Umarımgeçmişte kendini kesen insandan uzak durun.
sizi aldatan sonra şimdiki insanı aldatan insandan uzak durun
merak etmeyin 82 milyon insan içinde ilişki yaşayacagınız insan vardır
Zaten sıkınti unutamamUnut başkasının adini koluna dövme yapmış sanada buluşalım diyor senin için kendini kesmiş sağlıklı bir kişilik gibi durmuyor kesinlikle unut çok gençsin hayatini mahfetme
Offf19-3-6=10??
Ne yapmam gerekiyo unutmak icin19 yaşındasın, 6 yıllık ilişki, ayrılalı 3 yıl oldu... Sizin için yada başkası içün kendisini kesmesi sevgi göstergesi değildir, ruhsal sorunları olduğunun göstergesidir. Yaşınız küçük,
Kendinizi eğitime kişisel gelişime yönlendirseniz mesela. Sizi umursamayan (ki umursamaması daha hayırlı görünüyor) biri için giden zanana yazık etmeyin
1110 yAşında mı başladınız???
Ilk oldugu icin belkideAdamın psikolojisi normal değil . Hem kendini kesiyor hem aldatıyor sonra baskasının adını Dövme yaptırıyor ve yine sana mesaj atıyor . O psikopat sende bence takıntı yapmışsın büyük ihtimal ilk Aşkın olduğu için .
Unutamıyorsan da yardım al .
Yeterince aşk acısı çekmişsin rahatla
Suan ki konu bu degil beni elestirin die degul yardimm edin diye11 yaşında nasıl sevgili oldunuz? Yani gerçekten merak ettim 11 yaşında bir çift neler yapar allah aşkına?
Evet kesinlikleIlk oldugu icin belkide
Olgun dusunuyorum artk resmen 40 yasindaki kadin gibiyimYeterince aşk acısı çekmişsin rahatla
Aynen sayıları çıkarıp okuyunca öyle anladım ben de.Olgun dusunuyorum artk resmen 40 yasindaki kadin gibiyim
OfffEvet kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?