Çok acil... Tacizle ilgili

ilkvebahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
28
0
86
Ankara
Arkadaşlar oğlum ortabire gidiyor ve bir arkadaşı öğretmen yokken sınıfta , ellerini arkadan tutup cinsel organını oğlumun popusuna sürtüp kaçmış şu an okula gidiyorum ve napıcamı bilemiyorum ne olur yardım edin .. o çocuğu bulup öldürmek istiyorum, ne yapmam lazım yardım edinsenağlamasenağlamasenağlama

Oğlunuzun size söylemesi ilginç.Her çocuk böyle şeyleri ebeveyni ile paylaşamaz..........................

Ay ınanmıyorum ya Şu yaptıklarına bak Çocukların canım ÖĞretmenınen gerekırse o ÇocuĞu Önce aılesıne Şıkayet et bıraz bekle baktınkı bı rsonuÇ alamadın o zaman sen veya eŞın bakar Çaresıne...

senağlamaşu an ağlamak bi yana kahroluyorum, ne demem gerek bilmiyorum , oğlum cinsel kimliği falan bişey olurmu napıcam benn

çocugu öldürmek falan çözüm değil..
durun bakalım anlayıp dinleyin önce bir
öğretmenle konuşun.
ama önce bir sakinleşin..

canım bence öğretmenle konuş ve ailesine bildirin .. piskologtan yardım alsınlar ...ayrıca o çocuğu bulup ''öldürmek istiyorum ''demişsin ama bunu yapanda çocuk ..haklısınız ama bu kadar acımasız konuşmayın ..birde ailenizin içinde bu konuyu irdeleyip oğlunuzu etkilemeyin..

bence siz müdahale etmeyin...direkt öğretmenine söyleyin, onlar eminim bir çok buna benzer şeyle karşılaşıyordur...
oğlunuza da bir daha yaparsa kendinin gidip öğretmene söylemesini söyleyin... ya da o çocuğa sert çıkmasını...
çok hassas dönemdeler, öyle şeyleri bir matah sanıyor ve espri yaptığını zannediyor olabilir...ama bunu en iyi sanırım öğretmenleri varsa okuldaki psikologları anlar.

:1shok: :1shok: :1shok: ay okularda durum kötü arkadaşlar ya benim beşinci sınıfa giden kızım var çok şükür böle bir sorunumuz olmadı ama ben yinede çok korkuyorum çünkü tv dede buna benzer birçok iğrenç haberler duyuyoruz
arkadaşım sen hiç ihmal etme hemen öğretmenle konuşun bence

olaydan emin olun ve ögretmeniyle konusun

önce rehberlikle konuşucam ve bi şekilde o çocuğun telini bulup ailesiyle konuşucam hakkında işlem açılmasını isticam bir daha yaparsa aynen bu sefer kan dökülürberbadım nolu[/B]

hemen öğretmeniyle konuş mümkünse rehber öğretmenle de konuşun.
inanamıyorum ya bu yaşta çocuklar neler yapıyor..nasıl bir dünyada yaşıyoruz :/

Sakinles arkadasim:teselli:...adi üstünde cocuk onlar...
Ögretmenle konus...o cocugu gözetim altina alsin..dikkatli olsun...

Eger ögretmende birseyler fark ederse ailesi ile konussun...gerekirse bir pedagogdan yardim alin..ne yapabiliriz diye...

önce rehberlikle konuşucam ve bi şekilde o çocuğun telini bulup ailesiyle konuşucam hakkında işlem açılmasını isticam bir daha yaparsa aynen bu sefer kan dökülürberbadım nolu[/B]

ilk basta kendini topla.akıllı ve mantıklı ol!berbadım kötüyüm öldürürm vs. bu lafları kullanma!

cocugun velisiyle degil cocugunun ögretmeniyle konus eminimki cocogu rehberlik ögretmenine yönlendirecektir.yanlıs birsey yapma yanlıs seylerde aklına getirme!

insanların basına hersey gelebiliyor önemli olan mantıklı davranabilmek.anlıyorum canın yanıyor ama yanlıs davranırsan suankinden bin kat daha fazla üzülüeceksin.cocugun yanındada üzgünülügü belli etme ki cok fazla etkilenmesin..

evet olayı dün gece anlattı geçen cuma olmuş ve daha dün gece anlattı. anne böyle böyle oldu dedi ikidebir okula gelsene anne diyodu dün geceden beri eşim bütün gece naptı bilemiyorum ayakta dolaşıp duruyordu bende durumun kötü olduğunu böyle bişeyde hemen rehberliğe gitmesini ve bize anlatmasını istedim tamam dedi fakat cinsel kimlik falan ondan çok korkuyorum

canım şuan kafan çok karışık senin bir anne olarak snei çok iyi anlıyorum. ama lütfen biraz mantıkla haraket etmeye çalış git önce öğretmene ,öğretmen ailesini okula çağırsın ve orda müdür ,öğretmen falan konuşun .sen direk ailesi ile konuşursan inan olaylar farklı yere gider her iki tarafta zararlı çıkar lütfen sakin ol .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…