Çok acil... Tacizle ilgili

Aman Allahım...
hemen müdüre gidin. kim olduğunu biliyordur oğlunuz... o çocuk uzaklaştırılmalı okuldan. Allah korusun. tuvalette falan birgün sıkıştırır....düşünemiyorum bile......

Demekki oglun bu cocuktan SIK SIK rahatsiz ediliyor!!
Seni ikidebir okula cagirmasi kafami karistirdi simdi...hic vakit kaybetme arkadasim...hemen ögretmenle konus.

Ve sükür etki oglun sana olani biteni anlatti...cünkü bircok cocuk sessiz kaliyor malesef!:çok üzgünüm:

Allah evladlarimizi korusun...:Saruboceq:

Okul idaresine gidip oğlunuz ve tacizci öğrenci yüzleştirilip konu aydınlatılmalı bence.......................

şimdi hazırlanıyorum bu kelimeleri yazmakta güçlük çekiyorum hergün okul yolu gözüküyo bana97 doğumlular yani 12

eğer yalnızca bu olmuş ve oğlunuz uzun zamandır okula gel anne diyorsa başka şeyler de olmuş olabilir.
şu öldürme lafını aklınızdan çıkarın ilk olarak..

ben psikolojik danışmanım ve evet okllarda bu tyür oalylar oluyor hatta lise düzeyinde daha da beterleşiyor...
bu yaşlarda çocuklar ergenliğe girdikleri için kendi kimliklerini tanımaya çalışırlar cinsel açıdan
ve her ergenin (kız erkek farketmez)
beynini derinlkilerinde bir yerlerde eşcinselmiyim korkusu düşüncesi yatar.
çünkü ergenlik öncesi dönemde karşı cinse yönelik ilgi yoktur hemcinsleriyle yakınlaşma vardır bu yakınlaşma kendi cinsiyetini daha iyi tanımak ve benim semek için olur ve çok sağlıklıdır. olmazsa sorun olur. hani erkeklere gıcık olunan bir dönem olur ya kızlarda.

işte bu önceki dönem nedeniyle arkdaşlarından kopmak istemeye nama karşı cinsi ve kendi cinselliğini de tanımak isteyen ergen bu hemcinslerinden kopamamayı içinde eşcinsellik korkusu olarak taşır ve bunu belirlemenin yollarını araştırır
o çocuğun tavrı biraz uç olmuş ama böyle olaylar oluyor ergenler arasında...

ya da
aşırı şakacı ve şakanın hangi boyutlara gideceğini düşünmeyevek kadar boşvermiş bir yaramaz

ya da en başta bahsettiğim eşcinsel miyim sorusuna kendince yanıt bulmuş bir ergen...

ya da
oğlunuzla daha önceden takışmış ve intikam olsun diye onun ewn hoşlanmayacağı şeyi yapmaya çalışmış olabilir.

teoriler daha da genişletilebilir.
ancak siz sakin olun
okul idaresi siz istediniz diye bir velnin telefonun size vermez...

önce bi sakin ondan sonra icraat..
çünkü tam sebpe anlaşılmadan birden fazla kişi bunu öğrenirse çocuk yaftalanır ve bu hiç hoş olmaz

sınıf öğretmeni çocuk hakkında az çok bilgi sahibidir. onunla görüşün önce sonra okuldaki psikolojik danışmana gidin...

ama önce sakin... siz böyle telaşlı olursanız oğlunuz da olayı içinde daha da büyütür ve onun için çözülmez bir hal alır...
düzelteyim derken daha da bozmayın oğlunuzun psikolojisini

canım ya küçücük daha bunlar.kesin o yapan çocuğun ailesine bildirilsin ki,aile farkına varsın.bence ailesinde bir sorun olabilir o çocuğun.iyi ki söylemiş evladın canım sana.bu şekilde telkin et ki saklamasın hiç bir şeyi.sakın korkutup bağırma evladına.müdüre falan çık.ailesiyle de konuşulsun.tedavi alsın o çocuk hey allahım ya.nasıl sinir oldum.

aferin oğlunuza,size söylemesi çok doğru bir hareket...
yapacağınız ilkşey önce sakin olun,
okulda sakin sakin ,sorumlu bir bayan öğretmene anlatın derdinizi,
o öğretmende müdüre bildirir...
oğlunuzdan öbür çocuğun adını öğrenin ve öğretmenin o çocukla konuşmasını dinleyin,
bakalım işin aslı nedir??öğrenmeden asıp kesmeyin lütfen...
bir de çocuğunuz çok mu sessiz bir yapıda,
kendini savunamamış mı??
o hareketi yapan çocuk kaçıncı sınıfta??

DÜzelır ınŞallah herŞey oĞlunuza bu telaŞınızı bellı etmeyın bence oda Çok etkılenecektır bılmeden

[fatunuz/I]ve yardım edn tüm arkadaşlar çok teşekkürler dediğiniz gibi yapıcam bu yaftalanma korkusuda taşıyorum başka okula alayımmı dedim yok dedi evet çocuklarda çatma var fakat bu tür olay asla yokmuş sadece bu olay olmuş öğretmen olan kızkardeşimde abartmayın onlar bilinçli değil diyorlar yani kimlik falan ancak kötü bişey olduğunu biliyor
oğlum çok sessiz oıkulda pasif ama evede bşize karşı aslan gibi sesi çıkıyor 12 yaşında bende kendimden nefret ediyorum şu anda))))======

Son düzenleme:
rehberlik bölümü var offffffff kızlar cinsel kimlik ben onları düşünüyorum allahımmmmmmm

Canım cinsel kimlikle ilgili bir tedirginliğin olmasın merak etme, öyle çok kötü bişey yaşanmamaış,Allah korusun daha beterleride var ben biliyorum... Merak etme sen, sen öğretmeniyle konuş, diğer aptal çocuğunda gözü şöyle bir korksun, o büyük ihtimalle öylesine yapmışta olabilir, ama önü alınmazsa başkalarına zarar verebilir....
Sen çocuğundan yana kaygılanma, bu yaşlarda her çocuğa cinsel anlamda ne şakalar yapılıyor hiçbiride cinsel kimliğini bundan ötürü değiştirmiyor, rahat ol.

Bu arada arkadaşlar bu yaşlardaki çocuklar bizim sandığımız gibi masumda olamayabiliyor. Bayanın çocuğu sadce bu olayı yaşamış olduğu için yazıyorum, birde aslında bu tür sinyallerin çokta hafife alınmaması için yazıyorum; Allah korusun tuvalette tecavüze uğrayan ortaokul öğrencileri var ve genelde erkek çocukları yaşıyor bunu.

sessiz olabilir,yapısıdır ama
kendini her türlü olaya karşı savunsun,konuşun lütfen...
okulla da konuşmayı ihmal etmeyin..
siz neden kendinizden nefret ediyorsunuz anlayamadım??

Bence bu kadar panik yapmayın. Hareket bilinçli olmayabilir de. En güzeli okula gidip oğlunuzun sınıf öğretmeni (her sınıfın o sınıfla ilgilenen bir hocası oluyor), rehber öğretmen ve müdür yardımcısıyla konuşun.
Kesinlikle sorunu çözeceklerdir. Yalnız bu panik halinizi oğlunuza yansıtmayın çünkü sizin bu halinizden olumsuz etkilenme olasılığı yüksektir.

bilmiyorum ama nefret ettim kendimden neden böyle bişey oldu diye neden böyle bişey başımıza geldi, okula gidiyorum ve size en ince ayrıntısına kadar anlıtıcam bidaha böyle olaylar yaşanmasın çok üzgünüm kendimi toplayamadım bilemiyorum allakpulklağım)=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…