çok acil istanbulda boşanma avukatı arıyorum

gecmek

tatlıkız
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
26
0
86
İstanbul
Arkadaşlar istanbul da bildiğiniz çok iyi boşanma avukatı varsa yazabilir misiniz...

"Arkadaşlar istanbul da bildiğiniz çok iyi boşanma avukatı varsa yazabilir misiniz"

Öncelikle çok geçmiş olsun. Pek çok boşanma davası ile ilgilendim ve hala ilgilenmekteyim.
Eğer sorununuzu biraz olsun anlatabilirseniz.Yardımcı olmaya çalışırım.

benim boşanma davama bakan konusunda uzman bır avukatım var ıstersen onu yonlendırebılırım boşandım 2 sene once allah razı olsun cok buyuk yardımı oldu her ıstedıgımızı koparıp aldık lazımsa halen yönlendırebılırım

Merhaba,
Cok acil bana bilgilerini gonderebilir misinz? Ozellikle velayet davasina bakan bir avukata acil ihtiyacimiz var....

Aile avukati degilim ama alaninda tuttugunu koparan bir avukat taniyorum. Yalniz cok kisi basvurdugu icin ne yapar bilmiyorum, arayacak olursaniz bilgi verebilirim.

Ltufeb bana bahsettigin avukatin irtibat bilgilerini gonderirmisin. Zor durumdayim

Derya hn Merhaba, konusunda deneyimli, disli bir avukata ihtiyacim var.Dava kapsamli olacak. Bahsettiginiz avukatin bilgilerini alabilir
miyim.Acil danismam gerekiyor.

Selamlar arkadaşlar, konunun üzerinden uzun zaman geçmiş ama Ankara ve İstanbul illerinde Boşanma Avukatı arayan arkadaşlar için tavsiye etmek istediğim bir isim var Av. ..... Web sayfasından güncel iletişim bilgilerini alarak kendisine ulaşabilirsiniz. İstanbul Boşanma Avukatı ...

Son düzenleyen: Moderatör:

Deryacım merhaba, benim böyle bir avukata ihtiyacım var ancak yeni üye oldugumdan özelden yazamıyorum. Bana avukatının iletişim bilgilerini vermen mümkün müdür rica etsem?

Benim kuzen de atamer hukuk bürosu ile 4 günde yıldırım hızıyla boşanmıştı. Ardından onun arkadaşı da aynı yerden çekişmeli olmasına rağmen çabucak boşanmıştı. Önemli olan gerçek boşanma uzmanı avukatla çalışmak, şirket avukatları anlamaz boşanmalardan.

Deryacım merhaba, benim böyle bir avukata ihtiyacım var ancak yeni üye oldugumdan özelden yazamıyorum. Bana avukatının iletişim bilgilerini vermen mümkün müdür rica etsem?
anlamadım cnm ben bunu şimdi tutugun avukat mı önemli olan cabuk bitmesi için??

Arkadaslar kartal (Anadolu adalet sarayı)adliyesine yakın başarılı bir boşanma avukatına ihtiyacım var ancak özellikle bu alanda uzman birisi olması lazım. Bir senedir devam eden davama bakan avukat hala çocuklarla ilişki kurmamı sağlayacak kararı aldırabilmiş değil. Gerçekten avukat bu süreçte çok önemli, en doğal olan hakkımı bile alamadı maalesef.Bir de erkek tarafı olduğum için hukuk ciddi boyutta olumsuz bakıyor bu süreçte bize, hep suçlu tarafmışız gibi yaklaşıyor.Hukuk kadına karşı pozitif ayrımcılık yapacam derken maalesef sapla samanı karıştırmış durumda. 13 ayır çocuklarımı görmüyorum ve şehir şehir kaçırılıyorlar.Sırf çocuklarla ilişki kurmamam için..Lütfen yardım.

varvara48 siz erkek misiniz? ''.Bir de erkek tarafı olduğum için hukuk ciddi boyutta olumsuz bakıyor bu süreçte bize, hep suçlu tarafmışız gibi yaklaşıyor.'' darken???

Arkadaşlar bu hukuk bürosunda çalıştım çok disipliler ve işlerini düzğün yapıyorlar reklam gibi olacak ama avukat arkadaşlarım var orada tavsiye ediyorum.

Merhabalar bana da yardımcı olursanız sevinirim bosanma dava mi hızlandırmak için barodan avukat isticem ama üzerimde sadede vergi levhası var eşim onun uzerinden fesfut isletiyo bana 5kuruş bişey gelmiyor bu vergi levhası üzerimde mal varlığı olarak gorunurmu avukat verirlermi bana yardimci olursanız sevinirim

Baronun vereceği ücretsiz avukat menfaatlerinizi çok iyi savunmayabilir. profesyonel bir boşanma avukatından destek almanızı tavsiye ederim.
Tuttuğunu koparan, dürüst bir avukat tanıyorum. Olayları epey ayrıntılı ele alır. Çok talep gören biri, inanmadığı davayı da almaz. Yoğunluğu oldukça fazla. Birde çok hızlı iş görür. Umarım size faydası olur. Avukatın ismi ....

evet arkadasın dediğine katılıyorum özelliklede çekişmeli boşanmalarda uzman avukatlarla çalışmanızı tavsiye ederim daha fazla lafaka ve mal varlıgına sahip oluyorsunuz. devletin size verdiği avukatlardan pek bir beklentiniz olmasın benim bildiğim devletin davalara atadığı çoğu avukatta yeni mezun oluyor işi bilmiyprlar

İşinin ehli istanbul dan boşanma avukatı gerekiyor banada onerebilwceginiz biri varmı yakın zamanda dava almış ve ücreti ne kadar teşekkür ederim simdiden

merhabalar. Kadın ve Çocuk hakları konusu çok önem verdiğim ve titizlikle faaliyet gösterdiğim alanlardır. Ankara barosu çocuk hakları merkezinde görevliyim aynı zamanda gelincik projesi ile ilgileniyorum. Kadına karşı şiddet ve ailenin korunması konusunda ; Aile Hukuku ve Ceza hukuku alanında çalışıyorum. Danışmak istediğiniz hususlarda özel mesajla yardımcı olurum..

Eklentiler

• 12278715_531362317020623_2442607183688456107_n.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 248
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…