- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Iyi ne guzel iste unutmanin yolu zamanla olur ona alismissin o yuzden zor geliyor ama hayat devam ediyor yoluna bakmalısın sende okulunu oku gecmisi gecmiste birakmazsan hic bir gelecegin planin olmazYasanmislik derken eger o anlamdaysa oyle binsey olmadi
Psikolojisini kendimce anlayarak yorum yaptım zaten. Herkes tatlı dilden nasiplenemiyor. Konu sahihi komşu kızımmış, arkadaşımmış, kardeşimmiş gibi yorum yaptım. Belki daha yakınım olsa daha da acımasız konuşurdum. Hata yapmaya, hayatını kendine zindan etmeye meyilli her genci şöyle bir silkelemek, hayatta gerçekten önem arz eden şeyleri hatırlatmak lazım. Yine de teşekkürler uyarın için.İnsanlarım psikoljisini anlayarak yorum yapsanız kimse size zorla yorum yapın demiyor saçma geliyor sa okuyup geçin bu nasıl bi patavatsizlik çözemedim konu sahibi olağan dışı bir durumda evet ama bu şekilde yorum yapıp kişilerin sorunlarını küçümsemek te doğru degil. Herkes farklı ailede yetişiyor farklı hayatlar yaşıyor bunu göz önünde bulundurun derim ben.
Hmm çok acilmiş gerçekten,19 yasındayım tam 6 yıllık iliskim vardı. Simdi ayrilali 3 yıl oldu ama ben unutamıyorum. O 5 yıl icinde ailem istemedi ailem her istememesine ragmen gene konustum gene sevgili oldum o baska sehirde ben aksaray o nevsehir her hafta gelirdi yanima benim icin kendini falan kesti ama benide aldatti baska kizlarla gezdi tozdu ama gene ben bilmiyorum neyse icimdeki ask mi sevgimi takintimi gene kabul ettm her defasinda simdi suan bi iliskisi var 2 sene olcak cok zoruma gidiyo ben onu unutamazken o bi baskasiyla kızın adını dövme yaptırmıs koluna. Banada gecen mesaj atti bulusalim cok ozledim diye gitmedim 3 yildir ayriyiz ama her defasında mesaj atti simdi ise askerde bu son zamanlarda artk mesaj bile atmiyo 1 hafta once senle konusmak istemiyorum sil numarami dedi artik bnde dayanamiyorum napcam nasil unutcam kimseyle iliskide yasayamiyorum lutfen öneride bulunun psikoljik anlamda coktum ailemede diyemem yardim edin
19 yasındayım tam 6 yıllık iliskim vardı. Simdi ayrilali 3 yıl oldu ama ben unutamıyorum. O 5 yıl icinde ailem istemedi ailem her istememesine ragmen gene konustum gene sevgili oldum o baska sehirde ben aksaray o nevsehir her hafta gelirdi yanima benim icin kendini falan kesti ama benide aldatti baska kizlarla gezdi tozdu ama gene ben bilmiyorum neyse icimdeki ask mi sevgimi takintimi gene kabul ettm her defasinda simdi suan bi iliskisi var 2 sene olcak cok zoruma gidiyo ben onu unutamazken o bi baskasiyla kızın adını dövme yaptırmıs koluna. Banada gecen mesaj atti bulusalim cok ozledim diye gitmedim 3 yildir ayriyiz ama her defasında mesaj atti simdi ise askerde bu son zamanlarda artk mesaj bile atmiyo 1 hafta once senle konusmak istemiyorum sil numarami dedi artik bnde dayanamiyorum napcam nasil unutcam kimseyle iliskide yasayamiyorum lutfen öneride bulunun psikoljik anlamda coktum ailemede diyemem yardim edin
Aynı hesabı yaptım şoktayım19-3-6=10??
Demek ki kendini kesme sevgi göstergesi değilmiş19 yasındayım tam 6 yıllık iliskim vardı. Simdi ayrilali 3 yıl oldu ama ben unutamıyorum. O 5 yıl icinde ailem istemedi ailem her istememesine ragmen gene konustum gene sevgili oldum o baska sehirde ben aksaray o nevsehir her hafta gelirdi yanima benim icin kendini falan kesti ama benide aldatti baska kizlarla gezdi tozdu ama gene ben bilmiyorum neyse icimdeki ask mi sevgimi takintimi gene kabul ettm her defasinda simdi suan bi iliskisi var 2 sene olcak cok zoruma gidiyo ben onu unutamazken o bi baskasiyla kızın adını dövme yaptırmıs koluna. Banada gecen mesaj atti bulusalim cok ozledim diye gitmedim 3 yildir ayriyiz ama her defasında mesaj atti simdi ise askerde bu son zamanlarda artk mesaj bile atmiyo 1 hafta once senle konusmak istemiyorum sil numarami dedi artik bnde dayanamiyorum napcam nasil unutcam kimseyle iliskide yasayamiyorum lutfen öneride bulunun psikoljik anlamda coktum ailemede diyemem yardim edin
19-3-6=10??
ikişki 10 yaşında mı başladı anlamadım senin için kendini kesenin sevgisine değil psikopatlıgına güvenin yarında kendi için seni keser yaşın küçük onun gibisi olmaz gibi geliyor ama olur ne güzel kurtulmuşsun şükret19 yasındayım tam 6 yıllık iliskim vardı. Simdi ayrilali 3 yıl oldu ama ben unutamıyorum. O 5 yıl icinde ailem istemedi ailem her istememesine ragmen gene konustum gene sevgili oldum o baska sehirde ben aksaray o nevsehir her hafta gelirdi yanima benim icin kendini falan kesti ama benide aldatti baska kizlarla gezdi tozdu ama gene ben bilmiyorum neyse icimdeki ask mi sevgimi takintimi gene kabul ettm her defasinda simdi suan bi iliskisi var 2 sene olcak cok zoruma gidiyo ben onu unutamazken o bi baskasiyla kızın adını dövme yaptırmıs koluna. Banada gecen mesaj atti bulusalim cok ozledim diye gitmedim 3 yildir ayriyiz ama her defasında mesaj atti simdi ise askerde bu son zamanlarda artk mesaj bile atmiyo 1 hafta once senle konusmak istemiyorum sil numarami dedi artik bnde dayanamiyorum napcam nasil unutcam kimseyle iliskide yasayamiyorum lutfen öneride bulunun psikoljik anlamda coktum ailemede diyemem yardim edin
ay bide kırk yaşındaki kadın gibi olgun hissediyorum diyosun. olgun olsan bu çocuğun aşık değilde psikopat olduğunu anlar ve uzaklasirdin. adam senin için kolunu kesiyo seni aldatiyo ve sen sevdiğinden eminim diyosun diğer kiz için de dövme yaptiriyo adam bicakliyo eee oda sevdiğinden emindir öyleyse hanginizi seviyo ben emin olamadim :) tek bi konuda eminim ki o bi psikopat ve sende bunu anlamicak kadar ergensin.17 yasinda kesti kendni suan 21 yasinda o kiz icinde bi oglani bicakladi
olgun düşünemediğin aşikâr. 40 yaşına geldiğin de şu yazdıklarına bakıp sadece güleceksin. Daha hayatı görmemişsin yaşamamışsın ne dertler ne sıkıntılar var. Bunu kendine dert edip en güzel çağlarını heba etme. Bi serseriyi de bu kadar abartma ne seni ne de diğer kızı sevdiği filan yok.Olgun dusunuyorum artk resmen 40 yasindaki kadin gibiyim
Kesin oylesindir ondan yaptıkların cok mantikliOlgun dusunuyorum artk resmen 40 yasindaki kadin gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?