelerle görüştüğüm olmuştu ama hepsi evliyken boşandıktan sonra sıfırladığım için hayatımı ve malum iyi gunler geçirmedim girmedim açıkçası ..neyse bakalım belki şansım olur
canım benim o kdr uç noktayı düşünürsek hiç kimseye güvenmeyelim o zaman ayrıca kişi zaten kendini belli eder ki sadece ev arkadaşı konusunda değil iş yerinde olsun dışarda olsun her an herşey başımıza gelebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?