- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
Tiryaki degilim ama sigara icerim arada. Az once sigara keyfi yapiyordum camı açtım koltuktaydim. Sondururken külü koltuğa düştü minik bi delis olustu. Esim cok kızar fark ederse kendi mutfaktan baska yerde icmez koltuk yesyeni. Yok etme şansım var mi?sildim ama rengi kaldı böyle
Eki Görüntüle 1934299
Edit: once torpuledim değişiklik olmadi sonra sedefli bi oje vardi elimde onu damlattim icine
Eki Görüntüle 1934318
Ya ben vukuatliyim ilk defa olmuyor ondan cekindim adam kac kere dedi bana dikkat et diyebu kadar uzulmeyin ya ufacık birsey ben fotodan birsey anlayamadım bile esiniz birsey derse oldu birkere napıyım deyin genelde kadınlar bu konuda kızar erkekler cekinir
:)) farkederse yuzsuzluge vurcam zatenamaan nasıl olsa öyle böyle eskimeyecek mi?
canım sağolsun, de :)
Evet doğru. Sizde de var galiba boyle kurallarİşin tek kötü yanı sanirm evde bazı kurallar var ve bu kurallara eşinizin uyup sizin uymamaniz ve delil bırakmanız. Tek kizacagi noktanın bu olduğunu düşünüyorum
Evet doğru. Sizde de var galiba boyle kurallar
Örtünün üstünde içiyordum örtü olmayan yere uçtu külKoltuklara süslü örtü ser ay falancanın evinde gördüm hoşuma gitti aldım de.
Örtüyü çapraz örtÖrtünün üstünde içiyordum örtü olmayan yere uçtu kül
Teşekkür ederim ayni tondan bulamadim baska sürdüm rengini kırdı koltuk salini da az yana cektim hadi bakalim
Fakat oje ile aynı tonda boyayıp üzerine şeffaf bant yapıştırın minnak bir şey . belki göze batmazAy bilemedim belki de batar
Geçmiş ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?