Gebeliğe Hazırlık Cok Acil HSG islemim basarisiz oldu ne demek?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezi almadan hsg çekildim çok ağrı çektim hele eve geldikten sonra yarım saat inanılmaz bir ağrım oldu diyebilirim ama şuan olsa şuan yine anestezi almadan yaptiririm çünkü benim tüplerde tikaliydi ve işlemi yapan kişi dayan lütfen az kaldı eğer bunu busekilde acamazsak ameliyatla açılır demişti işte ozaman dayanma gücü gelmişti ve iki tupumde açılmıştı ilaçla benimde hsg geçmişim bu net cevaplar almıştım sonrasında çeken yerden ve gösterdiğim doktordan sonuçları keşke sorgulayıcı olsaydınız veya doktor tavsiyesiyle başka yerde de görünün isterseniz taktir sizjn

Size katılıyorum benim doktorum da bu şekilde konuştu yukarda bunu anlatmak istedim sen uyanık olup ağrı olan yeri bana söylemelisin muhakkak yapışıklık varsa ilacı tekrar verip alabiliyoruz dedi çok korktuğum halde anestezi almadım iyiki almamışım

Kesinlikle aynı düşüncedeyim

Hem hsg hem histereskopi oldum 2 tupumde acik rahim agzinda darligim varmis onu da actilar , hsg nin basarisiz olmasinin sebebide rahim seklim biraz farkliymis o yuzden oyle olmus
Çok geçmiş olsun hayırlı haberler de alırsın inşallah

Bana da anestezi önerdi doktorum
Uyanık olursan ilaç esnasında kendini kasarsın ilaç rahme iyi yayılamaz net göremeyiz demişti bana da o mantıklı geldi şahsen. Uyanık olup şu tarafta ağrı oldu demeye gerek yok ki, zaten ilaç tüplere gidiyorsa açık demektir
Ağrı da ilaç rahme verildiği anda rahim kendini kasar. Ağrı olan yere ayrıyetten ilaç verme gibi bi durum yok, rontgende gözüküyor zaten tıkalı kapalı yerler. Yapışıklık da ilaçla açılıyor

Bnm rahim seklimden dolayi hsg basarisiz olmus bide rahim agzinda darlik varmis onu da acti doktorum ve bna sen normal yollarla hsg cekilemezsin dedi ameliyathane ortaminda anestezili cektrmen gerek dedi , onun disinda hem anestezili hem anestezisiz oluyomus bndeki istisnai durummus

Bence doktoru değiştirip işinde ehil birine gidin nasıl net bir şey demiyor çok garip

Rahim acicik ice dogru bükük , doktoruma sordum bu gebelige engel degil dedi ama yarin kontrolum var bida sorcam , hic duydunuz mu bnm gibi olan birini ?
Hayır canım hic duymadım .benim rahmimde boru şeklinde mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…