N
nur.sima
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilkvebahar
-
ya böyle bi çocuğu nasıl normal bi okula gönderebiliyolar hayret.bu tür olaylardan ailenin hiç mi haberi yok.inanamıyorum.hele rehber öğretmenin milli eğitim savunması çok ilginç.ne yani bütün çocuklar cinsel kimlik değişince mi akılları başlarına gelicek.
çocuğun rahatsız olmasa gelip sana söylemezdi canım.sen gönlünü ferah tut oğlunun cinsel kimliği konusunda.ama ailesinden çekinip söyleyemeyen çocukların varlığını düşünemiyorum.Allah hepimizin evlatlarını korusun
senağlamaşu an ağlamak bi yana kahroluyorum, ne demem gerek bilmiyorum , oğlum cinsel kimliği falan bişey olurmu napıcam benn
canım eğitim herkesin hakkı ama olması gereken yerde.diğer şekilde aynen böyle,başaka çocuğun hakkı,yaşamı ihlal olabiliyo.tabiki diğer insanlardan ayrılmasın ama onların eğitimleri için de özel eğitim merkezleri olduğunu biliyoruz.eğitim herkesin hakkı. hafif bir özrü olabilir ama o özrü çocugun hayattan ve diğer normal insanlardan ayrılması anlamına gelmez arkadaşım. hayatta sadece sağlam insanlar yok.
etrafta tv lerde o kadar sapıkça şeyler var ki çocukların bu tip şeyler yapması çok da anormal değil. düzeltilmeyecek bi durum da değil bu. rehber öğretmenin ailenin işbirliğ ile yurur duzelir gider inşallaha.s.
bence aynı şeye tekrar maruz kalmamsı için derhal okulu değiştirin...
canım eğitim herkesin hakkı ama olması gereken yerde.diğer şekilde aynen böyle,başaka çocuğun hakkı,yaşamı ihlal olabiliyo.tabiki diğer insanlardan ayrılmasın ama onların eğitimleri için de özel eğitim merkezleri olduğunu biliyoruz.
bence aynı şeye tekrar maruz kalmamsı için derhal okulu değiştirin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?