Suan ki konu bu degil beni elestirin die degul yardimm edin diye
17 yasinda kesti kendni suan 21 yasinda o kiz icinde bi oglani bicakladiçocuk kaç yaşında kendini kesti?
anası babası yok mu bu çocuğun?
Masal degil gercek inanmiyosanz yorum yapmayin var tabi ailemHer yoruma cevabın offf puffff.. çocukluk yapma diyecem ama yeniyetmenin tekisin zaten. Saçma sapan bir aşk hikayesi anlatmışsın, 11 yaşında başlayan bir aşk destanı olabilirmiş gibi.. Seni ciddiye alıp teselli veresi bile gelmiyor insanın.
Son 9 yıldır hayattaki tek derdin bu mu? Tutunacak başka dalın, ailen, eğitimin, hayallerin yok mu??
Univeristeye hazirlaniyorum ailemin guvenini sarstim icin korkuyolar onunla tekrar konuscam die o yuzden fazla beni disari yollamiyolarYanlış buldum evet ama eleştirmek benim haddime değil. Gerçekten merak ettim 11 yaşında bir çift neler yapar neler konuşur diye.
Sorunuza gelince, kendini kesmesi bence size olan aşkının bir göstergesi asla değil, bir psikopatlık, ki şu an 19-20 yaşlarında bir sürü gencin kolunda orasında burasında faça mı derler onun izi var, aşk falan değil kimisi aralarında kim daha derin keser diye yarışıyor, dediğim gibi lütfen kendini kesti beni seviyor diye düşünme çocuk resmen ruh hastası o yüzden kesmiş.
E aldattı diyorsunuz, bu zaten tek başına sevgisizliği gösterir, sevmeyi geçtim siz o kadar değerli olsanız böyle birşey yapmayı içi almaz, vicdan müsade etmez.
Bunların hepsini bırakıyorum kenara, 2 yıldır ilişkisi var ama beni arıyor buluşmak istiyor diyorsunuz, sizi istese sizi sevse sizin yanınızda olurdu başkasının asla değil.
Bence, karşınızdaki kişi gerekli olgunluğa ulaşamamış kafa olarak hala çocuk, ötesi değil. Ayrıca ruh hastası olduğundan da kendini kesmesinden dolayı emin olabiliriz, kendinizi uzak tutmanız için bir sürü sebep varken neden hala kafanızda ki bu kişi ?
Kendinizi oyalayın, okuyor musun bilmiyorum çık gez dolaş kafanı dağıt yeni arkadaşlıklar kur hayatın tadını çıkar.
Ve gerçekten merak ediyorum, 11 yaşında bir çift neler konuşur neler yapar?
O
Univeristeye hazirlaniyorum ailemin guvenini sarstim icin korkuyolar onunla tekrar konuscam die o yuzden fazla beni disari yollamiyolar
Takinti belkide ilgi alakasi hoşuma gittigi icin boyle olduHaksız olduklarını söyleyemiyorum çünkü benim evladım 11 yaşında sevgililik olaylarına girse ve bunu herşeye rağmen 6 yıl boyunca sürdürse muhtemelen benimde ve bence çoğu ailenin tutumu aynı olurdu.
Karşındaki kişinin bir ruh hastası olduğuna kendini inandır ve içini ona karşı soğut.
Kendini kesmek var adam bıçaklamak var, daha sizin bilmediğiniz başka neler neler çıkar didikleseniz.
Kitap oku,dizi izle,hayal kur gelecek hayalleri iş güç, düşünme.
Ayrıca tavsiyem, numaranı değiştir sana ulaşabiliceği her yolun önünü kapat.
11 yaşından 16 yaşına kadar bir çift, daha doğrusu iki çocuk en fazla nasıl masalsı nasıl tutkulu bir aşk yaşar inan bilemiyorum, benim 11 yaşındaki en büyük derdim ödev yapmaktı galiba.
Bununda aşk olduğuna inanmıyorum, takıntı.
Valla ne deseniz haklısınızvallahi konuşmayayım diyorum sonra dayanamıyorum
sen ne anlatıyorsun kuzum
bunca saçmalığın arasında derdin aşk acısımı? Valla ne deseniz haklisiniz
ana babanın bir bildiği varmış dimi?
yahu diyosunki kendini kesti birini bıçakladı
ya sen otur iki rekat şükür namazı kıl Rabbine şükret başına kötü şeyler gelmeden kurtulmuşsun
bide sızlanıyorsun unutamıyorum diye
neyi unutamıyosun??
Çok gencsin yaşadığın şeyi anlayabiliyorum asil olduğunu düşünüyorsun. Şunu unutma kendini kesmiş öyle olmuş böyle olmuş zaten belli nasıl birı olduğu ilerisi olsa bile üzüleceksin çok net görünüyor ki başla biri varken sana mesaj atıyor. Sen varken de başkasına yazıyor. Lütfen aklını başına al. İnsan nelere alışmiyor.19 yasındayım tam 6 yıllık iliskim vardı. Simdi ayrilali 3 yıl oldu ama ben unutamıyorum. O 5 yıl icinde ailem istemedi ailem her istememesine ragmen gene konustum gene sevgili oldum o baska sehirde ben aksaray o nevsehir her hafta gelirdi yanima benim icin kendini falan kesti ama benide aldatti baska kizlarla gezdi tozdu ama gene ben bilmiyorum neyse icimdeki ask mi sevgimi takintimi gene kabul ettm her defasinda simdi suan bi iliskisi var 2 sene olcak cok zoruma gidiyo ben onu unutamazken o bi baskasiyla kızın adını dövme yaptırmıs koluna. Banada gecen mesaj atti bulusalim cok ozledim diye gitmedim 3 yildir ayriyiz ama her defasında mesaj atti simdi ise askerde bu son zamanlarda artk mesaj bile atmiyo 1 hafta once senle konusmak istemiyorum sil numarami dedi artik bnde dayanamiyorum napcam nasil unutcam kimseyle iliskide yasayamiyorum lutfen öneride bulunun psikoljik anlamda coktum ailemede diyemem yardim edin
Vaaavvv mıhteşem erkeek17 yasinda kesti kendni suan 21 yasinda o kiz icinde bi oglani bicakladi
17 yasinda kesti kendni suan 21 yasinda o kiz icinde bi oglani bicakladi
Okuyorum universite sinavina gircemkayıp gençlik dedikleri bu işte.
evladım senin aklın yok mu? ne işin var bu manyakla. geleceğine mi susadın.
okuyormusun?
İnsanlarım psikoljisini anlayarak yorum yapsanız kimse size zorla yorum yapın demiyor saçma geliyor sa okuyup geçin bu nasıl bi patavatsizlik çözemedim konu sahibi olağan dışı bir durumda evet ama bu şekilde yorum yapıp kişilerin sorunlarını küçümsemek te doğru degil. Herkes farklı ailede yetişiyor farklı hayatlar yaşıyor bunu göz önünde bulundurun derim ben.Her yoruma cevabın offf puffff.. çocukluk yapma diyecem ama yeniyetmenin tekisin zaten. Saçma sapan bir aşk hikayesi anlatmışsın, 11 yaşında başlayan bir aşk destanı olabilirmiş gibi.. Seni ciddiye alıp teselli veresi bile gelmiyor insanın.
Son 9 yıldır hayattaki tek derdin bu mu? Tutunacak başka dalın, ailen, eğitimin, hayallerin yok mu??
Alistim zatn eskisi kadar degilim ama aklima geliyo bakmadan duramiyorumÇok gencsin yaşadığın şeyi anlayabiliyorum asil olduğunu düşünüyorsun. Şunu unutma kendini kesmiş öyle olmuş böyle olmuş zaten belli nasıl birı olduğu ilerisi olsa bile üzüleceksin çok net görünüyor ki başla biri varken sana mesaj atıyor. Sen varken de başkasına yazıyor. Lütfen aklını başına al. İnsan nelere alışmiyor.
Okuyorum universite sinavina gircem
Herhangi bir yasanmisliginiz mi var belkide bundan mecbur hissediyorsndur ona karsiAlistim zatn eskisi kadar degilim ama aklima geliyo bakmadan duramiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?