Elektrik kesiği oluyor mu orda mum düştü dersin
hahahhaha zeytinyağı gibi üste çıkmakta son noktaMalesef çıkacağını sanmam. Ama eğer kapanacak gibiyse yastıkla falan kamufle edin. Eşiniz gelince bi süre hep o deliğin üstüne denk gelecek şekilde oturun :)) yani bi süre idare ettikten sonra da siz sorun eşinize "sen burda sigara mı içtin ne bu? "
Elinizde götürürken düştü mum dağılınca bi parçası orda kalmış"Mumun koltukta ne isi vardı"
ben en son mumu halıya boca ettim"Mumun koltukta ne isi vardı"
Delige zimpara yapinca etrafindaki kumas zarar gorur mu ki
Cam törpü var elimde onunla olur mu?[/
Yanık çok derin değil gibi denemekten zarar gelmez baktın renk çok açıldı firmaya at suçu
Mum lekesi çıkıyor ama, ben de bir kere masa örtüsüne boca ettim kocaman erimiş mumu. Önce üzerine peçete ya da tülbent koyup ütüyle fazlalığı aldım. Artık iyice temiz gelene kadar yaptım bunu. Sonra da kosla'nin leke çıkarıcısi ile bir güzel citiledim o kapağındaki şeyle. Fusya pembe olan mum çıktı tertemiz oldu. Halıyı atmadiysan deneyebilirsin :)ben en son mumu halıya boca ettimayyy evim rezalet halde yaaa... taşınırken komple bırakıp çıksam eşyaları anca... mum yakmıştım uyuyakalmışız kanepede sonra, yatağa geçelim diye tek gözüm kapalı kalktım mumları söndüreyim dedim ama erimiş içinde birikmiş. nasıl elime aldıysam komple halıya boca oldu uyku sersemi hiç uğraşmadım da öylee gittim yattım...
yok yok atmadım olay daha yeni yaşandı zaten. elimi bile sürmedim bu akşam iş çıkışı bir dalıcam üzerine artık elime ne geçerse.. söylediklerini de deneyeyimMum lekesi çıkıyor ama, ben de bir kere masa örtüsüne boca ettim kocaman erimiş mumu. Önce üzerine peçete ya da tülbent koyup ütüyle fazlalığı aldım. Artık iyice temiz gelene kadar yaptım bunu. Sonra da kosla'nin leke çıkarıcısi ile bir güzel citiledim o kapağındaki şeyle. Fusya pembe olan mum çıktı tertemiz oldu. Halıyı atmadiysan deneyebilirsin :)
Dimi? Hic..kazara olmus esin niye kiziyor ?? gorende evi benzin dokup yakmissiniz sanacak
Son halinde etrafı acik duruyor aseton yuzunden mi ki?Bir yerde gormustum. Koltukta daha buyuk bir sigara yanigi vardi yani bildigin yarim cm capinda delik. Etrafi da yanik sarisi. Once sari kismi zimparalamislar. Sonra da aspirinle rengini acmislar. Koltugun gorunmeyen bir yerinden de jiletle tuy kaziyip deligin uzerine yapistirmislar. Dikkatli bakmayan asla goremezdi cok guzel olmustu.
Son halinde etrafı acik duruyor aseton yuzunden mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?