- 22 Ocak 2018
- 13
- 3
- 1
- 48
Merhaba Meltem Hanım bende boşanmak istiyorum yalnız Anadolu yakasında oturuyorum birde ilker bey ilgilenir mi acaba genelde avukatlar tanıdığı kişilerin davalarıla daha çok ilgileniyorlar sanırımBenim kuzen de atamer hukuk bürosu ile 4 günde yıldırım hızıyla boşanmıştı. Ardından onun arkadaşı da aynı yerden çekişmeli olmasına rağmen çabucak boşanmıştı. Önemli olan gerçek boşanma uzmanı avukatla çalışmak, şirket avukatları anlamaz boşanmalardan.
merhabalar yeri nerde acaba telefonunu alabilir miyimMerhabalar arkadaşlar,
Eskiden avukattım, şimdi ise akademisyen. Buraya bakıyorum da, sadece 1-2 mesajı olan arkadaşlar sırf reklam için hesap açmış ve avukat tavsiyesinde bulunuyor. Lütfen avukatınızı seçerken dikkat edin zira avukatlık gerçekten zor iş.
Size şiddetle tavsiye edeceğim harika bir avukatım var. Adı Beyza, telefon numarasını isteyene ulaştırabilirim. Harika olması, hem bir terapist hem de cevval bir hukukçu olmasından kaynaklı. Kendisini avukatlık yaparken tanımıyordum, kuzenimin boşanma davasına bakmıştı kendisi ve inanılmaz sonuçlar aldı, bir hukukçu olarak ben bile takdir etmiştim, bir konuşun derim, İstanbulda ve Adanada ofisi var, herkese bol adaletli günler dilerim, sevgiler.
ismi nedir özelden yazabilir misiniz?Baronun vereceği ücretsiz avukat menfaatlerinizi çok iyi savunmayabilir. profesyonel bir boşanma avukatından destek almanızı tavsiye ederim.
Tuttuğunu koparan, dürüst bir avukat tanıyorum. Olayları epey ayrıntılı ele alır. Çok talep gören biri, inanmadığı davayı da almaz. Yoğunluğu oldukça fazla. Birde çok hızlı iş görür. Umarım size faydası olur. Avukatın ismi ....
Merhabalar arkadaşlar,
Eskiden avukattım, şimdi ise akademisyen. Buraya bakıyorum da, sadece 1-2 mesajı olan arkadaşlar sırf reklam için hesap açmış ve avukat tavsiyesinde bulunuyor. Lütfen avukatınızı seçerken dikkat edin zira avukatlık gerçekten zor iş.
Size şiddetle tavsiye edeceğim harika bir avukatım var. Adı Beyza, telefon numarasını isteyene ulaştırabilirim. Harika olması, hem bir terapist hem de cevval bir hukukçu olmasından kaynaklı. Kendisini avukatlık yaparken tanımıyordum, kuzenimin boşanma davasına bakmıştı kendisi ve inanılmaz sonuçlar aldı, bir hukukçu olarak ben bile takdir etmiştim, bir konuşun derim, İstanbulda ve Adanada ofisi var, herkese bol adaletli günler dilerim, sevgiler.
bu alana yoğunlaşmış hukuk büroları tercih edilmeli ki kafanız bulanmasın. istanbulda bu konuda çok başarılı olduğunu bildiğim hukuk bürosunu tavsiye ederim. bilgi almak için internet siteleri;
Baronun vereceği ücretsiz avukat menfaatlerinizi çok iyi savunmayabilir. profesyonel bir boşanma avukatından destek almanızı tavsiye ederim.
Tuttuğunu koparan, dürüst bir avukat tanıyorum. Olayları epey ayrıntılı ele alır. Çok talep gören biri, inanmadığı davayı da almaz. Yoğunluğu oldukça fazla. Birde çok hızlı iş görür. Umarım size faydası olur. Avukatın ismi ....
Merhabalar arkadaşlar,
Ya bir kere bu mesajın kendisi tamamen reklam .Avukatlık kanuna göre sadece bir baroya kaydolabilir nasıl 2 yer de ofisi olsun...Gerçekten komedi..merhaba uyarınız için teşekkürler. konuyla ilgili yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba isminizi de yazarsanız titizlikle baroya şikayet ederim , zira Avukat Yalnızca 1 baroya kaydolabilir ve yalnızca 1 ofis açabilir .. hayatımda bu kadar buram buram ben inandırıcı reklam yapmaya çalışayım ya yutarsa diye bir mesaj görmedim.. Profum yazsaydınız keşke akademisyen az olmuşMerhabalar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?