çok acil lütfen bakar mısınız

canuseu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
24
0
6
35
İstanbul
6.5 haftalık hamileyim bebeğimin kalbi atmıyor ve alınması gerekiyormuş acaba kürtaj olacağım gün kanamam olursa yani düşük yapmaya başlarsam kürtaj ertelenir mi yoksa kanama olmasına rağmen kürtaj olunur mu ?

Canim kesinlikle aldirma biraz daha bekle. Kimi bebeklerin geç alabiliyor. Bak teyzem kızı da senin gibi gitti. Onunda doktoru bebeği almamiz lazim kalbi atmiyo kurtaj icin masaya cik gibi seyler soyledi. Neyseki kuzenim hemen istemedi. Ayri bi doktora daha gitti. O da demis ki 7-8. Haftaya kadar bekleyelim die. Hemen almayalim. 7. Ve 8. Hafta gelene kadar kız neler cekti bi bilsen. Ilkini düşük yapmıştı, bunu da kaybetmek istemedi. Neyseki 8. Haftada kalp atisini duydular ve suan 5 aylik hamile. Bekle lutfen acele etme. Bende yarin 6. Haftama giriyorum doktorum kalp için gel dedi. Gitmeyecegim. 1-2 hafta sonra giderim. Tam 8 hafta olsn oyle. Tavsiyem sana aldirma hemen

sakin aldirma arkadasim. daha cok kucuk. birkac hafta daha bekle mutlaka. baska dr.a da gorun. ne kolay oyle hemen kurtaj demesi bu doktorlarin.

başka doktorada gittim sağlıklı bir gebelik değilmiş o yüzden

başka dr daha görün derim hatta 2/3 yere daha git yalnız senide zehirleyebilir bebek onun için fazla erteleme yarın ilk işin hemen zaman kaybetmeden bu konuyu çözmelisin sanada zarar verebilir dedikleri gibi durum varsa ama inş. yoktur iyice emin olmalısın benim komuşunun kızıda bir hastaneye gitti bebek ölü demişler ama başka yere daha gitti ve sorun yokmuş şuan devam ediyor hamileliği sende ihmal etme keşke duyduğun an hemen başka yere gitseydin

internetten baktım bazı yorumlar buldum onları yazıyorum.....
6/7/8 hafta kalp atışı için erken olabiliyor. Bir de geç döllenme olursa daha da geç duyulabiliyor kalp atışı

internetten baktım bazı yorumlar buldum onları yazıyorum.....
6/7/8 hafta kalp atışı için erken olabiliyor. Bir de geç döllenme olursa daha da geç duyulabiliyor kalp atışı
Canım dün kürtaj oldum 2 doktor bebeğime sağlıksız dedi alttan bakan 2 doktor 6.5 haftalık demişledi bebeğime 2 3 gün sonra kürtaj için gittim kürtajdan önce genel muaeyene oluyor ya karından baktı bebeğime 5 haftalık dedi gerçekten çok kafam karıştı benim sat 1 ocak yani 9 hafta falan oluyor ben ocak ayında hamile olduğumu öğrenmiştim ve geç döllenme oldu diye süphelenmiştim başta çünkü ilk gittiğimde 6 haftalık olması gerekiyordu (17 şubatta) doktor 5 haftalık dedi üstünden kaç hafta geçti hala 5 haftalık mı anlayamadım

çok üzüldüm rabbim hayırlısını versin şuan hiçbir kelime senin acını alamaz biliyorum ama hayırlısı olsun inş. birdahakine daha iyi daha güzel olur herşey inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…