benim boşanma davama bakan konusunda uzman bır avukatım var ıstersen onu yonlendırebılırım boşandım 2 sene once allah razı olsun cok buyuk yardımı oldu her ıstedıgımızı koparıp aldık lazımsa halen yönlendırebılırım
benim boşanma davama bakan konusunda uzman bır avukatım var ıstersen onu yonlendırebılırım boşandım 2 sene once allah razı olsun cok buyuk yardımı oldu her ıstedıgımızı koparıp aldık lazımsa halen yönlendırebılırım
anlamadım cnm ben bunu şimdi tutugun avukat mı önemli olan cabuk bitmesi için??Deryacım merhaba, benim böyle bir avukata ihtiyacım var ancak yeni üye oldugumdan özelden yazamıyorum. Bana avukatının iletişim bilgilerini vermen mümkün müdür rica etsem?
Baronun vereceği ücretsiz avukat menfaatlerinizi çok iyi savunmayabilir. profesyonel bir boşanma avukatından destek almanızı tavsiye ederim.Merhabalar bana da yardımcı olursanız sevinirim bosanma dava mi hızlandırmak için barodan avukat isticem ama üzerimde sadede vergi levhası var eşim onun uzerinden fesfut isletiyo bana 5kuruş bişey gelmiyor bu vergi levhası üzerimde mal varlığı olarak gorunurmu avukat verirlermi bana yardimci olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?