Cok acil ne yapcami bilmiyorum

Beydeba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
149
25
13
19 yasındayım tam 6 yıllık iliskim vardı. Simdi ayrilali 3 yıl oldu ama ben unutamıyorum. O 5 yıl icinde ailem istemedi ailem her istememesine ragmen gene konustum gene sevgili oldum o baska sehirde ben aksaray o nevsehir her hafta gelirdi yanima benim icin kendini falan kesti ama benide aldatti baska kizlarla gezdi tozdu ama gene ben bilmiyorum neyse icimdeki ask mi sevgimi takintimi gene kabul ettm her defasinda simdi suan bi iliskisi var 2 sene olcak cok zoruma gidiyo ben onu unutamazken o bi baskasiyla kızın adını dövme yaptırmıs koluna. Banada gecen mesaj atti bulusalim cok ozledim diye gitmedim 3 yildir ayriyiz ama her defasında mesaj atti simdi ise askerde bu son zamanlarda artk mesaj bile atmiyo 1 hafta once senle konusmak istemiyorum sil numarami dedi artik bnde dayanamiyorum napcam nasil unutcam kimseyle iliskide yasayamiyorum lutfen öneride bulunun psikoljik anlamda coktum ailemede diyemem yardim edin

Unut başkasının adini koluna dövme yapmış sanada buluşalım diyor senin için kendini kesmiş sağlıklı bir kişilik gibi durmuyor kesinlikle unut çok gençsin hayatini mahfetme

Unut başkasının adini koluna dövme yapmış sanada buluşalım diyor senin için kendini kesmiş sağlıklı bir kişilik gibi durmuyor kesinlikle unut çok gençsin hayatini mahfetme
Zaten sıkınti unutamam

19 yaşındasın, 6 yıllık ilişki, ayrılalı 3 yıl oldu... Sizin için yada başkası içün kendisini kesmesi sevgi göstergesi değildir, ruhsal sorunları olduğunun göstergesidir. Yaşınız küçük,
Kendinizi eğitime kişisel gelişime yönlendirseniz mesela. Sizi umursamayan (ki umursamaması daha hayırlı görünüyor) biri için giden zanana yazık etmeyin

Ne yapmam gerekiyo unutmak icin

Adamın psikolojisi normal değil . Hem kendini kesiyor hem aldatıyor sonra baskasının adını Dövme yaptırıyor ve yine sana mesaj atıyor . O psikopat sende bence takıntı yapmışsın büyük ihtimal ilk Aşkın olduğu için .

Unutamıyorsan da yardım al .

Ilk oldugu icin belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…