Gebeliğe Hazırlık Cok Acil HSG islemim basarisiz oldu ne demek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Hanimlar bugun HSG ye girdim , doktorum ne acik diyebiliyo tuplerim ne kapali , siviyi enjekte ettik icine gitti ama dagilmadi diyo , hic duymadim boyle bise basina gelen var mi? Doktorum tuplerimle ilgili net bise diyemiyo bu mumkun mu ??? Yoksa doktorum filmi mi cekemedi acaba , yarin histereskopi yapacak

Aneztezelimi olmuştu anestezisizmi canım

Çok tuhaf bir durum , ilacı iyi göndermemis olabilirler . Doktorunuz muallak cevap vermiş ,siz doktorunuza yönlendirin tekrardan hsg çekilmenizi önerin.

Cok moralim bozuk , 5 kez denemisler bi turlu olmamis
Nasıl 5 kez ? Ben anestesiz çekildim evet belki ağırdı vs ama değer . Siz keşke birde anestesiz deneseniz çok göz korkutucu kesinlikle değil . Ama 5 kez deneyip dağılmaması ya ilaçta sorun var ki 5kez olması imkansız ya çeken doktor düzgün cekemiyor ya da cidden tüplere giden bir kapalılık yahut darlık vardır . Doktor üstü kapalı demiş size , siz rahatlıkla sorun .

Fobim var yapilamiyo anestesisiz , doktorumda szin dedigine yakin dedi kapalilik yada rahimde perde darlik gibi bise dedi , ama netlestiremedi

Islemin basarili ya da basarisiz olmasi aneteziye baglanabilir mi?

Doktor değilim ama 5 kere denenip sonuç böyle çıkması tüplere giden kanallarda sorun olduğunu getirir akla, bu yüzden doktorunuzla görüşün ne gerekiyorsa yaptırın Allah'ın izni ile o hallolduktan sonra bebisinize kavuşursunuz

Ben o yüzden sormuştum size anestezili değilde aneztezisiz olunca kendini kasarsan açık olan tüplerden geçiş olmayabiliyormuş ama sizde öyle bi durumda yok benim bir tüpüm tıkalı çıktı doktorum açmak için uğraştım tekrar tekrar verdik sıvıyı geçiş olmadı demişti net olmaları lazım bence bi başka doktorlarında görüşünü alın siz

Anestezili çekilmesini benim doktorum böyle bi durum olabilir diye istememişti. Demekki olabiliyor bence hsg yi tekrarlayın
Ben esas aneztezisiz olunca olabiliyor diye biliyorum canım hatta başka doktora ben sonuçlarımı gösterince aneztezilimi çekildi demişti evet diyince doğrudur o zaman işlem demişti

Rahim çok dar filan olabilir. Ya da başka bir rahimde anormali olabilir. Histereskopi iyidir. Sonucunuzu bize de yazın.

Ben esas aneztezisiz olunca olabiliyor diye biliyorum canım hatta başka doktora ben sonuçlarımı gösterince aneztezilimi çekildi demişti evet diyince doğrudur o zaman işlem demişti
Bilmiyorum canım ben ilişkide bile kasılabilen biriyim çok korkuyordum anestezili istedim ama doktor anestezili istemedi yanlışlık olabiliyor uyanık olman daha rahat bizler için ilacı verirken sancı olan tarafı söyleyeceksin bana dedi.çok korktum ama korktuğum gibi olmadı çok kolay geçmişti hsg çekimim ben çekilebildiysem kimse korkmasın çekilsin o derece korkuyordum

Canım bende öyle biliyorum benim sorduğum doktorlar öyle diyorlar burdakiler de ben ilk öğrendiğimde konu açtığımda bir tüpüm tıkalı diye hep anestezili mi çekildin diye sordular anestezi altında olmayınca acı hissettiğimiz de kendimizi kasarsak açık olan tüpler tıkalı çıkabiliyormuş kk da hep bunu söylüyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…