Cok acil ne yapcami bilmiyorum

Yasanmislik derken eger o anlamdaysa oyle binsey olmadi
Iyi ne guzel iste unutmanin yolu zamanla olur ona alismissin o yuzden zor geliyor ama hayat devam ediyor yoluna bakmalısın sende okulunu oku gecmisi gecmiste birakmazsan hic bir gelecegin planin olmaz

Kaçın gidin kapısına. 19 yaşında üniversiteye hazırlanan bir kız bir manyağa aşkını(!) aşamıyorsa hayatını karartmaya bahane arıyor demektir. Aşk dünyadaki en matah şey çünkü. Bahsettiğiniz kişi de bulunmaz Hint kumaşı. Kaçırmayın.

Psikolojisini kendimce anlayarak yorum yaptım zaten. Herkes tatlı dilden nasiplenemiyor. Konu sahihi komşu kızımmış, arkadaşımmış, kardeşimmiş gibi yorum yaptım. Belki daha yakınım olsa daha da acımasız konuşurdum. Hata yapmaya, hayatını kendine zindan etmeye meyilli her genci şöyle bir silkelemek, hayatta gerçekten önem arz eden şeyleri hatırlatmak lazım. Yine de teşekkürler uyarın için.

Hmm çok acilmiş gerçekten,
Canını yolda bulduysan sakın vazgeçme bu çocuktan.
Takıntı yapmissin, ikiniz de normal degilsiniz

Aynı hesabı yaptım şoktayım

Seninki hala çocukluk aşkı . Öncelikle çocukluk aşkını geri de bırak . Ve genç bir kız olarak yeni aşklara yelken aç .

Demek ki kendini kesme sevgi göstergesi değilmiş

ikişki 10 yaşında mı başladı anlamadım senin için kendini kesenin sevgisine değil psikopatlıgına güvenin yarında kendi için seni keser yaşın küçük onun gibisi olmaz gibi geliyor ama olur ne güzel kurtulmuşsun şükret

Eski erkek arkadasinizi cozemedim. İyi ki, aileniz karsi cikmis zamaninda. Hem baska kizla cikiyo, adini dovme yaptiriyo hem de size mesaj atip ozledim bulusalim diyo. Cok cakal ya, ayni anda 2 sevgili )))

19 yasinda 6 yillik iliski nedir yahu 13 yasinda askmi olurmus gercekten neslin libidosu beni korkutuyor bu yasta beyini unutamiyorsun aldatmis iste su yaslarinizi heba etmeyin artik

A
17 yasinda kesti kendni suan 21 yasinda o kiz icinde bi oglani bicakladi
ay bide kırk yaşındaki kadın gibi olgun hissediyorum diyosun. olgun olsan bu çocuğun aşık değilde psikopat olduğunu anlar ve uzaklasirdin. adam senin için kolunu kesiyo seni aldatiyo ve sen sevdiğinden eminim diyosun diğer kiz için de dövme yaptiriyo adam bicakliyo eee oda sevdiğinden emindir öyleyse hanginizi seviyo ben emin olamadim :) tek bi konuda eminim ki o bi psikopat ve sende bunu anlamicak kadar ergensin.

Olgun dusunuyorum artk resmen 40 yasindaki kadin gibiyim
olgun düşünemediğin aşikâr. 40 yaşına geldiğin de şu yazdıklarına bakıp sadece güleceksin. Daha hayatı görmemişsin yaşamamışsın ne dertler ne sıkıntılar var. Bunu kendine dert edip en güzel çağlarını heba etme. Bi serseriyi de bu kadar abartma ne seni ne de diğer kızı sevdiği filan yok.

Peşinden git de seni de kessin. Şimdi hemen nereden takip ediyorsan sil hepsini. numaralarını engelle sil. Hatta git hattını değiştir. Sınavına otur çalış. Üniversiteye gidince şu an sorduğun sorunun saçmalığını anlarsın zaten. Hem orada daha düzgün birini de bulursun. Onbir yaşında bulan üniversitede haydi haydi bulur. Geleceğine odaklan ne işin var elin saykosuyla.

Kendini kesen ne ola ki acaba?
Gömleği tişörtü yırtıp yakasını bağrını mı bıçaklıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…