Cok acil (resimli) :(

İşin tek kötü yanı sanirm evde bazı kurallar var ve bu kurallara eşinizin uyup sizin uymamaniz ve delil bırakmanız. Tek kizacagi noktanın bu olduğunu düşünüyorum

Kumas boyaları var renklerı karıştırıp aynı rengı bulup boyayabilrsiniz belki işe yarar kırtasıyelerde bulunabılıyodu galiba

Ay sizden kıymetli mi söyleyiverin gitsin :)

Ççook geçmiş olsun minderse ters düz et başka çare yok bide dua etki farketmesin

bu kadar uzulmeyin ya ufacık birsey ben fotodan birsey anlayamadım bile esiniz birsey derse oldu birkere napıyım deyin genelde kadınlar bu konuda kızar erkekler cekinir

amaan nasıl olsa öyle böyle eskimeyecek mi?
canım sağolsun, de :)

bu kadar uzulmeyin ya ufacık birsey ben fotodan birsey anlayamadım bile esiniz birsey derse oldu birkere napıyım deyin genelde kadınlar bu konuda kızar erkekler cekinir
Ya ben vukuatliyim ilk defa olmuyor ondan cekindim adam kac kere dedi bana dikkat et diye

Koltuklara süslü örtü ser ay falancanın evinde gördüm hoşuma gitti aldım de.

Fakat oje ile aynı tonda boyayıp üzerine şeffaf bant yapıştırın minnak bir şey . belki göze batmaz Ay bilemedim belki de batar
Geçmiş ola

Fakat oje ile aynı tonda boyayıp üzerine şeffaf bant yapıştırın minnak bir şey . belki göze batmaz Ay bilemedim belki de batar
Geçmiş ola
Teşekkür ederim ayni tondan bulamadim baska sürdüm rengini kırdı koltuk salini da az yana cektim hadi bakalim

Ya herşey iyi de firmaya suç atmak ne arkadaş. Adamları kavga ettireceksiniz. Ama gerçekten güzel fikirler çıkmış. Elbet candan kıymetli değil de mal da canın yongası arkadaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…